View Full Version : мокри сънища ?
imigranta
07-19-2010, 02:27
Здравейте :)
Вчера ( или по точно снощи ) , с аверката ми стигнахме до свирки . Не желаех да и се " изпразвам в устата " , та не стигнахме до там . Когато започнах да се усещам че ми идва , спряхме , после отново започнахме , и така няколко пъти без изпразване . Всичко мина наред , прибрах се нищо нямаше . Преди малко 5.20 .. се събуждам .. цяла вечер ми е топло , въртя се , комар ме хапа и кФо ли не .. гледам едно ОГРОМНО петно на боксерките ми ;(
Та .. това мамка му сперма ли е ?
Не съм санувал да правя секс , защото почти не съм спал тази вечер ..
Лепкаво е .. на сперма ми прилича ;(
Тя искаше днес да има изпразване , а не се бях самозадоволявал от 1 седмица , за да имам потенциал да го направя . Сега ако това е било сперма , означава че няма да мога да го направя , така ли ?
Благодаря предварително
PhoneiX666
07-19-2010, 06:14
:-D :-D :-D Ти ще ме разбиеш ! На колко си ? Ако си се замозадоволявал щеше да разбереш че на ден можеш да се изпразниш 2-3 пъти че и повече(това нема спирка ;]).
Housemusikk
07-19-2010, 09:23
Следващия път отиди в кенефа и се изпразни, после мое си продължите :-D
"Тя искаше днес да има изпразване , а не се бях самозадоволявал от 1 седмица , за да имам потенциал да го направя"
Искаш да кажеш, че вчера не си искал да са изпразваш щото си искал да имаш повече за неска ли ?
DinViesel
07-19-2010, 11:13
Ми нз дали е сперма.. то няма много вариянти на течности които излизат от оная ти работа.. да видим:
1. Урина.. не вярвам да не знаеш кво е пък и не вярвам да си се напикал и да не разбереш.
2. Кръв.. тя излиза в крайни случаи (когат някой те срита здраво в бъбреците) таа ако някой наскоро го е правил да знаеш че е кръв.. а да и забраих да кажа че е с червен цвят така че и тва отпада.
3. ии стигаме до спермата.. може да е настъпила преждевременна еякулация.. сам каза че не си лъскал от 1 седмица
"Тя искаше днес да има изпразване , а не се бях самозадоволявал от 1 седмица , за да имам потенциал да го направя"
Искаш да кажеш, че вчера не си искал да са изпразваш щото си искал да имаш повече за неска ли ?
:lol: 12/13/14???
SunnyBunny
07-19-2010, 11:54
Да беше свършил в някоя салфетка като не искаш в устата..
И кво е тва сега:
Тя искаше днес да има изпразване , а не се бях самозадоволявал от 1 седмица , за да имам потенциал да го направя .
:lol:
Айде само преди да правиш пак каквото и да било, прочети си по въпроса. За твоя "проблем" и учебника по биология за 8 клас може да ти свърши работа ..
vaseto0o
07-19-2010, 15:43
Пич ако можеш да се празнип само по веднъж на седмица или на ден имаш сериозен проблем :shock:
На хората 5-10 пъти на един ден им е нормата, пък ти тука са излагаш :-D
tanch3t093
07-19-2010, 15:49
Повярвай ми смях се с глас на това което написа :razz:
PoRcHeTaTa1
07-19-2010, 18:21
Пич ако можеш да се празнип само по веднъж на седмица или на ден имаш сериозен проблем :shock:
На хората 5-10 пъти на един ден им е нормата, пък ти тука са излагаш :-D :razz: :razz: :razz: :razz:
mincheto
07-19-2010, 18:25
Спeрма ще е,няма какво друго да е... :D
maksimal
07-19-2010, 18:54
На хората 5-10 пъти на един ден им е нормата Повече ;) ...
mincheto
07-19-2010, 20:30
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Явно спермата не му стига на човека...
FunkyBoy
07-19-2010, 22:11
не, искал е да има достатъчно, че да й напълни муцунката... :razz: :razz:
FuckedUp
07-19-2010, 22:16
Ми нз дали е сперма.. то няма много вариянти на течности които излизат от оная ти работа.. да видим:
1. Урина.. не вярвам да не знаеш кво е пък и не вярвам да си се напикал и да не разбереш.
2. Кръв.. тя излиза в крайни случаи (когат някой те срита здраво в бъбреците) таа ако някой наскоро го е правил да знаеш че е кръв.. а да и забраих да кажа че е с червен цвят така че и тва отпада.
3. ии стигаме до спермата.. може да е настъпила преждевременна еякулация.. сам каза че не си лъскал от 1 седмица
Абе, ти шегуваш ли се...или просто си доста спрЕл?
По темата:
ХАХАХАХАХАХАХХАХ.Вие сте не-човеци?!?!
Тя искаше днес да има изпразване , а не се бях самозадоволявал от 1 седмица , за да имам потенциал да го направя . Сега ако това е било сперма , означава че няма да мога да го направя , така ли ? - ама ти сериозно ли?Малко култура..нещо?
Може да е искал да има повече снаряд за по-голяма експлозивност :D :D.... Мой вярвай ми след такова 7 дневно въздържание можеж да свршваш още много преди да свърши резервоара ти :razz: :-P
HapkoMaH
07-22-2010, 12:34
не пич споко дишаи и да е сперма кфо регенва се за 24 4аса ;) 8)
shadowofnight
07-23-2010, 23:43
брато не се притеснявай, зрдависваи се с приятелчето и не се притесняваи какъв потенциал ще имаш за изпразване щото тва което излиза след ръчка е 1/3 от това което излиза след чукане :D :D
Reaper93
07-24-2010, 05:53
Не лъскай 1 месец, и ше видиш как ше и се стовари 1 литър сперма на лицето.. ;д
BiGBaDWolF
07-24-2010, 06:48
Един път изпразниш ли се после няма секс 1 месец ФАКТ (ИДИОТ)...Как може да ти лапа и да не ти дава да свършиш тая е некъв съдист ...
devil4oto
08-19-2010, 14:19
:(
bebenceto23
08-19-2010, 14:23
:razz: ужасссссссс.. :-o
Здравейте :)
Вчера ( или по точно снощи ) , с аверката ми стигнахме до свирки . Не желаех да и се " изпразвам в устата " , та не стигнахме до там . Когато започнах да се усещам че ми идва , спряхме , после отново започнахме , и така няколко пъти без изпразване . Всичко мина наред , прибрах се нищо нямаше . Преди малко 5.20 .. се събуждам .. цяла вечер ми е топло , въртя се , комар ме хапа и кФо ли не .. гледам едно ОГРОМНО петно на боксерките ми ;(
Та .. това мамка му сперма ли е ?
Не съм санувал да правя секс , защото почти не съм спал тази вечер ..
Лепкаво е .. на сперма ми прилича ;(
Тя искаше днес да има изпразване , а не се бях самозадоволявал от 1 седмица , за да имам потенциал да го направя . Сега ако това е било сперма , означава че няма да мога да го направя , така ли ?
Благодаря предварително
Като ти дойде,няма да можеш :shock: 8-) :razz: :grin: :D :-o 8)
Аз мисля .. че просто си се възбудил (предполагам в съня си ) и пенисът ти е изпуснал предеакуациоона течност ...тя е лепкава и мяза на сперма но не мога да ти гарантирам... аз лично за 12 часа секс свърших 4 пъти при почти неспирен секс ... така че и да се пазиш и да не се пазиш за другия ден пак ще има сперма за свършване 8)