Влез

View Full Version : имам нужда от съвет ...

loveyoubaby
07-19-2010, 13:18
Здравейте , искам да ви помоля да ми дадете съвет как мога да сваля едно непознато момче , с което не съм се виждала до сега?! Помагайте плс , спешно е!!! :)

mincheto
07-19-2010, 13:20
Вижте се като за начало....

spopi
07-19-2010, 13:23
Както каза момичето преди мен запознайте се пък после виш как ще тръгнат нещтата. :)

iiordanova
07-19-2010, 13:27
Вижте се , запознайте се , може и да си паснете , може и да не си паснете. Та .. след това вече сваляй непознатия.

mincheto
07-19-2010, 13:28
Няма по този въпрос какво толко да ти даваме съвети,въпрос на ...химия,ако си паснете никакви трикови не ти трябват.

newman
07-19-2010, 13:28
Тя май говори по принцип как да флертува с някой да кажем в кафето?! Трябва да му хвърляш погледи от време на време и като се обърне към теб не се стряскай а му покажи че гледаш него. Разбира се не така че да си помисли " Тая кв'о ме е зяпнала". Нормално когато мъжете видят че са забелязани ти отиват при момичетата :)

loveyoubaby
07-19-2010, 13:38
Благодаря ви , но не говоря попринцип .. Значи след 1 ден отивам на море , и разбрах , че и той ще ходи и ще сме много близко и се надявам да го видя , а аз го харесвам от много време , той дори не знае , че съществувам , ( и сме от различни градове ) , но както и да е ... та това имам в предвид ... :)

doomkillerr
07-19-2010, 13:57
Благодаря ви , но не говоря попринцип .. Значи след 1 ден отивам на море , и разбрах , че и той ще ходи и ще сме много близко и се надявам да го видя , а аз го харесвам от много време , той дори не знае , че съществувам , ( и сме от различни градове ) , но както и да е ... та това имам в предвид ... :)

Охооо - намирисва ми на лятна авантюра... :oops:

PoRcHeTaTa1
07-19-2010, 14:00
Вижте се , запознайте се , може и да си паснете , може и да не си паснете. Та .. след това вече сваляй непознатия.

loveyoubaby
07-19-2010, 14:06

Охооо - намирисва ми на лятна авантюра... :oops:

Да , може да се каже... :oops: ... но дано се получи .. :)

SemperFidelis
07-19-2010, 22:05
Здравейте , искам да ви помоля да ми дадете съвет как мога да сваля едно непознато момче , с което не съм се виждала до сега?!
С какво ще го сваляш? Пушка? Бухалка? Прав-десен?
А на колко си всъщност?

BlueKnife
07-19-2010, 22:06
а аз имам нужда от сън

BlueKnife
07-19-2010, 22:08
Здравейте , искам да ви помоля да ми дадете съвет как мога да сваля едно непознато момче , с което не съм се виждала до сега?!
С какво ще го сваляш? Пушка? Бухалка? Прав-десен?
А на колко си всъщност?
аз викам с базука най-добре..