View Full Version : Търся съвет
skydragon
07-19-2010, 15:05
Здравейте , аз съм едно обикновено момче на 15 , нито богат , нито беден , горе долу готин :oops: . Та така , в нашето даскало има едно момиче с което се запознах случайно на едно кафене , след това пак случайно отидохме на екскурзиика , и там се опознахме повече,тя е по малка от мен с половин година , хубавка , интелигентна (което е доста важно за мен ) , там на екскурзийката имахме дискотечка и бяхме там но понеже нито тя нито аз слушаме чалга , аз я попитах дали иска да се разходим из центъра на града. Тя прие , дойде и един приятел с нас , обиколихме града , отидохме до магазинче, и към полунощ се върнахме в хотела ... тя дойде при нас във стаята където щяхме да почваме купона , тъкмо бях наклал наргилето ... стояхме лафихме , тя понеже има проблем със сърцето и не може да стои много на дим , отиде си в стаята , после едни пичове дойдоха при нас , направихме купона , тя пак дойде в стаята всичко хубаво , лафчета , купих на нея и на другите момичета от класа й по едно сребърно герданче ( не знам защо го направих ... ) :oops: , след като се прибрахме , на сл. ден имахме пак една среща в дискотечка , там й показах че ми пука за нея защото не я харесват много класа й , както и да е , забавно й беше , излезнохме да хапнем , върнахме си седнахме на едно сепаре ,говорихме си и така , дойде време да си тръгвам и казах чао на всичките и когато отидох до нея тя поиска прегръдка :oops: всичко хубаво , но тя си има приятел :? не знам какво да правя , да се пробвам ли да се съберем така да се каже или да я оставя .
Това е моята история , благодаря предварително за съветите и за упреците
BaffaLsc
07-19-2010, 15:18
Има гадже тоест ?? Емии ... бори се за нея :)
skydragon
07-19-2010, 15:21
В смисъл , ние въобще не се познавахме и из веднъж стана всичко , тя нищо не е казала още , сега мисля лятото да се отдалеча малко и да видим догодина какво ще е , а за нейния приятел нямам думи :( тва е интересно, той 5 пари не дава за нея , тя му звъни , той изръси някаква простотия и тва е ... Имах чувството че никога не се е забавлявала , за това исках да се допитам до вас, тя сама си каза че никога не се е забавлявала така като е била с нейния клас и преди ...
Housemusikk
07-19-2010, 15:47
Повече невиждам какво ще постигнеш ако я извеждаш .Достатъчно време сте прекарали заедно . Имаш 2 избора - да я mindfuck-неш яко и да го охулиш оня (не директно ест ) или да си рицаря на честта ,който ще изчака . Средния вариант е просто да я целунеш . (силно го препоръчвам) .Пиши после кво е станало
mincheto
07-19-2010, 15:53
Действай.Бори се за нея.
DarkGirll
07-19-2010, 15:55
В смисъл , ние въобще не се познавахме и из веднъж стана всичко , тя нищо не е казала още , сега мисля лятото да се отдалеча малко и да видим догодина какво ще е , а за нейния приятел нямам думи :( тва е интересно, той 5 пари не дава за нея , тя му звъни , той изръси някаква простотия и тва е ... Имах чувството че никога не се е забавлявала , за това исках да се допитам до вас, тя сама си каза че никога не се е забавлявала така като е била с нейния клас и преди ...
Давай пич действай бори се за нея :) ! Явно и тя има някакви чуства към тебе,но не съм сигурна!Успех :wink:
skydragon
07-19-2010, 18:32
Благодаря за насоките , ако още някой иска , нека да изрази мнение
givemereasontolive
07-19-2010, 18:56
Действай.Бори се за нея.
Леле .. Евала ти правя ! Изглежда си наистина готин .. Супер си предразположил момичето .. Според мен имаш шанс , просто поговори с нея и й кажи какви чувства имаш към нея .. Остави избора на нея :]
Blondityy
07-19-2010, 19:31
От написаното разбирам, че си свестен и мислиш не само за себе си, но това си е нейното гадже и тя ще реши дали това да се промени или не. Ти си продължавай зарибявката... 8-)
skydragon
07-19-2010, 20:31
Благодаря ви , проблемът е че в момента нямам връзка с нея , защото не й взех телефона и тя замина на село :( но при първа възможност ще действам .
Fight to the DEATH!
Има нещо в разказа ти което определено не ми харесва.
skydragon
07-20-2010, 01:36
Fight to the DEATH!
И то е ? :(
mincheto
07-20-2010, 04:32
Fight to the DEATH!
И то е ? :(
Че все още не е никаква връзка......
Направия реалност :)
Wednesday666
07-20-2010, 09:18
Какво като има приятел, тя рано или късно ще се усети за какво е с нея ( то е очевадно просто ), бори се за нея, мисля че ще се получи нещо наистина красиво накрая .. Евала, че не си стоиш на едно място, а действаш :-)
Кажи и че може да ти споделя всичко. Гаджето и щом е такъв простак, както го описваш, тя ще почне да ти се оплаква от него. Ще видиш! Дръж се хладнокръвно и не я успокоявай, а с шеги за него й показвай, че той не я заслужава. Така тя ще види че не искаш да си й само "приятелка" нито пък, че ти пука супер много за нея. Сама ще почне да те търси. От личен опит ти казвам :) [/quote]
Здравейте , аз съм едно обикновено момче на 15 , нито богат , нито беден , горе долу готин :oops: . Та така , в нашето даскало има едно момиче с което се запознах случайно на едно кафене , след това пак случайно отидохме на екскурзиика , и там се опознахме повече,тя е по малка от мен с половин година , хубавка , интелигентна (което е доста важно за мен ) , там на екскурзийката имахме дискотечка и бяхме там но понеже нито тя нито аз слушаме чалга , аз я попитах дали иска да се разходим из центъра на града. Тя прие , дойде и един приятел с нас , обиколихме града , отидохме до магазинче, и към полунощ се върнахме в хотела ... тя дойде при нас във стаята където щяхме да почваме купона , тъкмо бях наклал наргилето ... стояхме лафихме , тя понеже има проблем със сърцето и не може да стои много на дим , отиде си в стаята , после едни пичове дойдоха при нас , направихме купона , тя пак дойде в стаята всичко хубаво , лафчета , купих на нея и на другите момичета от класа й по едно сребърно герданче ( не знам защо го направих ... ) :oops: , след като се прибрахме , на сл. ден имахме пак една среща в дискотечка , там й показах че ми пука за нея защото не я харесват много класа й , както и да е , забавно й беше , излезнохме да хапнем , върнахме си седнахме на едно сепаре ,говорихме си и така , дойде време да си тръгвам и казах чао на всичките и когато отидох до нея тя поиска прегръдка :oops: всичко хубаво , но тя си има приятел :? не знам какво да правя , да се пробвам ли да се съберем така да се каже или да я оставя .
Това е моята история , благодаря предварително за съветите и за упреците
Ако е в буквален смисъл....но не е само това. Другите неща са из целия разказ, някакси разстлани за да не мога да ги болдна...
Както и да е, успех!
anonymous708973
07-20-2010, 13:51
Подарил си им сребърни герданчета? На всички? На мен това определено би ми подействало отблъскващо...
Иначе щом е от твоето даскало, пробвай.
mermaid96
07-20-2010, 13:56
по-добре по някакъв начин и покажи че я обичаш и че искаш да си с нея че държиш на нея и я цениш тогава тя ще има доверие много повече на теб отколкото на приятеля си .. А тя рано или късно ще разбере какъв е приятеля и и ще дойде сама при теб : ) uspex :)
skydragon
07-20-2010, 15:19
Благодаря на Всички , ще действам!
И за наргилето :lol: спокойно не използвам наркотици , нито пуша, нито пия , беше с череша
имате страхотна история и тя определено заслужава да завърши добре така,че действай :wink:
cinderella_gugutka
07-20-2010, 17:23
бори се за нея,от прочетеното аз смятам ,че си заслужава :)
evi4ka93
08-01-2010, 18:07
ако ти пука за нея и вярваш че ще излезе нещо моя съвет е да не се отказваш! кой знае - може пък ти да си по - добър за нея.... късмет ;)
И аз мисля ,че трябва да се бориш за нея. Едва ли ще е вечно със сегашното си гадже... Мисля ,че и тя се интересува от теб ,така че действай :P
Не се отказвай,още по-малко,че тя не е щастлива с него!Недей да чакаш да мине лятото,действай сега! :-P
Colouring
08-01-2010, 18:35
Сам казваш,че на приятеля й изобщо не му пука за нея.Е,явно тя се нуждае от внимание,което не получава от гаджето си.Ако имаш номера й-звънни й,излезте..отначало може би само като приятели,а след това тя може би ще разбере колко си мил,готин,бла-бла-бла и ще поиска нещо повече от приятелство.
Но първо се опознайте. :)
купил си на всички сребърни герданчета!?wtf? :lol: .. не го прави пак 8-)
пич имаш ли шанс действай, пожелавам ти успех