Влез

View Full Version : Офф, майка ми е толкова параноична, че направоо... :х

DqVoLsKoJeLaNiE
07-19-2010, 15:09
Здравейте на всички! :) Имам ужасен проблем с майка си, абсолютно нищо не ми разрешава, а на другите родителите са някакви супер печени и не им правят проблем за най-малкото нещо... :-# Онзи ден ходих до една приятелка на едно село на няколко километра от нашия град с още едно момиче и тя се развика като луда.., а на останалите им дават да ходят къде ли не, само аз си седя вкъщи...Исках да ходя на кино с братовчедките ми, пак не ме пусна...Всичко винаги разваля..Като искам да говоря с нея ми казва да мълча като тя говори...А тя си има приятел и се прибира през ден и си мисли, че ме познава, не знам още дали ми помни физиономията. Знам че така не трябва да се говори за родител, ама тя вече прекалява и ми писва вече...Всеки път като й кажа, че на другите им дава, тя кацва не ме интересуват другите и някакви такива при положение, че тя на мойта възраст е имала свобода.. Не е честно аз да съм с най-гадната майка на Земята.. :-k

DarkGirll
07-19-2010, 16:13
Охх...наистина гадно...може би се притеснява за теб и за това не те пуска навсякъде... :? ,но пък все пак трябва да имаш свобода..поговори с нея обясни й,че нямаш голяма свобода и,че вече ти писва! Успех мила... :wink:

П.С-На колко си?

mincheto
07-19-2010, 17:17
Съгласяявай се с нея и си прави каквото си знаeш,при твоя случай няма как друго яч да постъпиш.

shokoladchety
07-21-2010, 13:28
Мойта е същата...Начи аз съм на 15 на дискотека не ма пуска.На работа съм до 2,ама ако свърша по рано,не можело...УжасТ!Пък ти просто са примири и кажи на колко си???

darkness848
07-21-2010, 13:49
Според мен трябва да послушаш майка си. И моите родители са подобни... Аз също имах приятелки с които излизах и те ходиха по дискотеки, в градове на няколко километра от нашия и тем подобни... Нооо сега, ако ги видиш... Честно казано изобщо не съжалявам, че съм била по-различна от другите. Няма да пропуснеш кой знае колко... Аз съм на 15 и моите приятелки са на 15, и ми става гадно като знам какви ги вършат по дискотеките и къде ли не. Така, че опитай се да слушаш майка си, помагай й, разговаряйте по-често и така лека полека ще се сближите и може би ще имаш повече свобода. :) Но все пак не прекалявай с нея. :-)

malkasladka
07-21-2010, 14:19
Ау, ами и тя си е права майка ти и иска да те предпази от много неща и това е съвсем нормално, даже ако не беше така щеше да ненормално, но сега на едно кино да не те пусне наистина е гадничко, но и обясни, че имаш приятели и искаш да поддържаш връзка с тях. Може да ги запознаеш с нея и да се увери, че не са някви... сещаш се. И пак ти казвам не и се сърди, тя не е виновна, че те обича. :o :? :-x

SmilezZz
07-21-2010, 15:17
Тя за себе си е права,ти също..
Но трябва да "намерите" нещо средно в това..
Поговори с нея,обясни й,че и ти имаш право на лична свобода..
...че си достатъчно голяма и,че трябва да ти има доверие..
Направи така,че да започне да ти има по-голямо доверие..

ronzss
07-21-2010, 16:07
Според мен ти няма достатъчно доверие. Опитай се да поговориш с нея. :)

SorrowEyes
07-21-2010, 16:10
Според мен се опитва да те предпази и не иска да правиш същите гршки, които е правила тя на твоята възраст.

DqVoLsKoJeLaNiE
07-21-2010, 18:49
Аз не искав да ходя на дискотеки и т.н., искам просто да мога да излизам с приятелки, докато излизат те и да има някаква нормална комуникация между мен и майка ми... :?

puhi14
07-22-2010, 10:15
божеее .. тии трябва да се радваш на майка си бе момичее .. ! :( моята направоо е УЖАСНА ! обичам я .. говоря си с нея сигурно най-много ии въпреки,че знае всичко за мен никъде не ме пуска .. и аз нали й казвам "Мамо казвам ти всиско .. какво толкова мислиш,че мога да направя" .. И получавам отговор "Да бе .. казваш ми .. какво ми казваш" :shock: Явно съм изгубила доверието й понякакъв начин и винаги си мисли,че крия нещо .. а и се притенява .. тя работи в един магазин в квартала в който живеем и ги знае там келешите на моята възраст кви работи правят и за това .. аа иначе и аз като й кажа "На другите им дават всичко" , тя ми отоговаря "Не ме интересуват другите .. боклук като 'другите' ли имаш намерение да ставаш" .. :?
Ти кажи на майка си,че искаш да поговорите и й обясни как се чувстваш .. ако пак вземе да се пули ии да нервничи и кажи просто "Не ме прекъсвай" и продължи ! :P :wink:

iiordanova
07-22-2010, 12:17
На колко си години?
За нея тя си е права.
Все пак е лято .. всеки иска да има лично време , да излезе , да се разходи и т.н.
Или говори с нея , или си излизай без да и обръщаш внимание.
Но се опитайте да намерите решение заедно. За да няма недоволни от този проблем .. (:

SummerDream
07-22-2010, 12:32
Поговорете си сериозно.И да, радвай се, че имаш майка, която се притеснява и се интересува от дъщеря си, вместо такава, която изобщо не й пука за нея.

TheNewReligion
07-27-2010, 23:26
Именно защото не те познава, затова е параноична. Ако промениш първото, ще промениш и второто, ама нещо ме съмнява, че зависи от теб т'ва нещо. Съжалявам да го кажа, но след като се държи по този начин, не виждам начин да се промени.