View Full Version : Проблем
RoCkSpOt
07-19-2010, 20:00
Проблем е такъв че излизам с един приятел вече 2-3 седмици нон стоп и сме много партия и съм си харесал едно негово бивше гадже,което той прави на нищо! Обижда я кво ли не ... аз му казах че съм и метнал око и той вика взимай я ! Питах го после бате да не се скараме и той вика не бе брат зимаи я ако ти е харесала на мен не ми пука за нея ... а тя го обича ... но някакси искам аз да съм човека които да и покаже по лесния път и да е щастлива ... Е вие какво бихте ме посъветвали ? :)
ами аз не виждам какъв ти е проблема. Приятеля ти няма нищо против сега остава само да свалиш мацката и толкова
RoCkSpOt
07-19-2010, 20:09
ами аз не виждам какъв ти е проблема. Приятеля ти няма нищо против сега остава само да свалиш мацката и толкова
Проблема е че го обича ... или по-точно че нямам вяра на приятеля си ...
Ами то яво не сте чак толкова приятели щом се съмняваш в него. Пробвай с нея виш дали той ще направи и ако стане гаф вече тогава ще му мислиш.
mincheto
07-19-2010, 20:15
[qoute=''art'']Проблема е че го обича ...
Кажи и направо какво е говорил за нея,и че ти я дава и не я обича ,накарай я да се осъзнае просто. :)
RoCkSpOt
07-20-2010, 06:49
Кажи и направо какво е говорил за нея,и че ти я дава и не я обича ,накарай я да се осъзнае просто. :)
Той го говори пред нея ...
RoCkSpOt
07-20-2010, 06:50
Той го говори пред нея ...
mincheto
07-20-2010, 07:27
^^ Тогава тя какво чака, да тръгва с теб?..
Убеди я..
Пробвай с нея виш дали той ще направи и ако стане гаф вече тогава ще му мислиш.
НЕ. Тогава пак да пусне тема и ще му кажеме какво да прави. 8-)
Elenichkaa
07-20-2010, 08:31
ако тя обича друг к'ъв е смисъла???
ако се съберете само ще се наранявате,и двамата!
но ако толкова ти харесва - пробвай,но не мисля,че щом обича друг ще стане нещо кой знае какво!
успех.
theexplorer
07-21-2010, 19:35
но ако толкова ти харесва - пробвай,но не мисля,че щом обича друг ще стане нещо кой знае какво!
успех.
+1 Пробвай, няма как да си напълно сигурен,че тя все още е влюбена в него :)
успех.
+1 .. ако тя още е влюбена в него няма смисъл , просто само може да се нараните .. защото тя може да се залъгва ,че харесва теб , но ако не е така рано или късно ще се покаже и само ще сте наранени !
LostInYourEyes
07-21-2010, 23:17
Влюбените мацки са големи инати не те виждам :( За приятеля ти не бих се притеснявала до толкова обаче ако момичето си е втълпило че го обича (което си е пълната глупост.. той да я товари а тя да го обича... ае тая няа ли си достойнство :? ) Моята прогноза е... ако опиташ :? нищо не губиш но по4ти 99% съм сигурна че това си е загуба на време и енергия... оставяй моми4ето да си пои мишките...няма какво да направиш :-o