PDA

View Full Version : Какво да правя, помощ!

nedel4ovasilev
07-20-2010, 01:06
Здравейте, какво да ви кажа! Имам сериозен проблем с малкия пехотинец. Така де с едноокия змей. Имам предвид половия член. Прекалено ми е голям. В смисъл - нормално състояние - 35 санта, ерекция - 50 санта. Както искате - така го разбирайте, това са му размерите. :o Знам, че всички си мечтаят да имат големи суджуци и да пръскат кошарите на мадамите, а и че шансът на всеки мъж да успее с една жена е по-голям, когато месото му стига до колената, ама при мен е сериозно. Не знаете какво е да вървите по улуците и всички да ви гледат боздугана. :oops: Принуден съм да ходя постоянно с широки дрехи, за да не се очертава. И все пак се забелязва. :? :? Нямате представа какво е да както си пътувате в автобуса след дълъг работен ден и се освободи едно място, да не можете да си позволите да седнете, защото знаете, че направите ли го всички ще започнат да се взират в стърчащия патладжан, а майките ще закрият лицата на децата си. Нямате представа какво е да ходите с 35 санта суджук в гащите. А и докато зимата е студено, мога да нося широки гащи и дълги горни дрехи, които поне до някъде го прикриват, то лятото не мога да ходя с такива дрехи, а иначе всички ме гледат. Принуден съм да ходя на плаж със скафандър. :? А когато правя сутрешния си джогинг с къси гащички трябва или да си го навия около краката или да си натикам отзад, което доста ме боли, а ако съм се изходил преди това, не е приятно после да ми мирише на умрели катерици. Какво да направя, моля ви кажете. :o Не се снимам, защото знам къде ще гледат всички после. Отвратително е, налага се да нося ортопедични гащи и бельо, защото както се досещате с голяма паламарка не може да няма и големи тупурдяци. Топките ми са големи колкото онези черни топки, които полицаите завързват за краката на престъпниците във филмите. Не мога да си позволя да нося слипове, а само боксерки. И все пак всичко стърчи. Дори и по поръчка отказват да ми направят дрехи. Само на едно място намерих гащи с вътрешен джоб, който обаче се оказа прекалено къс за моята леонска наденица. Като бях малък ми се присмиваха, че мадете ми били по-големи от мозъка, а сега всяка една е по-голяма от главата ми. Наистина не знаете как се ходи с такова нещо по улицата. Дори и космите не са ми проблем вече, свикнах да имам повече косми на кожената палка, отколкото на главата си. Всички лекари, при които съм ходил до сега, а много от тях са световни светила в категорията си, казаха, че до сега не са виждали такова животно и нищо не може да се направи. Всичките ми приятели ме оставиха, единствената ми радост беше, че докато той беше между 20-30 см мацките ми се лепяха, но вече чувствам, че е по-силен от мен и нищо не мога да направя, за да се преборя с него. Легна ли да спя, се събуждам минимум 5 пъти на вечер, защото се обръщам над него или тях или удрям стената с него. Веднъж дори счупих едно стъкло с него в един магазин, след като една кака беше се надупила, а ако стане - главата ме заболява ужасно, защото всичката кръв отива в него, нямате представа какво е всяка сутрешна ерекция - сутрешна палатка - радостта за мъжа, за мен това са 10 мъченически минути, едва намирам сили да стана от леглото, да се измия, да хапна и да отида на работа. :( Чувството е наистина ужасно. Налага се да подминавам познати и да се правя, че не ги познавам, защото знам, че ще ме питат - Пич, кво стана с бургията, отрязаха ли го или нищо не може да се направи. - Второто. - Ех, много проклета чушка... Не минавам по определени места, защото често ми се случва, когато на пейките в квартала са се насъбрали много хора да чуя, изрази като - Ахмед, расте ли пишката? или - Ей олигофен, от къде го изкара тоя мамут бе? В такъв случай просто навеждам глава. Дори чувам и как бабите си шушукат - А това ли е тоя с големия трофей, свясно момче изглежда иначе, пък откъде да знаеш, че е толкова урудлив... Едните ми съседи се изнесоха от етажа, защото бебето им порасни и ги било страх да не му се увреди психиката като ми види жезъла. Продадоха жилището и заминаха за Нова Зеландия. Майка ми и баща ми се правят, че не ме познават, надраскаха ми вратата със спрей с надпис - Прибери го тоя лишпер в гащите, че да не ти го заврем отзад, малки деца има в квартала! Не знаете как се чувствам. В магазините ме спират на изхода, защото като видят гащите ми не вярват, че това е малкия пехотинец, а си мислят, че съм откраднал шише минерална вода от литър и половина. Докато не им покажа малкия миризливец, не ме пускат да си замина. Та това е от мен, очаквам коментарите ви. :( :( :( :( :(

JoroPetmeza
07-20-2010, 01:25
Недялко това ти ли си ? От село Аспарухово ? ? ? Май сме съседи (ако си ти де) :?

nedel4ovasilev
07-20-2010, 01:28
Ами, Жоро, май славата ми се носи навсякъде. :(

JoroPetmeza
07-20-2010, 01:33
Мога само да ти кажа че след като семейството в Нова Зенландия се върнаха като чуха че те няма :) Надявам се някой да ти каже някой доктор че да те оперират вече.. Тежък товар носиш .. тежък :( :-D

nedel4ovasilev
07-20-2010, 01:35
Благодаря ти искрено, че си един от малкото, които ми съчувстват, за повечето съм просто олигофрена с големия тутманик. :(

JoroPetmeza
07-20-2010, 01:40
Ае идваха скоро едни полицаи да та търсят и аз като им казах че си заминал от село казаха "Ей тоя голяма звезда стана и той един хуй и едни топки има а вече гражданин иска да става .. Ти каде замина бе у Софията ли ? :-o

nedel4ovasilev
07-20-2010, 01:50
Не, аз съм в момента в Испания, в Ибиса. Чакам утре за един преглед, че ми се появиха едни циреи на гъза, а и косми излизат от тях, абе страшна работа. :(

nedel4ovasilev
07-20-2010, 01:51
Иначе си живея в София, но нямаше доктор в България, който да се съгласи да ми прегледа задника, след като види какво ми и има отпред в гащите. Какво да направя, така съм роден, така пораснах, със слон в гащите. Иначе за полицаите само мога да кажа едно - българска работа. Да се смееш на хората в проблеми. А, само ми кажи тези полицаи дали случайно бяха Генадий Люспата и Дончо Бесния. С Дончо сме стояли на една маса, от мойто мезе съм го черпел, аз го изкарах от оная дупка на чичо Деньо в кенефа като падна и целия беше в лайна, аз му донесох дрехи и вода да не го гледат хората.

JoroPetmeza
07-20-2010, 01:54
Дончо Бесния го пребиха циганите от ромската махала че много проблеми им създавал и сега си стои в тях. Генадий Люспата има нов партниор Пешо Скумрията ако го знаеш. Младо момче .Става за полицай. Та те идваха и питаха за теб ама ги отпратих. Се пак познаваме се от много години няма да те злепоставям :)

antoaneta1992
07-20-2010, 01:58
Браво, браво юзърът регистрирал 2 акаунта - единия с 5 мнения, другия с 3, ама вскчките мнения ги наблъскал в тая тема. Да не говорим че бая напред се опита да се изхвърлиш с фразата:

Недялко това ти ли си ? От село Аспарухово ? ? ? Май сме съседи (ако си ти де)
Като че ли си известен из цяла България. :lol:
good job ma nigga..! :razz: 8-)

rai4oblastera69
07-20-2010, 02:00
здравей недялко . аз съм райчо от семейство въртигеврекови . за тес които ни знаят дето ходихме в новата зиландия . много се радваме че се махна от тук и можем отново да живеем в родината си . бяхме много уплашени че товаа което малкото ни дете може да види ще му остави трайни следи в съзнанието . сега сме изключително щастливи че пак сме тук . само има един проблем че тръбите на канала били запушени нещо и викахме водопроводчик че стената стана мокра напука са почна да мириши и са оказа че една тръба била спукана дето идвала от твоя апартъмент и имало много косми незнам сигурно върбата си бръснал . иначе ти пожелаваме скоро да ти отрежат минзухара че освен всичко и много мириши . ни на питай как сме живяли до теби .

nedel4ovasilev
07-20-2010, 02:06
Пешо Скумрията го знам от малък, заедно сме играли, като ме кърмеха го канех да обядва с мен. Бяхме големи приятели, докато не се отврати и ме остави, дори почна да се подиграва - знаеш - Ей изрод, размърдай го тоя боздуган, че да не ти го наритам. И за мадете ми се е подигравал. А на Генадий аз ше иба неговата майка ше иба. Кон да му пръдне в устата, с полови косми да са задави дано. Този човек е много противен. Иначе в момента пиша точно от болницата в Ибиса, с лаптопа съм чакам в чакалнята докторът да ме извика, да не ти казвам върху какво съм го подпрял. :(

rai4oblastera69
07-20-2010, 02:14
еи неди . за гената лоша дума да не съм чул ! ша са карами ! виж го колко човечиц е . погледни са ти с тоя гоблен в гащите кво животно си . ни го убиждай . тоя човек колко добрини ми е правил . пиралнята на жина ми е управял . тръбите той ги управи . :x

Justify
07-20-2010, 04:28
К`ъв монолог си спретнал :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: и то в 5 сутринта..... :booooomb:

OneBoy
07-20-2010, 05:30
К`ъв монолог си спретнал :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: и то в 5 сутринта..... :booooomb: :D :D :D

LadyDi
07-20-2010, 05:34
Достатъчно.

т.11