Влез

View Full Version : Пускане

mishet0
07-20-2010, 03:28
От скоро ходя с 1 момче и се чудя,кога е най-подходящото време за да му пусна :-o Дали ако го направя сега това ще провали нещата,в смисъл,че вече няма да съм му интересна,вече няма да ме иска,ще ме зареже,предразсъдъци и такива неща или пък да изчакам повече време :-o Според мен ако го направим това би ни сплотило повече и така нататък,защото това засилва чувствата поне при мен се е получавало така предишните пъти. Но също и не разбирам смисъла на толкова чакане :-o Незнам какво да правя,според вас кой е най-добрият вариант и защо :(

mincheto
07-20-2010, 04:22
Първо прецени дали те обича или е само с теб за едното нещо,и ако мислиш,че те обича,му пусни.

MegamiX
07-20-2010, 04:35
Ти си прецени!

betibarclay
07-20-2010, 04:40
първо порасни!

DarkGirll
07-20-2010, 06:03
Ти си прецени!

Съгласна съм

RoCkSpOt
07-20-2010, 06:20
първо порасни!

+1

mArMaLaDkA
07-20-2010, 06:35
Ти си прецени!

Тя, ако можеше сама да си преценява, нямаше да пуска тема. :-o

Авторке, докато ти се луташ в безмислени чуденки "да му пусна или не" още на първите срещи с някое момче, пропускаш сума ти положителни емоции, които можеш да изживееш.
За такива неща изобщо няма крайно мнение. Когато ти се прииска(но пък и познаваш момчето, имаш му доверие) - тогава. Дали ще е на третата седмица или на третия месец, си е изцяло твое решение.
Подбираш ли хората около себе си, няма да попаднеш в ситуацията да ти се поставят ултиматуми "ще спиш с мен или те зарязвам".

anonymous708973
07-20-2010, 06:51
Съгласна съм със зъбатата ябълка над мен...

Но... не разбирам защо трябва да обича всеки, с който ходи? Не може ли просто да са заедно, да си прекарват приятно, да са привързани един към друг и да правят секс? Т.е. да се харесват, но да не са влюбени...?

pamii
07-20-2010, 06:52
кажи на колко си..?

F_CK_all_I_need_is_U
07-20-2010, 07:28
Събудих се сутринта...гладна. :-k да ям ли, да не ям ли ? Ако ям сега, ще огладнея за после и на обяд пак ще трябва да ям..и ше стана дебела.Ама ако не ям, ше си остана гладна ;с Какаво да правя ?

Nakadah
07-20-2010, 07:35
Поне да ни кажеш от колко време ходите?

Violenza
07-20-2010, 07:46
Ти правиш секс само заради него ли?
Колко жалко.

FuckedUp
07-20-2010, 09:02
O,боже!Аз, ако ти кажа - "Айде, бе!Пускай му!"
Ти ще отидеш ли да му пуснеш?
GOD SAVE US FOR CRYING OUT LOUD!

Wednesday666
07-20-2010, 09:07
Ти си прецени!

Авторке, докато ти се луташ в безмислени чуденки "да му пусна или не" още на първите срещи с някое момче, пропускаш сума ти положителни емоции, които можеш да изживееш.
За такива неща изобщо няма крайно мнение. Когато ти се прииска(но пък и познаваш момчето, имаш му доверие) - тогава. Дали ще е на третата седмица или на третия месец, си е изцяло твое решение.
Подбираш ли хората около себе си, няма да попаднеш в ситуацията да ти се поставят ултиматуми "ще спиш с мен или те зарязвам".

+1 :)

bratignat
07-20-2010, 09:37
Събудих се сутринта...гладна. :-k да ям ли, да не ям ли ? Ако ям сега, ще огладнея за после и на обяд пак ще трябва да ям..и ше стана дебела.Ама ако не ям, ше си остана гладна ;с Какаво да правя ?

You made my day, готин коментар

iveetyy
07-20-2010, 09:40
O,боже!Аз, ако ти кажа - "Айде, бе!Пускай му!"
Ти ще отидеш ли да му пуснеш?
GOD SAVE US FOR CRYING OUT LOUD!
^ Wtf..ако искаш да му пуснеш , пускаш , ако не - не !
Ти си преценяваш кога ще е най-добре ЗА ТЕБ ! Ако ще го правиш не го прави заради него или защото някой ти е казал ,че тогава ще е най-удобно , направи го само и единствено заради себе си.Обичаш ли го ? Ами той теб ? Искате ли се ? Взимате се..

umri
07-20-2010, 09:52
От скоро ходя с 1 момче и се чудя,кога е най-подходящото време за да му пусна :-o Дали ако го направя сега това ще провали нещата,в смисъл,че вече няма да съм му интересна,вече няма да ме иска,ще ме зареже,предразсъдъци и такива неща или пък да изчакам повече време :-o Според мен ако го направим това би ни сплотило повече и така нататък,защото това засилва чувствата поне при мен се е получавало така предишните пъти. Но също и не разбирам смисъла на толкова чакане :-o Незнам какво да правя,според вас кой е най-добрият вариант и защо :(
Ако си струваш няма да те зареже и на първия ден, ако си му пуснала. Ако е решил, че ще наебе и ще зареже, може да те чака половин година и пак да го направи. Eби се, животът е кратък.

zority7
07-20-2010, 09:56
Ако искаш след седмица да пускаш темата "използвана съм му пусни ,а ако си сигурна в него и че няма да те нарани ,нищо не губиш :wink:

enamoredeti
07-20-2010, 10:10
Ако искаш след седмица да пускаш темата "използвана съм му пусни ,а ако си сигурна в него и че няма да те нарани ,нищо не губиш :wink:

Съгласна съм ! :)

tnp123
07-20-2010, 10:11
От гледната ми точка на момче: Да, пусни му! Страхотно ще си изкарате, особено той!

От дълбокомислеща мъдра гледна точка: Строго е индивидуално. Може би той е "бройкаджия" и ти си се лепнала за него за имидж.... А може и да е почти "истинска" любов, 2 сродни души...ние не можем да ти кажем.

Elenichkaa
07-20-2010, 10:18
харесваш ли го?-пусни му.
кажи причината поради която се замисляш..
да не е,че ще те помисли за лесна??????
:smt017

mArMaLaDkA
07-20-2010, 10:29
^ Понякога сексуалното привличане не е достатъчно, за да решиш, че искаш да се пъхнеш в леглото на някого. Има много "но"-та и "ако"-та, особено ако си девойка на 14-16 и си имаш една захаросана представа за първата любов и всичко първо изобщо, а после четеш по форумите съвсем противоречиви неща. :)

mishet0
07-20-2010, 14:03
Така... значи първо не съм на 16 години :) Защо във всяка тема като не ви се хареса нещо и трябва да питате за годините :) Колкото толкова !
Относно това,ходим от прекалено кратко време около 2 седмици някаде и няма как да го познавам до толкова за да знам дали е бройкаджия или пък има сериозни намерения,щото той може да казва едно ама нищо никога не се знае,момчетата са си момчета ! Някъде из мненията видях,че някой беше писал нещо от рода на да не ме помисли за лесна,еми да това също го има,притеснявам се,какво.. :-o И какви са тези отговори аз да съм си преценявала,извинявайте ама аз можех сама нямаше да се допитвам до други хора,все пак няколко глави мислят по добре от една!Просто съм много объркана и ме е страх да не бъда наранена,като предишните пъти,може да не съм случила на момче,може сегашния да не е такъв но винаги си имам едно на ум...Така другото което забелязах от коментарите..значи няма как да ме обича за толкова кратко време :D Мисля,че това между нас е просто едно харесване така да го кажем :-D,поне за сега :) И да уточня за някои други - не ми е първата любов,нито пък съм девствена :) Съжелявам,че стана дългичко,но имаше недоразбрали :)

nefchi_bs
07-20-2010, 14:09
Щом питаш по-добре да не му пускаш...

DisturbiaV
07-20-2010, 14:10
Сама каза,че за 2 седмици не можеш да прецениш какъв е.Значи ти имаш съмнения-тогава недей.Изчакай докато го опознаеш по-добре.2 седмици са изключително малко.

VinDiesel
07-20-2010, 15:53
Дай му да те плесне к'во толкова и на теб ще ти е яко.

VinDiesel
07-20-2010, 15:54
Сама каза,че за 2 седмици не можеш да прецениш какъв е.Значи ти имаш съмнения-тогава недей.Изчакай докато го опознаеш по-добре.2 седмици са изключително малко.
Зависи колко време си прекарвал през тези 2 седмици с дадения човек...

SorrowEyes
07-20-2010, 17:47
Ти си прецени!

Neutral
07-20-2010, 18:39
:shock: както е тръгнало ..
от 2 седмици заедно
не знае дали е ,,бройкаджия"
не го познава много добре
не го обича,а го харесва

ВТФ?

DisturbiaV
07-20-2010, 19:56
Зависи колко време си прекарвал през тези 2 седмици с дадения човек...

И по цял ден да си с него 2 седмици пак са си малко

justonegirlwithonehope
07-20-2010, 20:00
Ако момчето е с теб и чака само момента на така нареченото "пускане" няма смисъл да го правиш. ;)

UrbanLegend
07-20-2010, 20:18
Попринцип девствените много все са пред тази дилема.аз поне мисля,че щом не ти е за първи път поне едва ли те е страх от самия секс.ако ти привлича какъв е проблема.Това не те прави нито курва,нито лека ;)

Emsss
07-20-2010, 20:43
ммм....според мен ако не му пуснеш има по-голяма вероятност да те изостави ,отколкото ,ако му пуснеш :)

art
07-20-2010, 22:01
Ти сама каза, че все още не го познаваш особено добре.Щом е така просто изчакай още малко, за да разбереш някои нещица за него. И според мен преди да си легнеш с някой трябва да си убеден, че това искаш без значение от риска или вероятността да те наранят. Така че ако искаш да спиш с него просто го направи и толкова.

BAYO
07-20-2010, 22:48
Дай му, ма! Той ше си плати за дяволията след време :D

theexplorer
07-21-2010, 19:45
Питаш нас кога да му пуснеш??? Ами когато си готова бе, момиче... Ако си курва още днес,ако не изчакай подходящия момент... :? :lol:

Paramour
07-21-2010, 20:41
от 2 седмици заедно
не го обича,а го харесва

ВТФ?

Подкрепям!!

mishet0
07-21-2010, 21:58
от 2 седмици заедно
не го обича,а го харесва

ВТФ?

Подкрепям!!

???? :?

s3nsual
07-21-2010, 22:04
Що не дава , що не дава .. (music) :D :D

по темата: Глупаво е да питаш във форум , дали да спиш с гаджето си . Ти сама си решаваш , кога да му пуснеш .

MochaOnMyLips
07-21-2010, 22:06
Какво значи да му пуснеш или да не му пуснеш...? Вие защо сте си изградили някаква идея за света, че мъжете постоянно искат секс, а ние имаме свещеното право на избор да го направим или не? Сексът се прави от двама.
И в един нормален свят не чувствата идват след секса, а обратното.

gret4ety
07-21-2010, 22:44
Заглавието рлз !! Аз никога не бих ПУСНАЛА на човека с който съм ако не го искам... Супер тъпо е да се чудиш на кой ден да му ПУСНЕШ... Когато почувстваш че ти искаш да го направиш точно с този човек тогава трябва да му ПУСНЕШ :)

ПУСКАНЕ :razz:

LostInYourEyes
07-21-2010, 22:56
Не се прави на лесна! - А ако си ... за твое добро :скрий го! :?

gret4ety
07-22-2010, 18:57
Ми то къф е смисъла да се прави на лесна че нещо не схващам :-o