Влез

View Full Version : зелен чай

iwanaiwanowa
07-20-2010, 09:40
Здравейте :P искам да ви питам от зеления чай отслабва ли се от него? Или други чайчета :D от които се отслабва... А и цeна ако можете да ми кажете че в търсачката сичко е на паундове :D:D :oops: :oops:

vivchu
07-20-2010, 09:43
не съм чувала че от чай може да се отслабне! :-o :)

wali00
07-20-2010, 09:48
Не знам дали от зеления точно се отслабва, но да- има такива чайове ( за отслабване тоест).. Отиди до някой по-близък магазин или аптека и със сигурност ще намериш нещо.. :) :-o

mynichka
07-20-2010, 09:56
едва ли ще отслабнеш

KumchoValcho
07-20-2010, 10:11
Помага за отслабването, ама ако ядеш лайна и лежиш по цял ден няма да отслабнеш.
Подобрява метаболизма като цяло, от където и отслабването може да е по-ефективно.

zoreto
07-20-2010, 10:14
Колежка на баща ми свали повече от 20 кг с един китайски чай за отслабване + фитнес,защото тя не се движи много.И баща ми го пи този чай ,но при него нямае резултат защото не го пиеше редовно/дори въобще не го пиеше 8-)

UrbanLegend
07-20-2010, 10:36
аз съм пила един китайски.Казва се ''Сание''.За резултата -да има,но действа и разхлабващо,а лятото с толкоз плодове не те мисля как ще си.Иначе също точно за него съм чувала,че уж бил мн вреден това-онова.Аз си го пих 6-7 месеца и абсолютно никакъв вреден ефект не съм усетила.Решението си е твое,организма също :D

iwanaiwanowa
07-20-2010, 11:03
мерси на всички :grin: обаче аз питах не съм казала че ще го пия аз си карам на 90 дневната диета + кардио апък KumchoValcho :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ае ти по-грубо не можеш ли да го напишеш ;dd кавал ..

SorrowEyes
07-20-2010, 12:02
По принцип в тези кафета за отслабване слагат части от зеления чай, така че си прави извода. Зеления чай подобрява метаболизма, но не става без упражнения. Това, с което може да ти помогне е, ако свалиш 3 кг със зеления чай ще си свалила 4. Освен това е много полезен, пречиства организма и е богат на антиоксиданти, така че ти го препоръчвам :)