View Full Version : Какво да направя?
има едно момче,което мн харесвам той е 1-год по-голям от мен но той дори не знае че съществувам,а приятелите му са ужасни и постоянно ходят с него!Какво да направя моля ви кажете ми?Благодаря предварително.
ми какво да направиш когато сте в училище мини покрай него издебни момента ако няма никой до него и се направи на разсеяна и го питай дали е не вийждал нещо което си загубила дрън дрън и може да по пожънеш успех
F_CK_all_I_need_is_U
07-20-2010, 19:49
Кажи му "Здрасти".
Кажи му "Здрасти".
Започни с това!
justonegirlwithonehope
07-20-2010, 19:56
Направи така, че да разбере, че съществуваш. ;)
Направи така, че да разбере, че съществуваш. ;)
Покажи му, че се интересуваш от него, намекни му леко, ако е умен, ше се сети :)
Кажи му "Здрасти".
Започни с това!
мда .. махни му .. усмивка .. тва онова ;)
с такива жестове най-много да те спукат от гавра.. :lol:
theexplorer
07-21-2010, 19:18
Издебни го когато е сам на опашката в стола или по стълбите,блъсни се леко в него,извини му се,кажи,че някой те е бутнал или си се спънала и че много съжаляваш...И след това му кажи " Опа..здрасти аз съм ......... между другото,приятно ми е" :)
Wednesday666
07-21-2010, 19:26
Не се притеснявай толкова от приятелите му, те не хапят :) Отиди и му кажи "Здрасти", или като се разминете му се усмихни и се опитай да го заговориш :) Не се притеснявай толкова, бъди по-инициативна :)
mArMaLaDkA
07-21-2010, 19:42
а приятелите му са ужасни и постоянно ходят с него!.
как смеят?!
mincheto
07-21-2010, 22:42
Заговори го
Мишо Шамара - Искаш да бъдеш с мен :-D :-D
frozendeath
07-22-2010, 07:57
Мишо Шамара - Искаш да бъдеш с мен :-D :-D
Ами да! Шамаросай го! :D
Сега сериозно- усмихни му се, намигни му, ей такива неща. Ако те е срам да отидеш и да се запознаете направо, се блъсни леко в него, както казаха. Или изпусни някоя тетрадка до него.
bratignat
07-22-2010, 09:10
Сега сериозно- усмихни му се, намигни му, ей такива неща. Ако те е срам да отидеш и да се запознаете направо, се блъсни леко в него, както казаха. Или изпусни някоя тетрадка до него.
И нека се молим той да не се окаже местната "звезда", защото тогав може да я ступа...
Отиваш при него и му казваш - Здравей, аз съм Гинка, често те засичам в училище/гинекологичния кабинет, урологията или където го виждаш.
Ако не е пълен идиот той трябва да каже - Здравей, аз съм Пенчо.
Ако от там не ви тръгне разговорът, явно не сте родени един за друг....
Whoopdedoo
07-22-2010, 09:17
а приятелите му са ужасни и постоянно ходят с него!.
как смеят?!
8-)
Иначес, умрис, най-добрес ще направиш
DoYouLoveMe
07-22-2010, 09:27
И нека се молим той да не се окаже местната "звезда", защото тогав може да я ступа...
Отиваш при него и му казваш - Здравей, аз съм Гинка, често те засичам в училище/гинекологичния кабинет, урологията или където го виждаш.
Ако не е пълен идиот той трябва да каже - Здравей, аз съм Пенчо.
Ако от там не ви тръгне разговорът, явно не сте родени един за друг....
:razz:
иначе по темата.. издири го във фейса, разменете си скайповете.. а после следва и официалното запознанство на 4 очи, ако си допаднете ест :)