View Full Version : Ужасно много влюбена и тъжна, че нямам възможност да...
Princess90
07-20-2010, 22:50
Много съм влюбена в един от най - добрите приятели на брат ми, обаче той е от друг град. Винаги когато брат ми е говорил за него съм изпитвала някаква тръпка и голяма симпатия от снмиките им. Видяхме се само веднъж с него в дискотеката, когато един ден дойде на гости в нашия град. В мига, в който ме хвана за ръка, докато се поздравяваме и подхвърляме някоя дума на ушенце, защото музиката беше силна, усетих, че се влюбвам и не исках да се отдялям от него. Другото нещо, което ме впечатли и подсили чувствата ми към него беше, когато вървях към него,той се усмихваше много приятелски ли влюбено- не знам как да го обясня. През цялото време не му падна усмивката от лицето. Много положителен човек. Двамата с брат ми заминаха за друг град по работа и ще се върнат след 2 седмици. По принцип момчетата, които си харесам са с приятелки и никога нямам шанс да съм щастлива и обичана. В случая той е страхотен и без приятелка, обаче нямам възможност да се добра да него за да действам, защото като се върнат сигурно ще е уморен и ще иска да си в своя град. Не знам как да го сваля. Моля ви посъветвяйте ме нещо, помогнете какво да направя. След като двама души не могат да останат насаме- няма как да тръгнат заедно. За пръв се чувствам сигурна, че искам някого още щом съм го видяла. Не се влюбвам лесно, но влюбя ли се е много силно.
Покажи интерес. Като се прибере, го замъкни до кухнята, уж нещо ти се е прецакало, да го погледне. Почни няк'в разговор, разменете кореспонденция, иначе, деа, неа да е лесно :>
най-елементарното е да кажеш на брат ти да му намекне, че го харесваш..
Wednesday666
07-21-2010, 08:32
Ex любов любов... искай помощ от Братчето :D
cinderella_gugutka
07-21-2010, 11:08
Та...извинявам се предварително,но просто вече не издържам :x Писна ми от някви теми,които почват - еми ужасно влюбена съм,помогнете много е важно ,не мога без него... с една дума човек ще си помисли ,че нещо кой знае какво е станало.И четеш малко по-надолу и се оказва,че въпросното момиче го е виждало това момче 1 път и всъщност дори не го познава достатъчно,че да каже ,че вече е влюбена,камо ли да превръща историята в някаква огромна драма ,даже трагедия...Просто като се замисля аз през какви неща преминах и направо се отчайвам като ги чета такива :? :-x
И все пак да дам някакъв съвет-ами изчакай го да се върне,тогава ше прецениш какво да правиш(няма как предварително да знаеш как ще се стекат обстоятелствата).
Заговори го ... флиртувай ... едва ли ще излезе нещо кой знае колко сериозно ... но опитай ... никога не знаеш :)
вземи му тела или скайпа,щом неможете да останете насаме,а за идеята да питаш брат ти не ми се вижда добра,но ако брат ти е печен ще ти помогне :)
justonegirlwithonehope
07-21-2010, 13:29
Дай му да разбере, че имаш интерес към него, ако не помош от брата - добра алтернатива. :)
justonegirlwithonehope
07-21-2010, 13:42
pricness90 ? На 20 години и се занимаваш с момчета , с които си се виждала само един път и имаш наглостта да твърдиш , че го обичап ? Лол , просто лол.Стягай се и намери някой от твоя град , с който имап повече шансосе.
Та тя не е казала, че го обича, тя просто каза, че е влюбена.Лично за мен двете думи имат сходен произход, но различно значение.
Та тя не е казала, че го обича, тя просто каза, че е влюбена.Лично за мен двете думи имат сходен произход, но различно значение.[/quote]Да бъдеш влюбен е степени над това да обичаш някого ;][/quote]
Всъщност първо се влюбваш в някой, а после си готов на всичко заради него - обичаш го
justonegirlwithonehope
07-21-2010, 14:19
Та тя не е казала, че го обича, тя просто каза, че е влюбена.Лично за мен двете думи имат сходен произход, но различно значение.Да бъдеш влюбен е степени над това да обичаш някого ;][/quote]
Всъщност първо се влюбваш в някой, а после си готов на всичко заради него - обичаш го[/quote]
Напълно съм съгласна с горното мнение.Явно ти имаш по-различно разбиране за любовта,влюбването,харесва нето, обичането . . :)
SmilezZz
07-21-2010, 15:20
Вземи му номера,скайпа или нещо подобно за връзка..
Според мен това с брата е доста тъпо..Но ако искаш може да опиташ..
Говори повече с него..Поддържайте си връзка..
Друго не знам какво можеш да направиш
pricness90 ? На 20 години и се занимаваш с момчета , с които си се виждала само един път и имаш наглостта да твърдиш , че го обичап ? Лол , просто лол.Стягай се и намери някой от твоя град , с който имап повече шансосе.
Та тя не е казала, че го обича, тя просто каза, че е влюбена.Лично за мен двете думи имат сходен произход, но различно значение.
често бъркаме любовта с влюбването :)
Princess90
07-21-2010, 17:31
Покажи интерес. Като се прибере, го замъкни до кухнята, уж нещо ти се е прецакало, да го погледне. Почни няк'в разговор, разменете кореспонденция, иначе, деа, неа да е лесно :>
Благодаря ти! Това си е доста добра идея, обаче той ще спи в друг колега на брат ми от нашия град, защото той живее с баба си, а при нас няма място :( Иначе, ако щеше да спи в нас щях да измисля нещо ... еххххх не мога д асе откажа от него.
Princess90
07-21-2010, 17:41
Да намериш интересно момче от твоя град е добре, но не винаги можеш да почувстваш, че някой е специален още от първия път. Аз до сега не съм го изпитвала и не искам да изпускам шанса си да бъда щастлива. За любовта граници няма.
VinDiesel
07-21-2010, 18:05
Бил съм свидетел на не 1 такава случка,всички са били с неуспех,за момичетата.Момчетата само намазват от тях..
ve4nosamotna
07-24-2010, 11:38
Здрасти, не съм много по съветите, но аз също имам подобен проблем. Та ми хрумна идея да ти кажа, че ако искаш да опиташ трябва да опиташ, защото от бездействие няма полза. Ако можеш е добре докато се видите да се опиташ да му намериш скайпа, фейсбука или нещо подобно и да му пишеш там ако е възможно- така приятелски и постепенно да се сближите. Ако това се окаже невъзможно, когато дойде в твоя град се опитай да го заговориш, да го питаш нещо примерно за следването му или просто нещо обикновено. А защо не се разходиш някой ден към неговия град примерно ако сега не стане... Дано съм ти била полезна с нещо :)
streamers
07-24-2010, 20:36
Убедена съм, че всеки втори писал в тази тема, и въобще е изпитвал същото силно привличане, което едва ли не понякога ни кара да смятаме , че не можем да живем без човека, по когото сме си паднали. Но това са просто хормони, и с времето всичко отшумява. Мисълта ми е да не избързваш. Както и другите ти казаха направи някаква коренспонденция с него, скайпове ала бала. И ако наистина си струва и ти харесва като човек, тогава действай. Ако пък си от по срамежливите разпитай уж небрежно брат си за него, нали все пак са приятели. Но по-добре според мен е първото. Ако е писано, ще се получи, ако не - не съжалявай, живота е пред теб и още много пъти ще се влюбваш :)
"...if i have the chance to talk with you,if i have the chance to walk next to you...." lqlqlq [music]
Sladurchoo
07-25-2010, 14:03
емии намеквай на брат ти да каже :)
BaffaLsc
07-26-2010, 07:48
Връзките от разстояние са трудни ..
soul1199
07-26-2010, 13:23
можеш да кажеш на брат си да ти помогне да се добереш до него,да ти каже,как да го свалиш а у,щом са приятели,значи добре го познава
crazybebe
07-26-2010, 14:56
а,за да не правя нова тема,ще попитам тук : имам подобен проблем- харесвам едно момче и се познаваме от не много време и знам малко неща за него .. скоро ще идва на гости у нас заедно с родителите си и по-голямата си сестра и незнам за какво да си говорим , плс помогнете ми !?! :) А и нямам нито брат,нито сестра !!
По темата-най-добре според мен ще е да питаш брат ти за кви теми въпросното момче обича да говори и евентуално да кажеш на брат ти да му намекне,че го харесваш !!
soul1199
07-26-2010, 15:19
а,за да не правя нова тема,ще попитам тук : имам подобен проблем- харесвам едно момче и се познаваме от не много време и знам малко неща за него .. скоро ще идва на гости у нас заедно с родителите си и по-голямата си сестра и незнам за какво да си говорим , плс помогнете ми !?! :) А и нямам нито брат,нито сестра !!
ами ако останете сами го попитай за хобитата му,какви филми харесва и после го питай дали си има приятелка и дали би искал да излезете някой път само двамата
crazybebe
07-26-2010, 16:09
ами ако останете сами го попитай за хобитата му,какви филми харесва и после го питай дали си има приятелка и дали би искал да излезете някой път само двамата
мерси,но забравих да кажа,че той не е от София :( , а и принципно съм го питала за филмите и приятелката (и слава на Бога-няма :) )
soul1199
07-26-2010, 21:06
мерси,но забравих да кажа,че той не е от София :( , а и принципно съм го питала за филмите и приятелката (и слава на Бога-няма :) )еми казах ти,най-добре ще тръгне разговора,ако сте само двамата и от въпрос на въпрос д/г ще го опознаеш,просто питай,каквото се сетиш,като нещо обикновенно,късмет :)
crazybebe
07-27-2010, 09:39
мерси,но забравих да кажа,че той не е от София :( , а и принципно съм го питала за филмите и приятелката (и слава на Бога-няма :) )еми казах ти,най-добре ще тръгне разговора,ако сте само двамата и от въпрос на въпрос д/г ще го опознаеш,просто питай,каквото се сетиш,като нещо обикновенно,късмет :)
Мерси !! :)
Еми като начало разменете си я телефон, я скайп. Вземи да го опознаеш малко, да видиш имате ли общи интереси, някои общи приятели, що за човек е той. Обясняваш, че си лудо влюбена, в човек, който си срещнала веднъж и ти се е усмихнал. Като го опознаеш, ако още ти харесва, щом дойде в твоя град, виждайте се и ако има привличане нещата ще потръгнат.