TheKing6
07-21-2010, 00:57
Здр.От Монтана съм на 18,а момичето на 15.От едно училще сме и преди не се имахме много много,ама сега какво взехме да си фишем в ФБ, ама тя малко от малко се дърпаше..В последствие започнах да пиша с някаква нейна приятелка и да се държа мило и с нея намеци {} ала бала.А те двете са адски близки.И тази изведнъж ми се включва и ми иска пълномощно, а до предишния ден, като и го исках не ми отговаряше.И като ми пише, като и пратя {} например се започва едно вечно правене на интересна и дърпанее и правене на коя съм аз..И реших директно да я попитам дали има нещо в мен дет я кефи и тя вика мии не харесала съм си едно момчее вече,ама той си има приятелка.И аз и викам ее браво мн. се радвам за теб дано стане това е много хубаво, а тя явно не очакваше тая реакция от мен и взе да ме пита кое па му е хубавото???После я питах откъде е взела скайпа ми и тя ест каза мии намерих го, ама аз знаех че е от онова момиче и в последствие и тя естествено си призна.Питах я що сама го е взела, като и исках нейния и тя вика мии взех да ревнувам тя да о има,а аз не бла бла.После ме попита коя харесвам повече от двете и аз, за да я изнервя и казах, че другото момиче ме кефи повече и отговора и бе:
"мхм..значи тя.. емии добре няма лошо.."И после като и казах че се лз доста се поизнерви.А след това и подметнах така тактично колко много мразя филми, които само доусложняват нещата и отговора и бе Ок............... И като и казах да ми даде {} и тя пак се направи на интересен и казах не се прави и ти не съм вчерашен и и добавих и че ако бъде себе си ще спечели доста повече..Е как мислите харесва ме и се прави на интересна или не ме харесва
"мхм..значи тя.. емии добре няма лошо.."И после като и казах че се лз доста се поизнерви.А след това и подметнах така тактично колко много мразя филми, които само доусложняват нещата и отговора и бе Ок............... И като и казах да ми даде {} и тя пак се направи на интересен и казах не се прави и ти не съм вчерашен и и добавих и че ако бъде себе си ще спечели доста повече..Е как мислите харесва ме и се прави на интересна или не ме харесва