Влез

View Full Version : Прави се на недостъпна или..

TheKing6
07-21-2010, 01:19
Здр.От Монтана съм на 18,а момичето на 15.От едно училще сме и преди не се имахме много много,ама сега какво взехме да си фишем в ФБ, ама тя малко от малко се дърпаше..В последствие започнах да пиша с някаква нейна приятелка и да се държа мило и с нея намеци {} ала бала.А те двете са адски близки.И тази изведнъж ми се включва и ми иска пълномощно, а до предишния ден, като и го исках не ми отговаряше.И като ми пише, като и пратя {} например се започва едно вечно правене на интересна и дърпанее и правене на коя съм аз..И реших директно да я попитам дали има нещо в мен дет я кефи и тя вика мии не харесала съм си едно момчее вече,ама той си има приятелка.И аз и викам ее браво мн. се радвам за теб дано стане това е много хубаво, а тя явно не очакваше тая реакция от мен и взе да ме пита кое па му е хубавото???После я питах откъде е взела скайпа ми и тя ест каза мии намерих го, ама аз знаех че е от онова момиче и в последствие и тя естествено си призна.Питах я що сама го е взела, като и исках нейния и тя вика мии взех да ревнувам тя да о има,а аз не бла бла.После ме попита коя харесвам повече от двете и аз, за да я изнервя и казах, че другото момиче ме кефи повече и отговора и бе:
"мхм..значи тя.. емии добре няма лошо.."И после като и казах че се лз доста се поизнерви.А след това и подметнах така тактично колко много мразя филми, които само доусложняват нещата и отговора и бе Ок............... И като и казах да ми даде {} и тя пак се направи на интересен и казах не се прави и ти не съм вчерашен и и добавих и че ако бъде себе си ще спечели доста повече..Е как мислите харесва ме и се прави на интересна или не ме харесва

TheKing6
07-21-2010, 05:38
Не се избивайте да отг :D

MaLkaTa_LaDy
07-21-2010, 06:23
Ти сериозно ли си на 18?! :shock: Много ме съмнява... Не че нещо, ама много ядове ще береш от нея. Според мен не те харесва, ами има много силно изразено чувство за принадлежност.

Rot
07-21-2010, 06:28
Дечко, дечко...

F_CK_all_I_need_is_U
07-21-2010, 06:33
Намери си по-умнички момиченца.

Emsss
07-21-2010, 07:06
смятаййй :D :D :D

mArMaLaDkA
07-21-2010, 07:11
Намери си по-умнички момиченца.

Те нЕма да му се вържат на глупостите и за ден. :)

FernandoTorresIkerCasilla
07-21-2010, 07:37
Харесва те .. :D Ноо тая тема само на мен ли ми се струва малко лапешка?? :-o :-o :)

Hipitooo
07-21-2010, 08:00
Харесва те .. :D Ноо тая тема само на мен ли ми се струва малко лапешка?? :-o :-o :)

Лапешка ли не само лапешка тя е като произлязла от новородено бебе сучещо от майка си.....бе ти верно ли си на 18 бе бро май не си много зрял ........ :(

Wednesday666
07-21-2010, 08:18
Може и да те харесва, ние няма как да знаем :) Но и да стане нещо между вас усещам, че наистина ще береш много ядове от тая :)

TheKing6
07-21-2010, 08:30
Е Вие го изкарайте още малко, че от 14 годишни имате сериозни връзки за по 3 години и никога не сте имали подобни неща...Айде стига ся 8)

mArMaLaDkA
07-21-2010, 08:36
^ ние повечето такива истории имахме на 14.
"Ама аз я харесвам, ама приятелка й ме харесва, ама аз й изпратих целувка, тя ревнуваше..." - недорасло. Хич не ти ходи на годините.

Wednesday666
07-21-2010, 08:39
Съгласна съм с mArMaLaDkA :)

Hipitooo
07-21-2010, 08:41
и аз и аз и аз азазазазаза :D тоя форум ме забавлява :grin:

justonegirlwithonehope
07-21-2010, 08:56
Момичето не знае кавко иска, защо се занимаваш изобщо. 8-)

Elenichkaa
07-21-2010, 09:01
тя е на 15,ти на 18 и те развърта така???
замисли се!

postmortem
07-21-2010, 10:56
Не се прави на интересна, просто я тресе курвелъка :grin:

CristiaNoAL
07-21-2010, 12:08
Ми значи не те заслужава,стегни се и си намери по умна :-|

umri
07-21-2010, 12:14
Пич на 18 си. Сигурен съм, че дясната ти ръка е с 2см по-голяма от лявата.

SorrowEyes
07-21-2010, 14:30
Не мога да повярвам, че си на 18 и си го направил това. Честно казано, ако разбера, че някой ми се прави на инат ей така за идеята и да ме "изнерви" изобщо няма да се занимавам с него. А това, което си и казал, че харесваш другото момиче повече от нея си е направо самоубийствено, ако си искал да бъдете по-близки. По този начин направо си й казал : не ми се занимава с тебе, харесвам приятелката ти, гледай си работата. По-добре не очаквай нищо хубаво, нямаш бъдеще с това момиче, а дори и да тръгнете, пак ще се развалят нещатата между вас поради липса на градивна комуникаця.

TheKing6
07-22-2010, 01:26
Не мога да повярвам, че си на 18 и си го направил това. Честно казано, ако разбера, че някой ми се прави на инат ей така за идеята и да ме "изнерви" изобщо няма да се занимавам с него. А това, което си и казал, че харесваш другото момиче повече от нея си е направо самоубийствено, ако си искал да бъдете по-близки. По този начин направо си й казал : не ми се занимава с тебе, харесвам приятелката ти, гледай си работата. По-добре не очаквай нищо хубаво, нямаш бъдеще с това момиче, а дори и да тръгнете, пак ще се развалят нещатата между вас поради липса на градивна комуникаця.Е на моменти си падам малко по... :D

anonymous708973
07-22-2010, 08:54
Не ти отива на годините, много лапешка история.

На 16 съм, ама никога не съм имала такива случаи - прати ми целувка, коя харесваш повече... Аз съм по ясните отношения. И ако искам да ... хъх, флиртувам с някого в чат, определено ще е по доста по-различен и успешен начин :)

bratignat
07-22-2010, 09:01
Не мога да повярвам, че си на 18 и си го направил това. Честно казано, ако разбера, че някой ми се прави на инат ей така за идеята и да ме "изнерви" изобщо няма да се занимавам с него. А това, което си и казал, че харесваш другото момиче повече от нея си е направо самоубийствено, ако си искал да бъдете по-близки. По този начин направо си й казал : не ми се занимава с тебе, харесвам приятелката ти, гледай си работата. По-добре не очаквай нищо хубаво, нямаш бъдеще с това момиче, а дори и да тръгнете, пак ще се развалят нещатата между вас поради липса на градивна комуникаця.

Определено не е самоуибийствено - в смисъл сега тази кифла ще гио преследва докато той не й обърне внимание. След, като й обърне внимание, тя ще го зареже....

Човече не се занимавай с такива кифли - освен ако не искаш да ловиш хлебарки - само за това стават. :grin:

valdesbg
07-22-2010, 09:03
Пич, ти сигурен ли си че си на 18?

Щото по акъл си на не повече от 13. И да искам.. няма какво да коментирам в темата... щото то е ясно като бял ден - правиш се на шут пред двете, искаш да те харесат обаче те не ебават. И с право..и аз да съм няма да харесам ня'ква лигла.

sasha_90
07-22-2010, 19:59
Тези скайпове,чатове,......
И не вярвам,че си на 18.Звучиш като дете.

gLypChenCee
07-22-2010, 20:01
Прави се на тъпа и надута - `вижте ме коя съм аз` ако бях момче и бях на твое място такаааааава здрава майна щях да и дръпна, че да не може да се опомни цяял ден. Зарежи я. Не си струва. Намери си друга . Успех. :)