Влез

View Full Version : Причина ли е това за притеснение?

GUESS
07-21-2010, 05:32
Здравейте :)

Чесно казано това, което ще Ви питам не ме притеснява толкова много, но все пак...малко или много ме засяга по-някакъв начин. Става дума за едно момче, с което се запознахме преди няколко дни. Не се бяхме виждали преди това, нито имаме общи приятели....ей така случайно се запознахме и от онази вечер не е имало ден, в който да не се видим! ОК, до тук всичко върви добре. Той е готин, харесвам го и той мен харесва, говорим си като се видим. Малко по малко се опитваме да се опознаем. Винаги като излизаме той се държи много добре, много мило, галантно. Държи ме за ръка, целува ме. Все едно сме си гаджета, но не официално още :P Нещото, което ме притеснява е, че Той не се сеща да ми пише 1 смс през деня, не се сеща да се обади. Пише само на края на деня питайки ме какво искам да правим, къде да ходим да се видим.Смисъл...аз много се радвам, че той иска да се виждаме, това ме радва! Но пък от друга страна се питам Тоя човек не може ли да се сети да ми пише 1 кратко съобщение поне да попита "какво правиш?, как си?..."? Вярно е , че работи, вярно е, че е зает, но все пак. Не може ли да отдели 1 мин време, за да ми покаже, че си мисли за мен, че има някакъв интерес към мен ?!

Както казах това не ми е голям проблем, че не се сеща или че не му остава време да ми пише през деня, но ми е някак си тъпо така... . А не искам да го питам, да му искам сметка защо не пише, защото както казах познаваме се от много скоро, не сме гаджета все още и просто нямам това право. Може пак да си е такъв човек, да не е много по писането на смс-си, знам ли...Вие какво мислите? Трябва ли това да ме притеснява, при положение, че всичко останало си е наред и имаме комуникацията като се видим.

Seattle
07-21-2010, 06:18
Познавате се от няколко дни и искаш да ти пише постоянно и се за теб да мисли. Това е проблем, но проблемът е при теб. В една връзка всеки трябва малко или много да си има отделен живот от този на половинката си, било то приятели, хобита и т.н. Вие се познавате от броени дни, и искаш едва ли не 24 часа за теб на мисли. НЕ Е ПОЛЕЗНО!

Успокой топката всичко е в рамките на нормалното. По нататък ако ви се развие връзката може да му подхвърлиш да ти се обажда през почивката си или нещо такова.

Късмет 8)

dimitar_ak
07-21-2010, 06:41
Всичко е в реда на нещата. Явно деня му е ангажиран с нещо важно. Аз и моята приятелка сме постоянно във връзка по скайп когато не сме заедно. Знаем обаче, че ако другия изчезне и дълго не отговаря има работа и просто тогава не бива да бъде притесняван. Чуваме се по телефона в края на работното време.

mermaid96
07-21-2010, 07:08
Изчакай още малко време ако не ти направи първата крачка :) Успех[color=indigo]

Wednesday666
07-21-2010, 08:22
Нормално е, не се безпокой. И аз имах същия проблем, но щом се усилят чувствата ще започне да те търси по-често дори :) :-D

ivyy
07-21-2010, 08:38
Спокойно.Напълно нормално си е.Дай му още малко време. :)

ShtrudeL
07-21-2010, 09:11
Когато харесваш някой, по-добре да нямаш много контакт с него. По-добре да тръпнеш в очакване както теб,отколкото да си кажеш "Оф пак ли досажда с тея смс-и...знам че ме обича,но стига е досаждал"

mynichka
07-21-2010, 09:22
Когато харесваш някой, по-добре да нямаш много контакт с него. По-добре да тръпнеш в очакване както теб,отколкото да си кажеш "Оф пак ли досажда с тея смс-и...знам че ме обича,но стига е досаждал"
дааааа !

VinDiesel
07-21-2010, 18:35
И ние сме в някво такова отношение,само че аз съм на твойто място.И 2мата работим,има какво да се изглажда,аз се нервя,но и се поставям като неутрален гледач на нашето развитие,нормално си е ..Сега чакам да ми звънне,за да излезнем и уточним някои работи.. :)

Siiberia
07-21-2010, 19:00
Здравейте :)

Както казах това не ми е голям проблем, че не се сеща или че не му остава време да ми пише през деня, но ми е някак си тъпо така... . А не искам да го питам, да му искам сметка защо не пише, защото както казах познаваме се от много скоро, не сме гаджета все още и просто нямам това право. Може пак да си е такъв човек, да не е много по писането на смс-си, знам ли...Вие какво мислите? Трябва ли това да ме притеснява, при положение, че всичко останало си е наред и имаме комуникацията като се видим.
Имаш невероятната възможност ти да му пишеш, вместо да седиш и да чакаш. :D

umri
07-21-2010, 19:34
Аз звъня само кат ми се приебе, така че радвай.