Влез

View Full Version : Любовни истории...

SladkotoPoly
07-21-2010, 15:08
Много обичам да чета любовни истории(тъжни,весели,с тъжно начало и весел край,с весело начало и тъжен край...и т.н абе всякакви)каквито има и в списание ,,Журнал",та ако намерите някаде някакви историики поствайте ги тук или разкажете вашата,ще ми е много интересно да ги чета(предполагам) :grin: :-) [/b]

SmilezZz
07-21-2010, 15:25
Тези от Розали ми бяха интересни:
1. http://story.rozali.com/liubov/p7020.html
2. http://story.rozali.com/liubov/p6946.html
3. http://story.rozali.com/liubov/p6976.html
4. http://story.rozali.com/liubov/p35.html

VinDiesel
07-21-2010, 15:32
Моята сега се пише от неделята,ще ти я разкажа по-нататък,като свърши(май ще е скоро) :D

SladkotoPoly
07-21-2010, 15:52
Моята сега се пише от неделята,ще ти я разкажа по-нататък,като свърши(май ще е скоро) :D
ще чакам,успех ти желая :) SmilezZz Благодаря ти !!!

SladkotoPoly
07-21-2010, 15:54
Ето нещо като историика, но не точно, но ми е много ЛЮБИМО....

Искаш ли да станем гаджета ?
Ще се държим за ръка и ще си викаме на умалителни. Ще си вземем някои от онези програми с много безплатни минути за да можем да си говорим, когато не се виждаме. Ще си пращаме и много sms-и, не че минутите ще са свършили, просто има някаква необяснима романтика в това. Ще си повтаряме колко много се обичаме макар и да незнаем какво точно стои зад тези думи, но ние ще си го повтаряме. Ще си го пращаме и в sms-ите. Ще си го пишем в Skype, ICQ, IRC или каквато и да е друга програма за on-line контактуваме използваме. Телефона не е достатъчен, ние се обичаме ! Аз ще те ревнувам, ти ще ме ревнуваш, ще се караме за малки неща, ще правим големи планове за бъдещето ни, общото ни бъдеще. Ще кръстим бъдещите си деца, ще построим общото ни жилище, ще изберем тапетите в кухнята - всичко това ще го направим, докато се разхождаме из парка или се гушкаме в хола. Ще се целуваме страстно в нас, у вас, в парка, където и да сме. Ние ще сме влюбени. Първите дни ще си правим смучки. Така ще се жигосваме като скотовъдни животни. После на теб ще ти омръзне и ще спрем. Но няма да спрем да се обичаме ! Ще правим секс ! Където, по колкото пъти си искаме. Понякога няма да искаш, но аз ще настоявам. Ти ще ме лъжеш, че те боли главата, аз ще лъжа че знам какво правя. Ще се притесняваме, когато ти закъснява. Ще ходим заедно до Аптеката червиви от срам. Но, ще се обичаме ! Ще се опитаме да живеем заедно. Ще ходим до супермаркета заедно, ще спорим кой сапун за банята да вземем. Ще ядем мълчаливо пред телевизора. Ще забравяме вратата на терасата отворена и ще се събуждаме вдървени. Ти ще ме отвиваш. Аз ще те отвивам. Ще се обичаме ! Ще искаш да си вземем домашен любимец. Аз ще откажа. След малко сърдене и ще се съглася да си вземем котка. Ще мине време. Секса ще стане скучен. Ще го правим със затворени очи. Ще си говорим по-малко, мислейки че се познаваме вече, но всъщност ще сме двама напълно непознати човека. Ти ще започнеш да се заглеждаш по други, както и аз. В крайна сметка някой от двамата ще бъде хванат в крачка. Ще се разделим в името на "така е по-добре за двамата". Ти ще вземеш котката. Ще си изтрием sms-ите и ще се поздравяваме неловко в магазина до щанда със сапуни. Вече няма да се обичаме.
Е, не искаш ли да станем гаджета ?

SladkotoPoly
07-21-2010, 20:09
http://story.rozali.com/tiin_problem/p6599.html =P~

anonimchetou
07-22-2010, 08:13
SladkotoPoly

Много ми хареса... но начина, по който свършва обезсмисля всичко написано преди това..

SladkotoPoly
07-22-2010, 13:45
http://www.lovefatedestiny.com/
мерси, но незнам английски :oops:

SladkotoPoly
07-22-2010, 21:45
ваши любими истории ??? чакамм

zority7
07-23-2010, 09:51
http://spodeli.net/4/story-445.html#comment27 в този саит има побликувана история за първата лубов е насладете и се :-) :-) :-)

SladkotoPoly
07-25-2010, 14:19
http://spodeli.net/4/story-445.html#comment27 в този саит има побликувана история за първата лубов е насладете и се :-) :-) :-)
Благодаря ти ! :-)

ShtrudeL
07-25-2010, 14:24
http://hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=128208
http://hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=128210
http://hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=128212

Туй е мое. Не е любовно,но си ги обичам. ^^

SladkotoPoly
07-25-2010, 21:16
http://hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=128208
http://hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=128210
http://hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=128212

Туй е мое. Не е любовно,но си ги обичам. ^^
Много са хубави и доста странни истрории ...последната най ми хареса
БЛАГОДАРЯ ТИ, че ги сподели :) :-)

SladkotoPoly
07-28-2010, 09:47
Темата нещо не върви

SladkotoPoly
07-29-2010, 23:31
ОЩЕ!!!!!

SladkotoPoly
08-03-2010, 16:29
Да не говориш за това?

В часа по английски език до мене седеше едно момче.Наричах го най-добар приятел,но аз исках той да е мой...Обаче знаех че той ме обича само като приятелка...
След часа стана и ми поиска тетрадката,за да препише плана от миналия ден,защото тогава отсъстваше.Когато му дадох тетрадката си той ми благодари и ме целуна по бузата.Исках да знае че искам повече от неговото приятелство,много го обичах,но не можех да му го кажа,не знам защо,но ме беше много срам...

11 клас

Звънна ми телефона,беше той...плачеше...Разказа ми как се е отчаял от любовта.Покани ме у тях,каза че не иска да бъде сам.Разбира се,отидох.Седнах на стола до него.Погледнах красивите му очи,пожелах да е мой.
След два часа започна филм на Дрю Барримор.Гледахме го.След филма той реши да си легне.Благодари ми за всичко и ме целуна по бузата.Исках да знае ,че искам повече от неговото приятелство,много го обичах,но не можех да му го кажа,не знам защо,но ме беше много срам...

Последен клас

Ден преди да си получим дипломите той дойде при мен и ми каза, че приятелката му е болна и няма с кого да отиде на бала.Аз не ходех с никого,а в 7 клас си бяхме обещали, че ако и двамата си нямаме гаджета ще отидем заедно на бала като най-добри приятели.Отидохме заедно.Всичко беше перфектно.След бала ме изпрати до вратата на дома ми.Пред вратата го погледнах и той ме погледна усмихнато с красивите си очи.Исках той да е мой,но знаех че той ме обича само като приятелка.Каза ми, че е прекарал най-хубавата нощ през живота му и ме целуна по бузата.Исках да знае, че искам повече от неговото приятелство,много го обичах,но не можех да му го кажа,не знам защо,но ме беше много срам...

Последният ден от университета

Постоянно го наблюдавах,наблюдавах перфектното му тяло...Когато излезе на сцената, за да си получи дипломата,сякаш беше като един ангел.Исках той да е мой...Но знаех че той ме обича само като приятелка...Точно преди да си тръгнат всички той дойде при мен,плачейки ми каза:``Ти си най-добрата ми приятелка.Благодаря ти!`` и ме целуна по бузата...Исках да знае че искам повече от неговото приятелство,много го обичах,но не можех да му го кажа,незнам защо,но ме беше много срам...

Минаха години...

Бях на една сватба...Да,на неговата сватба...Вече се женеше...Наблюдавах как той каза:``Да,приемам`` Наблюдавах как се женеше за едина друга жена...Исках той да е мой.Но знаех, че той ме обича само като приятелка...След сватбата той дойде при мен и ми каза:``Дойде на сватбата ми,благодаря.`` и ме целуна по бузата.Исках да знае, че искам повече от неговото приятелство,много го обичах,но не можех да му го кажа,не знам защо,но ме беше много срам...

Годините минаха толкова бързо...

В този момент съм пред гроба на най-добрия си приятел.Докато събираха нещата му намериха дневника му от гимназията...Веднага го грабнах...Редовете,които прочетох бяха:
``Гледайки я в очите си пожелах да е моя.Но знаех, че тя ме обича само като приятел.Исках да знае, че искам повече от нейното приятелство,много я обичах,но не можех да и го кажа,незнам защо,но ме беше много срам...Колко хубаво щеше да е ако поне веднъж ми беше казала че ме обича...``

soul1199
08-03-2010, 18:52
http://www.lover-bg.com/102/

SladkotoPoly
08-03-2010, 20:07
:smt007 Благодаря

soul1199
08-03-2010, 20:11
:smt007 Благодаряако искаш мога да ти разкажа мойта история,единственната ми несподелена любоов,ама е дълга :lol:

nespasqema
08-03-2010, 20:40
Ето и нашата история (дано не ви отекчи) Един ден получих съобщение в аха.бг от момче. От едното здравей си разменихме скйпове,телефони и т.н. като му гледах снимките в този сайт си мислех че не е кои знае колко хубав и че не може да стане нещо м/у нас. Всеки път когато си пишехме в скайп той искаше да излезем, аз винаги си намирах управдания и винаги си оставахме с разговорите в скайп..въпреки че той знаеше че си имам приятел ми званеше и ми беше мн яко да си говоря с него (но не съм го осъзнавала) .. Един ден стана така че той си намери приятелка и прекъснахме утношения.след около месец той замина на мислия в Авганистан (военен е) през тези 6 месеца в които него го нямаше непрекъснато си пишехме в скайп,но последните 2 бяха различни защото и двамата усъзнахме, че трябва да сме заедно... и когато наи-накрая той си дойде аз склоних да се видим и от този ден до сега се обичаме и чакаме с нетърпение всяка следваща среща....
П.П Извинявам се ако има правописни грешки... :) историята е доста съкратена, но надявам се ви е допаднала поне малко...

SladkotoPoly
08-03-2010, 20:42
:smt007 Благодаряако искаш мога да ти разкажа мойта история,единственната ми несподелена любоов,ама е дълга :lol:
Да да искам :grin: ако не те мързи разкажи ми я ще се радвам :)

reoffender
08-03-2010, 21:07
Аз съм пълна с такива 'любовни' неща, които съм писала за приятелите ми
Ако искаш пиши, мога да ти пратя нещо

SladkotoPoly
08-03-2010, 21:08
даа искам поствай ги тук... или на лично пращай :grin:

soul1199
08-03-2010, 21:10
Запознахме се в един сайт,после си разменихме импусовете,после преминахме в скайп.Той е на 17,аз на 16.От един град бяхме,за това се видяхме.6 часа вървене и размотаване из морската градина и центъра.Доста общи интереси.След това той пак поиска да излезем,наистина ми беше хубаво с него,харесвах го,но не си го признавах.Не исках нищо да му казвам,защото не знаех дали той ме харесва,като приятелка или като нещо повече.Една вечер излязахме,ходихме на моста,беше топло,имаше пълнолуние,тогава се реших да му кажа,но нещо ме спря.Седнахме там и той ми разправяше разни неща,а аз го наблюдавах.Исках го,но осъзнах,че ме приема само,като приятелка.На другия ден бях в дск и телефона ми звънна.Беше непознат номер,вдигнах..беше той.Каза ми да изкоча пред дск,за да отидем до мола,бях доста развълнувана,естественно още един приятен ден с него.Винаги той ме търсеше,имахме много забавни случки,колко ли пъти не сме се спасявали от конфузни ситуации. :) В края на срока,той ме помоли да му помогна по Математика,щели да го оставят,пък аз имах хубави оценки.Приех,как да му откаже човек,мислех си,че,като останем сами у тях ще се получи нещо,някоя целувка а у.Отидахме,решавахме задачи,после той ми посвири една моя любима песен на китарата си.Борихме се,смяхме се,накрая аз бях в обятията му и гледахме тв.После ме изпрати до спирката и аз си хванах рейса.И нищо не ставаше,понеже ходихме на кафе с брадчед му и той зе,че ме харесал.Дадах му скайпа си и почнахме да си пишем,след време тръгнахме,не беше лошо момчето,но истинската причина,която ме накара да съм с него,беше да накарам приятеля ми да ревнува и да видя,как ще реагира.Но нищо,на него му бе все едно,той ме мислише за негова най-добра приятелка,така поне ми каза.След,като скъсах с брадчед му почнаха скандалите м/у нас.Имаше толкова гадни неша,който си наговорихме.После ме покани на рд-то му,аз му казах,че няма да мога да дойда и той пак почна(била съм се оправдавала и т.н.).Толкова обиди от негова страна имаше,че просто не искам да се сещам.Казах му,че не искам повече да го виждам.След време го видях и той ме видя и си вирна главата и замина.Една приятелка ме убеди да му пиша в скайпа,нз защо не го блокирах.Писах едно:здр и тва беше,не ми писа.И ся наскоро пак го видях,аз се връщах от плаж с едно гадже и една приятелка,подмина ме.Само хубавите спомени останаха,мисля,че не си заслужаваше.

Anny05
08-04-2010, 09:33
Ми значи ние се запознахме в мотоклуба на едни семейни приятели. Аз бях преди това на дискотека, както и той. В дискотеката нищо не си казахме. Аз трябваше да си тръгна по-рано и да ида в клуба при нашите. Но по-късно ето, че в клуба влиза не кой да е а моето момче. Здрависа се със собственика, взе си бира и дойде и седна до мен. Прекарах си тези 2 часа невероятно. По едно време той ми подаде телефона си и ми каза: "Напиши си скайпа" Малее тези красиви кафяви очи.. Всичко започна от тогава.. Следващата съботa бяхме вече известни като двойка.. Скъсахме два дена преди да направим 4 месеца, но за мен все още има надежда за нас..

Съжелявам, че е толкова дълго..

SladkotoPoly
08-04-2010, 09:37
Запознахме се в един сайт,после си разменихме импусовете,после преминахме в скайп.Той е на 17,аз на 16.От един град бяхме,за това се видяхме.6 часа вървене и размотаване из морската градина и центъра.Доста общи интереси.След това той пак поиска да излезем,наистина ми беше хубаво с него,харесвах го,но не си го признавах.Не исках нищо да му казвам,защото не знаех дали той ме харесва,като приятелка или като нещо повече.Една вечер излязахме,ходихме на моста,беше топло,имаше пълнолуние,тогава се реших да му кажа,но нещо ме спря.Седнахме там и той ми разправяше разни неща,а аз го наблюдавах.Исках го,но осъзнах,че ме приема само,като приятелка.На другия ден бях в дск и телефона ми звънна.Беше непознат номер,вдигнах..беше той.Каза ми да изкоча пред дск,за да отидем до мола,бях доста развълнувана,естественно още един приятен ден с него.Винаги той ме търсеше,имахме много забавни случки,колко ли пъти не сме се спасявали от конфузни ситуации. :) В края на срока,той ме помоли да му помогна по Математика,щели да го оставят,пък аз имах хубави оценки.Приех,как да му откаже човек,мислех си,че,като останем сами у тях ще се получи нещо,някоя целувка а у.Отидахме,решавахме задачи,после той ми посвири една моя любима песен на китарата си.Борихме се,смяхме се,накрая аз бях в обятията му и гледахме тв.После ме изпрати до спирката и аз си хванах рейса.И нищо не ставаше,понеже ходихме на кафе с брадчед му и той зе,че ме харесал.Дадах му скайпа си и почнахме да си пишем,след време тръгнахме,не беше лошо момчето,но истинската причина,която ме накара да съм с него,беше да накарам приятеля ми да ревнува и да видя,как ще реагира.Но нищо,на него му бе все едно,той ме мислише за негова най-добра приятелка,така поне ми каза.След,като скъсах с брадчед му почнаха скандалите м/у нас.Имаше толкова гадни неша,който си наговорихме.После ме покани на рд-то му,аз му казах,че няма да мога да дойда и той пак почна(била съм се оправдавала и т.н.).Толкова обиди от негова страна имаше,че просто не искам да се сещам.Казах му,че не искам повече да го виждам.След време го видях и той ме видя и си вирна главата и замина.Една приятелка ме убеди да му пиша в скайпа,нз защо не го блокирах.Писах едно:здр и тва беше,не ми писа.И ся наскоро пак го видях,аз се връщах от плаж с едно гадже и една приятелка,подмина ме.Само хубавите спомени останаха,мисля,че не си заслужаваше.
Благодаря ти многоо :grin: :smt007

soul1199
08-04-2010, 09:54
моля :)

ето вчера попаднах на това:
http://www.jenite.net/2009/07/edna-istoriq-za-lubovta.html

SladkotoPoly
08-04-2010, 10:16
моля :)

ето вчера попаднах на това:
http://www.jenite.net/2009/07/edna-istoriq-za-lubovta.html
:smt007

SladkotoPoly
08-07-2010, 11:22
up

silvencety
08-07-2010, 11:55
Моя приятелка работи във дискотека версай ,често ходим с наща компания там .. В една снежна вечер вътре нагъл тип с риза тип от село съм ми нахалстваше близо час вътре ,и аз много се нервирах.Нервна изленах навънка да запаля една цигарка на спокойствие и тогава се появи моя настоящ приятел ,който колкото и изтъркано да звучи ми направи една розичка от салфетка ,преди него още четирима ми бяха направили ;д ,но неговия подход беше по различен и усетих един чар в него след което "Искаш ли да попуша с теб" .Извади една цигарка и се разприказвахме отпред ,признавам си че в момента ми трябваше някой за да се оттърва от 'нахалния',той беше идеалния пък и ми хареса .На сутринта ме закара до у дома,разменихме си скайповете ,една седмица не съм му отговаряла ,а той не се спря и се реших да отида с него на кафе .Просто от тази първа среща осъзнах че е много стойностен човек и ме впечатли по хиляди различни причини,на път за изпращане се опита да ме целуне но аз му отказах и след това като се прибрах видях в скайпа му тъжно човече .. :D .. Стана ми адски симпатичен и на следващия ден след като излезнахме го гушнах и му казах 'недей да тъжиш,искам те за приятел' .. та ето ни вече половин година .. ;д

Темата е интересна и четох до сега ,ще се надявам да има и други които са толкова изчерпателни ;д ..

Wwwooow
08-11-2010, 12:00
Много хубава тема,ще я следя :grin:

didi0804
08-11-2010, 12:23
Ние се запознахме съвсем случайно.Един мой приятел искаше да ме види,но понеже няма кола накара Ники(приятеля ми) да го докара и тогава се запознах с него.След 1-2 седмици ми намери скайпа отнякъде и ми писа,и беше различен,много по-раличен от другите.Караше ме да се смея с глас само като ми пише в скайп.Държеше се с мен все едно съм принцеса,чувствах се специална.После започнахме да излизаме с него и с един негов приятел.Отначало 1-2 пъти на седмица,после само двамата и накрая всеки ден бяхме двамата.Беше ни страшно забавно.А той подхождаше по чисто детски начин,толкова невинно и без разни задни мисли.Подаряваше ми плюшени играчки,мънички,не са кой знае какво,но за мен означаваха много.Когато ми подари първата ми каза че никога не е подарявал нищо на момиче,но аз съм специална и искал да ме зарадва.Постоянно ме водеше със себе си,навсякъде.Казваше че иска когато се обърне винаги да ме вижда.Ако продължа да разказвам всичко трябва да напиша роман {:-p} Много се смеех с него,чувствах се като в някоя приказка.Може да звучи пресилено,но наистина с него всичко беше идеално.И така след 3 месеца тръгнахме,а аз проължавам да съм толкова щастлива,както и той.Много се обичаме,а той винаги ми казва че няма да ме замени за никоя друга и че винаги ще ме обича,дори когато остарея и се сбръчкам (chuckle) Та това е нашата история накратко,надявам се да ви е харесала (sun)

П.П - Аз съм на 17,той на 22,ако има значение

SunShinePearl
08-11-2010, 14:49
само като чета колко хубави истории, незнам момчето с което исках да съм не беше от моя град и заради разстоянието трябваше да се раделим само от него пазя хубави спомени и наистина жалко 100 теми исписах за него във форума :D

amnessia
08-11-2010, 18:06
Един обичаен ден както си бях в скайп ми заяви пълномощно момче.Попринцип такива непознати не приемам , но го приех и незнам защо :D . Започнахме да си пишем , той си имаше приятелка.Писахме си всеки ден,и забелязах как започна да му се променя държанието,държеше се по мило и впечатляващо.Аз си виках това момче нали си има гадже бе :shock: :D .Явно бяха скъсали но ,не го питах.И така пишехме си в продължение на близо 1 година (опознаване).Един ден миналото лято ми заяви "Утре ще идвам".Понеже не е от моя град.Аз го харесвах,бях влюбена в него.И като аххнах изкефих се :grin: .И така на другия ден се видяхме , нарадвахме се , целувки , прегръдки :) .И до ден днешен продължаваме да поддържаме контакт чрез скайп , телефон.И колкото и трудно да ни е с любов от разстояние 100 км , се виждаме 2-3 пъти в месеца :P .Скоро ще правим 1 година :grin: Много го обичам :-)

Wwwooow
08-12-2010, 11:47
Ние се запознахме съвсем случайно.Един мой приятел искаше да ме види,но понеже няма кола накара Ники(приятеля ми) да го докара и тогава се запознах с него.След 1-2 седмици ми намери скайпа отнякъде и ми писа,и беше различен,много по-раличен от другите.Караше ме да се смея с глас само като ми пише в скайп.Държеше се с мен все едно съм принцеса,чувствах се специална.После започнахме да излизаме с него и с един негов приятел.Отначало 1-2 пъти на седмица,после само двамата и накрая всеки ден бяхме двамата.Беше ни страшно забавно.А той подхождаше по чисто детски начин,толкова невинно и без разни задни мисли.Подаряваше ми плюшени играчки,мънички,не са кой знае какво,но за мен означаваха много.Когато ми подари първата ми каза че никога не е подарявал нищо на момиче,но аз съм специална и искал да ме зарадва.Постоянно ме водеше със себе си,навсякъде.Казваше че иска когато се обърне винаги да ме вижда.Ако продължа да разказвам всичко трябва да напиша роман {:-p} Много се смеех с него,чувствах се като в някоя приказка.Може да звучи пресилено,но наистина с него всичко беше идеално.И така след 3 месеца тръгнахме,а аз проължавам да съм толкова щастлива,както и той.Много се обичаме,а той винаги ми казва че няма да ме замени за никоя друга и че винаги ще ме обича,дори когато остарея и се сбръчкам (chuckle) Та това е нашата история накратко,надявам се да ви е харесала (sun)

П.П - Аз съм на 17,той на 22,ако има значение
много сладка история :smt007 :-)

SladkotoPoly
09-13-2010, 17:43
:P

Wwwooow
09-14-2010, 17:13
за ъп на темата :) --->
През юли се запознахме , беше топло , а ти беше излязал да потичаш...Аз седях на едно дърво пълно с цветчета, но без да искам обаче се подхлъзнах и паднах врху теб...Аз се извиних плахо, а ти се засмя и ме погали.От този ден нататък аз бях влюбена до уши в теб, но ти не искаше да разбереш това, ти гледаше всяко друго момиче , но не и мен.Възприемаше ме само ,като момичето , което падна върху теб, когато беше на шеснадесет...Един ден аз реших да изляза с друго момче , за да мога да те забравя, но ти пак се появи, но беше сам, което е странно, защото ти винаги си бил женкар...След срещата аз се прибрах и видях ,че имам мейл.Беше от теб, а в него пишеше"Сладка, помниш ли, когато падна върху мен в парка?Аз те погалих и искам пак да те галя, но ти вече си имаш друг, такаче , збогом!"мейла малко ме учуди ,но се съвзех на време и отговорих"Помня как паднах, беше леко заради теб.И аз си нямам друг.Обади ми се!"...Ние говорихме с часове.На другия ден ние излязохме, от тогава вече бяхме неразделни.Но до кога?! от тук е http://naruto-hit.darkbb.com/forum-f24/topic-t5555.htm ; ]

Wwwooow
10-15-2010, 13:55
искам ощее такива истории...ама не намирам в нета :(

SladkotoPoly
01-21-2011, 13:08
за ъп на темата :) --->
През юли се запознахме , беше топло , а ти беше излязал да потичаш...Аз седях на едно дърво пълно с цветчета, но без да искам обаче се подхлъзнах и паднах врху теб...Аз се извиних плахо, а ти се засмя и ме погали.От този ден нататък аз бях влюбена до уши в теб, но ти не искаше да разбереш това, ти гледаше всяко друго момиче , но не и мен.Възприемаше ме само ,като момичето , което падна върху теб, когато беше на шеснадесет...Един ден аз реших да изляза с друго момче , за да мога да те забравя, но ти пак се появи, но беше сам, което е странно, защото ти винаги си бил женкар...След срещата аз се прибрах и видях ,че имам мейл.Беше от теб, а в него пишеше"Сладка, помниш ли, когато падна върху мен в парка?Аз те погалих и искам пак да те галя, но ти вече си имаш друг, такаче , збогом!"мейла малко ме учуди ,но се съвзех на време и отговорих"Помня как паднах, беше леко заради теб.И аз си нямам друг.Обади ми се!"...Ние говорихме с часове.На другия ден ние излязохме, от тогава вече бяхме неразделни.Но до кога?! от тук е http://naruto-hit.darkbb.com/forum-f24/topic-t5555.htm ; ]
много сладка история :grin: :grin: :grin: :grin: ДАВАЙТЕ ОЩЕ :)

onlyone2
01-21-2013, 05:20
https://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B9%D0%BA%D 0%B8/282931765160507?ref=hl

това е моята страничка във фейсбук със авторски истории

sunshain
05-17-2013, 09:17
Здравейте, аз съм момиче с една тъжна история! Надявам се да ви хареса.
Всичко започна на първия учебен ден. Аз съм на 12 той също. Запознахме се, защото той беше нов в класа и за да не се пренебрегваме се запознахме. Влюбихме се един в друг на мига. Веднага разбрахме че сме един за друг, но ни беше срам да си кажем че се харесваме, защото и двамата преди това претърпяхме тежка раздяла с любимия. В началото се държехме като приятели , но тогава започнахме да се караме, защото неговите приятели ревнували от мен, защото той бел обръщал внимание само на мен. И двамата знаехме че се харесваме, но никой нямаше смелост да го каже на другия.И така после продължихме като приятели, след това като BFF-та-. Един ден си писахме по скайп и си признахме чувствата един на друг.Беше като сбъднат сън. На другия ден се срещнахме, за да изясним нещата и той ми предложи. Бях много щастлива че най после сме гаджета.Като се прибрах си писахме, но аз трябваше да излезна и му казах че после ще му пиша.На другия ден видях на конферентия в скайп, че той се е похвалил че сме гаджета. В началото ни беше срам да се прегръщаме и целуваме, но другите ни притискаха и ние бяхме принудени да се прегръщаме и целуваме пред всички, но накрая свикнахме. Е да карахме се многа пъти заради НДП-то ми но пак се сдобрявахме. Повтаряхме се постоянно че се обичаме и че никога няма да се разделим, но един ден се скарахме и той помисли че това е края защото не му говорех. В един час нямахме нищо да правим и той нали беше много съкрушен че уж сме се разделили и почна да плаче, но тайно за да не разбере никой. Вечерта направихме конферент само аз той и НДП-то ми. Тя го направи на нищо но аз не отговарях и излезнах извън линия. На сутринта видях какво са си писали и видях че са се сдобрили но прочетох че той е плакал пак заради мен. Той е помолил приятелката ми да ме успокои и да оправим недорузомението. Аз като отивах на магазина видях че ми е звънял и му звъннах той почна да ми се извинява и аз му казах, че не сме скъсали той се зарадва много. Но както казват всяко чудо за един ден. Скарахме се много жестоко и го попитах да не бе да къса с мен и той каза да. Бях много зле разревах се в училище и момичетата се опитаха да ме упокоят- но не. Плаках цял час и той ме гледаше след часа му подадох ръка в знак на приятели и му казах да сме само приятели, а той ме дръпна и ме целуна, защото му е било жал за мен. Сега сме големи врагове.
Дано да ви е харесало и съжалявам за правописните грешки много бързах.

T-Rawww
05-17-2013, 09:22
Здравейте, аз съм момиче с една тъжна история! Надявам се да ви хареса.
Всичко започна на първия учебен ден. Аз съм на 12 той също.

Ето къде спрях да чета

urlittlelady
05-17-2013, 12:52
Нашата история започна странно. Бях сънувала странен сън с едни очи точно като неговите [преди да се запознаем] След горе долу един месец отидохме на хижа да се повеселим малко с още един клас, които всъщност не ни бяха много приятни като цяло. Та в този клас имаше едно момче, което ме гледаше по един по-интересен начин. Та на вечерята седнахме един срещу друг и очите ни се засякоха ии бяха същите като в съня ми. Първо си помислих, че това е просто сън и не може да е истина. вече минаваше полунощ и аз не съм от хората дето много обичат купони и се качих на втория етаж на диванчетата после и той дойде и седна до мен. Разменихме си някоя и друга целувка и ни се доспа. Той беше решил, че ще спи при мен и си легнахме, а той ме целуна по челото и си заспахме :D После една учителка ни събуди и го изгони, въпреки че не правехме нищо нередно а просто спяхме :D Шала му остана в мен и на другия ден като си тръгнахме му го върнах. После си писахме малко в скайп и установих че живее на 300 метра от нас :D пишехме си страшно милите и сладки неща в продължение на 11 месеца. Последните няколко си говорехме почти постоянно по телефона и започнахме да излизаме. и накрая след дълго чакане нещата да се подредят всичко стана така както искахме. Бяхме заедно ! Обичам го повече от всичко и го обичам още от тази хижа, за която си мислех, че няма смисъл да ходя, или пък за съня, че е бил безмислен.