View Full Version : Търся си най-добра приятелка
Здравейте,
Аз съм момиче на 15 години от град Пловдив.От доста време се опитвам да си намеря сродна душа ,но все не успявам да срещна точния човек.Ако някой има подобен проблем и желае да осъществи приятелска връзка- моля ,пишете ми на лично съобщение . Надявам се ,че ще ме разберете и все някой ще бъде искрен и добронамерен и ще ми пише (:
ilko0214
07-21-2010, 16:40
:lol:
anitapz93
07-21-2010, 17:00
И аз имам г/д същия проблем, ама не съм тръгнала да давам обяви, че търся приятелки по форуми :lol: :lol: :lol:
точно тук не мисля, че ще я намериш мила :-)
Please tell me that you are kidding?! Най-добрата приятелка трябва да е човек , на който винаги можеш да разчиташ , а не някой от форума.Приятелството иска години за да се изгради.
Много е кофти, че явно нямаш "най-добра приятелка". Но според мен по-добре е да търсиш приятелите навън, а не тук по форумите, защото както казаха, приятелството се гради с години. Тук най-много да намериш кошче за душевни проблеми и нищо повече... Запиши се на някой лагер, ходи на някакви уроци, ако си падаш по музиката.. де да знам, важното е да има хора на твоята възраст и там кой знае-може да намериш своята "сродна душша" ;)
SmilezZz
07-21-2010, 18:52
Разбирам...Кофти ти е,че си нямаш "сродна душа",но пък не разбирам как въобще си помислила,че по интернет ще си намериш най-добра приятелка..
Не става от раз да станеш добра приятелка на даден човек..За това трябва време,връзка и най-важното уважение един към друг..
Трябва да се подкрепяте,помагате взаимно и именно за това не става така..
Сега ми се иска да "имам сродна душа" и хоп - да го получиш не става..Трябва да се бориш за нечие приятелство..
И отново ти казвам - Ако си мислиш,че във форума ще си намериш БФФ няма да стане..
Е, мога да съм приятел. Ако случайно ти потрябва някой, на когото да споделиш, пиши.
dan40123
07-21-2010, 19:46
аз ше съм ти най-добра приятелкаааа!! 8-) :lol: не ся не се ебавам и аз си търся моя най-добър приятел ама трудна работа..
най-добрите приятелства не е нужно да се градят с години...може само за няколко месеца или дори по малко да разбереш ,че даден човек е твоя сродна душа...освен това не е хубаво да ти се нахвърляме като ти казваме ,че е невъзможно да си намериш приятел - тук във форума.Не е нужно да е най-добър ...просто да имаш човек с който да споделяш и да се чустваш добре..такъв може да изникне отвсякъде :)
Както винаги обичам да казвам приятели трудно се намират,защото все повече важи фразата:''Приятели няма,има само временни интереси''
Понякога най-добрите приятели стоят до нас, а ние ги търсим.И не ги намираме.
И трудно ще го намериш, лесно ще го загубиш.
Абе най-добри приятели не съществъват има само познати-приятели-добри приятели.
пусни обява във вестника.. :D
момиче, 15 години, от Пловдив, търси сродната си душа (без мръснишки помисли!!) :lol:
SladkaZagadka
07-28-2010, 19:25
Истинските приятели не са появяват в живота ти просто така . Огледай се и се запознай с нови хора . Може би "сродната ти душа" е по-близо отколкото си мислиш ...
HanopkaH
07-28-2010, 19:44
аз ставам ли :( :( :(
changess
07-28-2010, 19:48
Истинските приятели не са появяват в живота ти просто така . Огледай се и се запознай с нови хора . Може би "сродната ти душа" е по-близо отколкото си мислиш ...
Така ли? Ами как се появяват истинските приятели?
Ъъъъ... т'ва не беше ли форум ?
:-s
Съвет-Пробвай се в сайт за запознанства :razz:
SladkaZagadka
07-29-2010, 07:04
Така ли? Ами как се появяват истинските приятели?
[quote="SladkaZagadka"] Мисълта ми е, че когато е писано ще си намери приятели . Не може да не създава комуникации и да бъде затворена в себе си и после да иска нещо да се случи . Излез навън , заговори някой приятен ...
OtkrovennoBezrazlichna
07-29-2010, 09:49
Мисля че в магазина видях
няколко вида май бяха
wheeliemaster
07-29-2010, 23:16
Ако темата не е шега, ще ти кажа само - мястото не е по форумите в Нета. ;)
eminem4etos7z
07-30-2010, 08:44
дха и ще се чуди защо няма приятелка като я тарси в нета :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: 8) 8) :P :P
Ще ползвам темата. Търся си най-готината съпруга ма нещо я не намирам. Ако сте вие, пишете ми, моля ви се!
OtkrovennoBezrazlichna
07-30-2010, 20:04
измисли си въображаема приятелка. Те са най - яки
:smt047
vampirelady5
07-30-2010, 20:19
е, аз мога да ти бъда приятелка, макар и не най-добра ;)
ахахаха тва ме разби :lol: начи тук опречелено няма да я намериш тази така наречена BF по добре потърси в твоето училище :-D
MIMI666666
08-17-2010, 20:54
Търси навън някъде тука нее мястото.
teodora87
08-17-2010, 21:00
азз
Мдааааа и аз си търся любимите чорапи от много време насам, ама със седене във форума няма как да стане.
Права си, аз имам! :D
ggirl4eto15
08-31-2010, 23:20
:lol: :lol: :lol: аз имам две :razz: :razz:
Разбирам...Кофти ти е,че си нямаш "сродна душа",но пък не разбирам как въобще си помислила,че по интернет ще си намериш най-добра приятелка..
Не става от раз да станеш добра приятелка на даден човек..За това трябва време,връзка и най-важното уважение един към друг..
Трябва да се подкрепяте,помагате взаимно и именно за това не става така..
Сега ми се иска да "имам сродна душа" и хоп - да го получиш не става..Трябва да се бориш за нечие приятелство..
И отново ти казвам - Ако си мислиш,че във форума ще си намериш БФФ няма да стане..
+++++++++
RedJeans
08-31-2010, 23:51
"Търся сродна душа.Месечна заплата:200лв" :D
Като някоя баба от вестник 3 възраст(на село като съм чета на бажа вестниците от скука ) :D ."Търся сродна душа по възможност без деца и с апартамент в София"
"Търся сродна душа.Месечна заплата:200лв" :D
Като някоя баба от вестник 3 възраст(на село като съм чета на бажа вестниците от скука ) :D ."Търся сродна душа по възможност без деца и с апартамент в София"
:razz: :razz: :lol:
teodora87
09-01-2010, 09:10
а аз ставам ли :(
Ти пък намери къде да питаш :)
Както винаги обичам да казвам приятели трудно се намират,защото все повече важи фразата:''Приятели няма,има само временни интереси''
за когото важи, да си я навре в постоянния интерес...
скайп секс, интернет приятелства, сватби с възглавници.. накъде отива света?
Аз също съм от Пловдив и си търся робиня (или лична асистентка за пред хората, а може и да използваме кодовото "най-добра приятелка"). Call me. :smt112
sasha_90
09-01-2010, 19:09
Ще ползвам темата. Търся си най-готината съпруга ма нещо я не намирам. Ако сте вие, пишете ми, моля ви се!
Във форума едва ли ще я намериш. :D
cxanitka
09-01-2010, 19:10
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :д Не дей :lol: Просто недей :lol: :lol: :shock:
Т'ва ми прилича на ЛС У фейсбук-а (естествено), което ми беше пратило момиче, на което току що бях приела поканата за приятелство. :lol: "Знам, че ще учим в едно даскало тъъ искаш ли да бъдем най-добри приятелки? :-) '' :razz:
Тя е на улицата, не във форума... :-o
CrAzYanDlaZy
09-01-2010, 20:56
най-добрите приятелства не е нужно да се градят с години...може само за няколко месеца или дори по малко да разбереш ,че даден човек е твоя сродна душа...освен това не е хубаво да ти се нахвърляме като ти казваме ,че е невъзможно да си намериш приятел - тук във форума.Не е нужно да е най-добър ...просто да имаш човек с който да споделяш и да се чустваш добре..такъв може да изникне отвсякъде :)
Супер точно казано!!! И само аз да кажа, че с моя най- добър приятел точно от тук се запознахме. ;)
:grin: Верно ли :razz: :razz: :lol: едно момиче в скайп беше си написало '' търся си гадже '' айде сега да пишем по форумите, че си търсим 'най-добри' приятели и тем подобни и да правим хиляди излишни теми ..
Форуми, сакйпове и други начини за търсене на приятели, гаджета не са най - доброто място за търсене. Даже не са място за търсене. Разбирам какво е да си нямаш приятел/ка, хадже, ама как може да тръгнеш по интернет да търсиш? То в реалния живот не знаеш човека с/у теб какъв е, та за интернет?!?!?
Супер точно казано!!! И само аз да кажа, че с моя най- добър приятел точно от тук се запознахме. ;)
някой от вас двамата опитвал ли е да вдигне нивото.. демек да е изпитвал нещо повече? Добре, доверявайте се на хората, ако попаднете на приятел, браво.. само да не пискате после, че "приятели няма, има само познати.."
InfiNity09
09-07-2010, 17:35
Аз имам 4 много добри приятелки другите са само познати с едната се познаваме още от бебета в буквалния смисъл :D ама в последните 2 години нещо си изгубихме връзката. Вярно е че едно приятелство се гради с години, но само от един разговор можеш да разбереш дали човека ти е сродна душа и дали би искал да ти е приятел :) ако имаш интерес пиши на лично :) :)