View Full Version : Успокояване на кожата след кола маска
Beb4e__to
07-21-2010, 19:13
момичета спешно ми трябва помощ..скоро не съм влизала във форума..потърсих,но не видях такава тема надявам се да не се повтарям..та утре ще ми прават кола на триъгълника и до вечерта ми трябва червенината да е изчезнала и да ми се е успокоила кожата..попринцип кожата ми е доста чувствителна и бавно отминава червенината..кажете ми нещо с което поне за няколко часа да се успокои..за лед бях чела..но не съм сигурна дали ще подейства :(
koshtramba
07-21-2010, 19:15
Чувала съм за лавандулов спирт след епилация ;)
Beb4e__to
07-21-2010, 19:30
и аз между другото само че за лавандулов лосион.. а от спирта няма ли да щипе?
koshtramba
07-21-2010, 19:51
Може би малко щипе.... пробвай и с лосион, но не знам доколко действа. Знам за спирта, но не съм пробвала. Ако е червено вечерта замаскирай с малко бял матиращ крем или фон-дьо-тен! ( не мога да повярвам, че го казвам) Ама в краен случай и това е решение !
Beb4e__to
07-21-2010, 20:13
споко и аз мислех тва за фон дьо тена :D но ако е подуто не знам как ще мине
justonegirlwithonehope
07-21-2010, 20:13
Отиди в някой магазин за козметика и се консултирай с продавачката.Според мен някой лосион ще свърши работа, но не бих могла да кажа какъв точно, понеже нямам такъв проблем.
Seducti0n
07-21-2010, 20:34
:) крем някакъв бочко/ здраве или какъвто имаш у вас, и по-добре пудра сложи, не фдт
lifelesscorpse
07-21-2010, 21:22
Не знам причината защо още същата вечер искаш всичко да е ок,но...И все пак най-добре използвай :
-крем
-попитай козметичката си дали знае за някакъв лосион,който би ти помогнал или каквото и да е срещу зачервяването
-недей да правиш това с фон дьо тена,пудра и прочее...
Би имало само две логични причини да искаш да се махне обрива/зачервяването-ще ходиш на плаж или ще бъдеш с някое момче,приятел или каквото.Определено няма да е приятно да вкуси от твоите "прикриващи средства" ,какъвто би могъл да е фон дьо тена в случая,затова най-добре забрави.За плажа пък няма смисъл от пудри,защото като се намокри ще изглежда доста странно..
Надявам се да съм ти помогнала :)
KumchoValcho
07-22-2010, 08:26
Бадемово мало.
valentinadr
07-22-2010, 08:44
pantenol
koshtramba
07-22-2010, 08:55
Не знам причината защо още същата вечер искаш всичко да е ок,но...И все пак най-добре използвай :
-крем
-попитай козметичката си дали знае за някакъв лосион,който би ти помогнал или каквото и да е срещу зачервяването
-недей да правиш това с фон дьо тена,пудра и прочее...
Би имало само две логични причини да искаш да се махне обрива/зачервяването-ще ходиш на плаж или ще бъдеш с някое момче,приятел или каквото.Определено няма да е приятно да вкуси от твоите "прикриващи средства" ,какъвто би могъл да е фон дьо тена в случая,затова най-добре забрави.За плажа пък няма смисъл от пудри,защото като се намокри ще изглежда доста странно..
Надявам се да съм ти помогнала :)
Tи сериозно ли не се сещаш причината? :lol:
nimfetka7
07-22-2010, 09:13
А аз след като си изчистя краката с епилатор ми оставят точици и не минават никога и на следващия ден.. и на по следващия... Никога не съм имала крака напълно без точици :(