Влез

View Full Version : Целувка

evilthunder
07-21-2010, 21:22
вижте аз съм момче на 14 год и никога досега не съм имал гадже и.... може ли да ми кажете как да се целувам с език защото вчера една седмокласничка ми пусна тя знае а аз не :( и непрекъснато се дърпам когато тя си отвори устата за да ме целуне с език моля за помощ

gret4ety
07-21-2010, 21:44
Еми не се дърпай а и пусни и ти бре :D Тя като си отвори устата си я отвори и ти, бутни си езика в устата и и го търкай в нейния. Теоритично е така но когато го изпиташ ще разбереш истинската страна на целувката :)

anonymous708973
07-21-2010, 21:46
И като се дърпаш, как очакваш да се научиш?
Всичко е практика. :wink:

StoooYo0
07-21-2010, 22:34
Целуването му е майката.Не се страхувай.Само гледай да не я олигавиш много. :D

LostInYourEyes
07-21-2010, 22:44
много се отракахте последно време :lol: иначе както викат простоватите хора... езика: ляво дясно горе долу и айде

P.S: Ако продължаваш да се дърпаш може да си помисли че не я харесваш и да ти тегли една майна.. помисли и за това ;]] :-o

Valento
07-21-2010, 23:30
Батеее щом ти пуска език,пускай и ти ... не се притеснявай отпусни се и се води по нея !

L0ST
07-22-2010, 01:09
Е кажи и на момичето, че искаш по бузките да се целувате като дечицата

Hilary_
07-22-2010, 06:21
Не се дърпай и следвай нейните движения .. не е трудно! :lol:

TheX
07-22-2010, 08:05
В тоя живот не всичко се учи по учебник,брат. Може да прозвучи смешно,понеже нямам нито годините нито опитът за да кажа нещо такова,но си е истина ;)

musiclife
07-22-2010, 08:09
Брат не се притеснявай ни най-малко , следващия път когато ти пусне отваряш и ти джуките :D То идва от самосебе си няма кво да чакаш :)

DruGmAsTer
07-22-2010, 08:13
Пускай езика и се кефи 8) 8) 8)

Dyany10000
07-22-2010, 11:37
Праи сте хора! Пи4 отпускай се , пускай и ти и останалото е машинопис- идва отвътре!

HapkoMaH
07-22-2010, 12:52
не трудно и аз бях като теб следваш неиния език какво прави :P

Emilen
07-22-2010, 12:57
Но... Има доста различни техники. Сега на някого ще му се стори смешно, но смея да твърдя, че и толкова елементарно, на пръв поглед нещо, като целувката, което се прави едва ли не спонтанно, има своите особености. Колко от отговарящите са опитвали дълбоко отпускане и засмукване на езика на другия, например? Техника, която е изключително приятна, но само ако партньорите се познават добре и я владеят. Изисква и доста голямо доверие, което изключва захапване със зъби(боли), прекалено силно засмукване(боли коренът на езика и то толкова ужасно, все едно ще ти го изтръгнат. А така заболява и при най-малкото стягане, вследствие на колебание)?

StoooYo0
07-22-2010, 12:58
Но... Има доста различни техники. Сега на някого ще му се стори смешно, но смея да твърдя, че и толкова елементарно, на пръв поглед нещо, като целувката, което се прави едва ли не спонтанно, има своите особености. Колко от отговарящите са опитвали дълбоко отпускане и засмукване на езика на другия, например? Техника, която е изключително приятна, но само ако партньорите се познават добре и я владеят. Изисква и доста голямо доверие, което изключва захапване със зъби(боли), прекалено силно засмукване(боли коренът на езика и то все едно ще ти го изтръгнат)?

Пробвал съм го и наистина е много приятно. :grin:

Emilen
07-22-2010, 13:03
Вече си мисля, че утре половината форум няма да може да говори, след неуспешен опит да се изпита техниката...
Иначе, наистина всеки път е различно и изисква известна адаптация към партньора. Няма нищо фатално и в олигавването, ако и на двамата не им пречи. Просто някои хора имат "по-сочна" целувка. Не е нищо страшно. Просто се отпусни и импровизирай.

BiGBaDWolF
07-22-2010, 21:15
http://vbox7.com/play:8d2d788f Не е като атомна физика ...

TheSecret
07-24-2010, 08:36
Отпусни се и следвай нейните движения. Първият път винаги е кофти, но само първия, после ще се научиш. :)

mnogoznaikO
07-24-2010, 16:13
Я не се излагай бе ! Отвори уста , изплези език и право напред >>> :P :) :D

silvencety
07-24-2010, 16:16
Отпусни се и следвай нейните движения. Първият път винаги е кофти, но само първия, после ще се научиш. :)Така ги подготвяте все едно ще ходят на война.. :?
Нещо елементарно е ,целувала съм се на 12 за пръв път,и тогава не си спомням да съм се притеснявала..

t0d1t0
07-24-2010, 23:00
ето така:
http://prikachi.com/images/79/2314079v.gif

nerazbranoZLO
07-25-2010, 12:23
вижте аз съм момче на 14 год и никога досега не съм имал гадже и.... може ли да ми кажете как да се целувам с език защото вчера една седмокласничка ми пусна тя знае а аз не :( и непрекъснато се дърпам когато тя си отвори устата за да ме целуне с език моля за помощ
Да ти имам проблемите (БТВ: не ти ща проблемите а късмета XD)

nerazbranoZLO
07-25-2010, 12:27
Отпусни се и следвай нейните движения. Първият път винаги е кофти, но само първия, после ще се научиш. :)Така ги подготвяте все едно ще ходят на война.. :?
Нещо елементарно е ,целувала съм се на 12 за пръв път,и тогава не си спомням да съм се притеснявала..

Mah, Why I'm the only guy who is still lonely and virgin?
I've kissed a girl, and... mah it's a veeery long story....
Напрао го казЪх...
BTWBTW: t0d1t0, XD

FunkyBoy
07-25-2010, 13:54
1во. Импровизирай...
2ро. Как очакваш да ти "покаже" някой във форума... :lol: :lol:

helpmaister
07-25-2010, 20:50
Време му е да пробваш и това удоволствие от живота!

petyfi
07-26-2010, 07:28
Просто се отпусни! Ако наистина я харесваш, то ще ти дойде отвътре.. пък ако вземе и да ти харесаа... :oops: :P

Mumiii
08-03-2010, 09:03
Отпусни се бе човек ! Първия път може и да не се получи ама следващите
ще стане ! :lol: А и ако момичето не се целува за първи път само следвай езика й ;дд Ако пък и тя го прави за първи път още по добре за теб ;дд ! :lol: :lol: :lol:

momZi7y
08-10-2010, 13:24
Целуването му е майката.Не се страхувай.Само гледай да не я олигавиш много. :D Или да не я хапеш :D Не знам как става това с хапането, но имам една приятелка която се оплака че гаджето и я хапело,като се натискали :D

xinfamous
08-10-2010, 14:49
Според мен продължавай да се дърпаш,никога не се знае какво може да ти се случи след тая целувка!

Slamdancer
08-10-2010, 15:12
Пич.... целувката не се учи... всичко трябва да ти идва от вътре.И м/у другото т'ия дето казвате , че първият път ще е зле , не е вярно :) ако се отпусне , ще има чувството че го е правил и преди.

noproblembitch
08-10-2010, 20:25
Въпроса е да се престрашиш първия път. След това става лесно... и забавно! Смелост му е майката.

StriPPeD
08-11-2010, 12:42
Въпроса е да се престрашиш първия път. След това става лесно... и забавно! Смелост му е майката.

noproblembitch, не става въпрос за смелост. Момчето вече е имало своя първи път 8-) :?
В началото наистина е малко кофти.. тя знае как, ти не и тва от една страна те "стресира" още повече :-D Просто като започне да те целува, не действай прибързано, отпусни се и се отдай изцяло на мига.. :grin:
Не се притеснявай, не е нужно директно да се нахвърлиш и да започнеш да я целуваш. "Вплети" пръстите си в косата и, и започни да я целуваш по шията например. На нея ще й е приятно, а ти ще се успокоиш, че се справяш добре. А като я целуваш по устните, не си отваряй устата прекалено много, все пак няма да я ядеш :D .. но все пак не трябва и да се свиваш прекалено много. Не вкарвай езика си много навътре, щото не е особено приятно :-D Върха на езика върши цялата работа. :P Първите пъти не е идеално, но пък след година-две ще се посмееш малко :lol:
Пожелавам ти успех, приятел :twisted:

kissmewhileisleep
08-11-2010, 20:15
Мърдай си езика наляво надясно ама бавно! И се прави все едно не ти е за пръв път. Успех! 8)

loriee
08-15-2010, 21:41
абе не мога да разбера що някои викат, че първата целувка с език е гадна .. изобщо не е :D моята първа целувка мога да кажа, че беше перфектна :-) споксс .. не е нищо страшно просто действай без притеснение :-D

Rysotto
08-20-2010, 10:51
Спокойно и аз незнаех как но то ти идва от само себе си... и не се дърпай , все пак всички сме пробвали ... дори и да не е станало хубаво 2ят път ще стане :) А и внимавай да не улигавиш много човека с който се целуваш защото не е приятно xD