PDA

View Full Version : Въпрос :?

missionimpossible
07-21-2010, 21:30
Не знам от къде да започна и не знам какъв ми е проблема изобщо, просто бих искал да чуя някое трезво мнение (моето не е такова) по един въпрос :)
Заедно съм с приятелката си от 3 месеца, най-прекрасните 3 месеца в живота ми ! Никога до сега не се бях чувствал така, никога до сега не бях обичал по този начин.. До тук май всичко е добре, НО страх ме е.. страх ме е да не бъда пак наранен, защото просто така съм свикнал. Но въпреки всичко вярвам в любовта и винаги в една връзка се раздавам на 100%.Няма нищо по хубаво на света да видиш, че правиш човека до теб щастлив..
Преди 4 дни приятелката ми замина за Германия, на училище.Няма да я има 2 седмици, а още на първия ден усетих липсата, сякаш част от мен я нямаше, липсваше.. Тя ме уверяваше как там няма да стане нищо, и аз съм склонен да й вярвам - тя не е от този тип хора които ще зарежат всичко заради някаква еднодневна заигравка.. Но все пак имам предчуствие, не мога да го обясня, усещам че като се върне нищо няма да е същото, няма да е както преди, а това ме убива :( Разбрах че поговорката "Човек оценява нещо чак когато го загуби" е вярна.Искам си я обратно, искам да е до мен, да видя отново усмивката й, да уловя погледа й докато ме наблюдава..
Проблемът не е в тъпите 2 седмици, тях ще ги издържа някакси .. проблемът е там че искам постоянно да й пиша, да знам какво прави,как е. Знам че не трябва да го правя, защото прекалявам, но просто не мога, не мога да спра да мисля за нея.Но пък чрез тези мои действия показвам колко съм слаб пред нея и колко зависим съм.Молбата ми е да ме посъветвате какво да правя.. да й пиша ли или да я оставя тя да се сети, не знам.Глупаво е да моля за такива неща,големи хора сме, но наистина не знам кое би било най добре :(
Благодаря на всички, които си направиха труда да ми прочетат "глупостите" :) Последната ми молба към всички вас е : Моля ви, изживайте всеки миг с любимия човек напълно,наслаждавайте му се докарай сякаш ви е за последно ! Защото живота е хубав, хубав е когато имаш заради кого да живееш и с кого да го споделиш ! :)

VinDiesel
07-21-2010, 21:49
Тя заминава,тя трябва да се сети да те потърси.Сега преди малко приключих 4 дневна заигравка,просто аз няма да тичам след на момиче гъза.Много е важно да си познаваш стоката.Когато са те ранявали,от рана вече не те боли,поне аз съм така.Ще излезна с друга,тая дълга 7 месечна почивка без момиче до мен.Нещо ми стана скучно :D

Krokozubel4o
07-21-2010, 21:51
Остави я тя да ти се обади, ако е по скоро-тоест и тя те чувства така близък както ти не, ако въобще не ти се обади... :?

F_CK_all_I_need_is_U
07-21-2010, 21:52
Успокой топката малко.Сичко е окей.Като се върне, ше ви е още по-яко заедно, щот няа да сте се виждали дълго ;д Кефи се 8-)

missionimpossible
07-21-2010, 21:54
момичето ме обича, така казва. Чувствата й наистина са силни ноо не знам, не мога да издържа и всеки ден аз й пиша пръв |( тъпо е.. тъп съм :D

Krokozubel4o
07-21-2010, 21:55
Остави я малко, не я притискай толкова, че и това не е хубаво :)

Seductress
07-21-2010, 21:57
Разстоянието при една връзка създава проблеми, но не винаги. Мисли позитивно, когато приятелката ти се върне, толкова ще се радвате, че отново сте заедно. Може още повече да ви се заздрави връзката. Ще трябва да потърпиш малко, пък сигурно и на нея и липсваш. Препоръчвам ти да и пишеш първи, но не прекалявай все пак, не и пиши постоянно. Успех. :)

missionimpossible
07-21-2010, 22:11
Благодаря на всички за отговорите :)

s3nsual
07-21-2010, 22:20
момичето ме обича, така казва. Чувствата й наистина са силни ноо не знам, не мога да издържа и всеки ден аз й пиша пръв |( тъпо е.. тъп съм :D
Не си тъп , просто държиш много на нея . Но в никакъв случай , недей да й пишеш всеки ден . Остави я , и тя малко да се помъчи за теб .

MochaOnMyLips
07-21-2010, 22:22
Знаеш ли, имам едни познати, които бяха разделени 4 години. Той следваше в чужбина, а тя тук. Сега живеят заедно и май смятат да се женят. Две седмици са нищо, а колкото до желанието да й пишеш - пиши й. Дори и всеки ден ти да си първи, това не означава, че и тя не мисли постоянно за теб.

missionpossible
08-06-2010, 10:04
:smt007

annabelJB
08-06-2010, 10:19
Представям си какво ти е сега..Не се отказвай-все пак и на нея и е трудно сега :)

dimitar_ak
08-06-2010, 10:21
Колко много време са 2 седмици ;)

anonymous708973
08-06-2010, 12:30
Я по-стегнато. И на мен ми беше кофти, когато приятелят ми замина за Германия на обмен, но си пишехме всеки ден по 5-6 смс-а и просто чаках. Това е положението. Още повече, че смс от и до Германия е 25 ст, защото и двете страни са членки на ЕС.

Изписал си цял чаршаф за пълна глупост. Стегни се.

zlonamerena
08-09-2010, 16:40
Наистина не прекалявай с писането.. ако получаваш отговор на смс-ите, значи и тя се интересува какво правиш без нея.. но да и пишеш по цял ден фермани,е отекчително за едно момиче :) Дано като се върне бъдете още по-щастливи :-)