View Full Version : Харесвате ли по пълнички момчета ?
kingkong23
07-21-2010, 22:16
Също като онази тема за момичетата , е този път вие момичета кажете харесвате ли по пълнички момчетата ?
Извинявайте че се включвам,пълните хора не се декласират от обществото...както каза колежката горе за всеки влак си има пътници,но и пълните хора имат нужда да испитат щастието да си влюбен.
NewenaShakur
07-21-2010, 23:36
Извинявайте че се включвам,пълните хора не се декласират от обществото...както каза колежката горе за всеки влак си има пътници,но и пълните хора имат нужда да испитат щастието да си влюбен.
напълно си правв,но пълните въобще не са за менн
напълно си правв,но пълните въобще не са за менн
Живеем в свободна страна,всеки има право на избор !
Харесвам ги да .. и то много!!
Мога твърдо да заявя, че повечето пъти по - пухкавите ми привличат вниманието, отколкото по - слабичките! :oops:
И под пухкави не разбирайте дебели, а онези, които имат хубаво очертани гърбове, големи (не напомпани!!) ръце, добро и здраво телосложение (без гадни плочки и очертани мускули) ..
.. охх .. :oops: :oops: :-)
canyoufeeltheemotion
07-22-2010, 07:53
намокри темата,ся всички спряха с тренировките :lol:
LovelyGirl
07-22-2010, 08:16
Не обичам и не харесвам слаби. Много рядко такъв тип би ми привлякъл вниманието. Не обичам пухкави. Харесвам големи, но стегнати.Обичам мускули, големи гърбове ;р
anonymous708973
07-22-2010, 08:30
Изобщо. Това е положението... Харесват ми слаби момчета, не кльощави. Харесват ми и релефните, не нацепени - т.е. плочки по корема, очертани бицепси, трицепси, но не напомпани. :)
dimitar_ak
07-22-2010, 08:37
Под голям камък голяма риба се крие :-D
Bellatrix
07-22-2010, 08:52
Много зависи от цялото телосложение. И с много слабо момче съм ходила, и с по-пухкавко. И двамата си ми харесваха много.
На един мъж му отива да е едър с мускули,а не някоя щека,която е "на една плюнка живот" :razz:
TrustNobody
07-22-2010, 10:11
FAT KIDS GET NO LOVE!
8-)
и аз харесвам релефа,да има плочки и очертани мускули,но да не е напомпан като некъв културист.
HapkoMaH
07-22-2010, 14:23
На един мъж му отива да е едър с мускули,а не някоя щека,която е "на една плюнка живот" ................ тфа беше добре изказано но примерно момче 1:70 - 70кг го смятат за дебело така ли е ?
Сичко вика слабо,нацепено.Ама най-мразя момичета да не се поддържат.Точно тоя пич от форума е супер стегнат.Дори да нямаше плочки пак щеше да е напомпан!И на горния пост отговарям-Зависи от % подкожни мазнини
Един мъж трябва да е висок и тежък(разбирайте го както искате :P )
Моят мъж е с 25 см по-висок от мен и двойно на кг. А тия напомпани ком****сарчета(без да се обиждате) са за една друга категория девойки.
Важното е да се чувствате добре в телата си :)
п.п. Не си слагайте сами етикети. Живейте си спокойно живота и обичайте приятелите си!
crazy7oo
07-22-2010, 17:10
на мен ми харесват слаби и с леки мусколи а не някви като мечки пфф слаб нормално с леки мусколи и висок .... :grin: :) :oops: :P :-)
HapkoMaH
07-22-2010, 18:09
ama kolko godini si az sam na 15 :D i sam 170-70 ;) mislq 4e sam s nadnormeno teglo ...
therichbitch
07-22-2010, 19:59
На един мъж му отива да е едър с мускули,а не някоя щека,която е "на една плюнка живот" :razz:
напълно съгласна!
да , харесвам пухкави, а не мъже които са с отпуснати шкембета!от слаби ми се гади особенно ако си облекат лепнатата розова тесника
Също като онази тема за момичетата , е този път вие момичета кажете харесвате ли по пълнички момчетата ?
НЕ
предпочитам по слаби момчета :))) но съм харесвала и по пълни :))
Честно казано много рядко слабо момче може да ми направи впечатление.Говоря за слабо,например 16 години 50 кила.. за мен е смешно. Предпочитам пухкави момчета пред тези солетки,но за мен най-най си остават момчета като Valento,vaseto0o и wolfy86 :grin:
TiffLacey
07-24-2010, 13:06
По "пълнички" момчета трудно бих се загледала, но за сметка на това обожавам стегнати и оформени големи тела :P най-вече хубави ръце и гърди :grin:
п.п. wolfy86 е нагледен пример за перфектно тяло... даже ако не бях заета, до сега да съм се наредила на опашката му с обожателки :D :-D
SmilezZz
07-24-2010, 17:11
Не знам..Не ми се е случвало да се заглеждам в по-"пълничките" момчета..Всичко си зависи от него и от мен :lol:
truculent
07-24-2010, 17:23
Немам думи.. ПЪЛНИ: кръгли -не ... а леко пълнички -да
tainstvenomomi4e
07-24-2010, 18:37
Еее зависии. Не гледам само тялото. :)
Smrazqvashta
07-24-2010, 18:40
не
PhotographyGirl07
07-24-2010, 18:45
Не. Не харесвам. Предпочитам слаби даже по - слаби от нормалното...
:)
Стига дане е от типа "СЛОН".. Не ги харесвам дебели но леко много леко закръглените са хубави :)
PF, .. che golqm maistor na golqm tezgqh raboti :D
tencho66
07-26-2010, 14:54
мен ме кефят само слабите ... до сега несъм срещал дебела да ми хареса ...
SpOrTs_GiRl
07-26-2010, 19:27
Ако трябва да съм честна .. Бих предпочела да е по-пухкав, пред някой слаботелесен като скакалец .. Тези хора изобщо не ме привличат, това мъж ли е?
FuckedUp
07-26-2010, 23:34
Жалко, че "пълните" получават само дискриминация от останалите... :o
А слабите? Че дори и мускулестите пичаги не са на пълна почит.
FuckedUp
07-26-2010, 23:54
А слабите? Че дори и мускулестите пичаги не са на пълна почит.
Зависи..(колко слаби) :D Имам 1 пичага от моя клас дето е 2.00 и е кожа и кости..не е толкова диск.
Според тебе, момичетата кой ще изберат...прилично мускулест или някакъв супер слаб/дебел..?
StromaeKiss
08-04-2010, 22:32
Аз лично харесвам. Всичко зависи излъчването,като цяло. Може едно момче да е пухкаво и едро,но да е много симпатично. Има вариант и момчето да е с уникално тяло,но просто да няма никакъв чар. Така,че зависи от излъчването!
Unendlich
08-04-2010, 23:04
Да е някакъв по-слаб дори от мен или на моите кг - айде няма нужда
Да се чувствам и в обятията на някоя мечка - също няма нужда
Ако кг подхождат на ръста би било много добре ;р
PLAMENKO
08-05-2010, 05:07
Върнахте ми надеждата сега отново ще стана 150кг :D :D :D
Edm0nDantes
08-05-2010, 08:24
ем аз съм момче ма моа кажа че тва жена да харесва дебели като се изключат другите черти като характер и такива неща а само визията...да харесваш дебели не е нормално никой не харесва дебели.момчето тряя да е слабо но и да има сила в смисъл мускули а не сланини.между мускули и сланини разликата е много голяма
rosencetooo
08-05-2010, 08:30
Амии .. да харесвам леко пълните :) , а и не гледам само телосложението..
Но в никакъв случай не ми харесват много дебелите, с не оформени тела или пък слабите,къде са и по-слаби от мен ;дд
Claymore
08-05-2010, 08:46
Определено напомпаните не са за мен. :-D
В смисъл не харесвам дундьовци, а мъже с нормално телосложение. Възможно е и малко бирено шкембе, ама да не прекаляваме много - таман да има по кво да го пляскам ако няма хубаво дупе :razz:
Под голям камък голяма риба се крие :-D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: е тва е :D :D :D
DarkTemplar
08-05-2010, 17:16
Като посваля шкембето, ставам пИрфектен. :D
<---- широк гръб.
На опашката моля 8)
Никой не харесва мускулести... на мен тия не ми минават.
DollDaggaBuzzBuzz
08-05-2010, 20:26
На мен слабост са ми високите,слаби,но здрави мъже :D
Напомпаните са ми противни,а пълничките са сладури :)
Мне мисля,че телосложението може да е фактор за любовта.. но все пак се опитвам да се потдържам и това за 1:70 на 70 килограма.. аз лично съм 1:80 на 75 кг ..и не мисля, че не привличам вниманието на някойй женски 8)
Мне мисля,че телосложението може да е фактор за любовта.. но все пак се опитвам да се потдържам и това за 1:70 на 70 килограма.. аз лично съм 1:80 на 75 кг ..и не мисля, че не привличам вниманието на някойй женски 8)
Oк де сигурен съм,че ще те разберат и само с едно мнение !!! :razz: