Влез

View Full Version : Здр.. какво бихте направили ако..

evilgirl888
07-22-2010, 19:39
Днес като се видях с приятеля си и той ми се правеше на болен. Аз предложих да се прибираме, за да си почине и той се съгласи. Каза да му звънна към 22ч. за да се чуем, че тогава щял да си ляга и никъде нямалко да излиза, защото бил уморен. Звъня му аз и той ми казва, че е с приятели. А уж беше болен. Не се захващам за най малкото но редовно става така и това ме дразни. Имам чувството че те са по важни от мен. Но не знам дали просто не се карам с него за глупости има и по важни неща все пак. МНого зле се скарах с него защото го е направил. Права ли съм изобщо!

gret4ety
07-22-2010, 19:57
Човек еби му майката на тоя бе. Не виждаш ли че те разиграва само... Майкооо тоя само си заслужава боя ](*,)

gLypChenCee
07-22-2010, 19:58
Как да не си права.. той те отбягва .. лъже те .. Е, мисля, че е време да си поговорите дооооооста сериозно..

evilgirl888
07-22-2010, 20:00
Ами ако ми е скъп. Ходим от година! Много го обичам. Сигурна съм че и той мене. Но много искам някак си да му го върна за да се поучи от грешката си и да разбере че не е прав, но просто нямам сили да го тормозя. Но ако измисля сигурно не мих се поколебала да го направя!

gLypChenCee
07-22-2010, 20:06
Ами ако ми е скъп. Ходим от година! Много го обичам. Сигурна съм че и той мене. Но много искам някак си да му го върна за да се поучи от грешката си и да разбере че не е прав, но просто нямам сили да го тормозя. Но ако измисля сигурно не мих се поколебала да го направя!

Амм направи същоото като него. Излезте и кажи, че не ти е добре.. после излез с приятелки и се постарай да те види с тях [ако примерно сте се разбрали да му звъннеш в 7, не му звъни и той ако ти звънне в 8-9 кажи му `Аа миличко сори, бях с Петранка, Драганка и съм се отнесла.] дано се поучи от грешката си.. Но аз предлагам пъърво да поговорите.. ;-)

evilgirl888
07-22-2010, 20:10
Амм направи същоото като него. Излезте и кажи, че не ти е добре.. после излез с приятелки и се постарай да те види с тях [ако примерно сте се разбрали да му звъннеш в 7, не му звъни и той ако ти звънне в 8-9 кажи му `Аа миличко сори, бях с Петранка, Драганка и съм се отнесла.] дано се поучи от грешката си.. Но аз предлагам пъърво да поговорите..

Мс за съвета.. Май ще ми се окаже полезен! :)

gLypChenCee
07-22-2010, 20:13
Няма защо, пак заповядай. :-D т`ва за връщането го направи след като поговорите и въпреки това се повтори. Успех, щастие, любов и усмивкиии! :-)

Smile91
07-22-2010, 20:14
Човек е** му майката на тоя бе. Не виждаш ли че те разиграва само... Майкооо тоя само си заслужава боя ](*,)

Съгласна.. ако му пукаше щеше да ти каже как стоят нещата .. простоо не те оценява и няма смисъл да се занимаваш с него!!

Kopu
07-22-2010, 20:15
Офф вие момичетата с това глупаво мислене незнам докъде ще стигнете....
И аз когато съм болен ми е по-добре с приятели, защото забравям за болеста. Момчетата имат нужда да бъдат и с други момчета, а не само с гаджетата. Ти какво искаш само с теб ли да ходи ? Нема лошо обаче ще си омръзнете бързо. Не мисля, че я избягва и ако го обича и го зареже ще е най-болямата глупост и грешка която правила някога.... И да вмъкна само, че това излизане 100% не е го планирал просто са му звъннали и той е излязал. Така че неможе да става въпрос за лъжа...

gLypChenCee
07-22-2010, 20:16
Човек е** му майката на тоя бе. Не виждаш ли че те разиграва само... Майкооо тоя само си заслужава боя ](*,)

Съгласна.. ако му пукаше щеше да ти каже как стоят нещата .. простоо не те оценява и няма смисъл да се занимаваш с него!!

Шш чакайте, беее хорица.. дайте и малко надежда :lol: може да е просто временно или пък да му се е искало да излезне само с приятели, но да не и е казал, че иска да излезат `по мъжки` за да не я засегне.. знам ли.. къ`е се разбързахте зарязваници глупости :lol:

mrfahrenheit
07-22-2010, 20:17
Естествено , че приятелите са много по-важни от гаджетата.Точно затова трябва да го разбереш ,но ако ти е проблем , можеш просто да поговориш с него.

VinDiesel
07-22-2010, 20:21
Естествено ,че приятелите(истинските) са по-важни,днеска е с теб,утре с друга.Единствено трябва да се уточните,за да няма дразнения и караници.Всеки проблем си има решение,ако се говори очи в очи и не се избягва.

Kopu
07-22-2010, 20:22
Има момичета които разбират момчетата и други които са "кобили с капаци". Когато момиче пита за връзката си с момче, тя трябва да се вслуша в мъжки съвет, и обратното - когато момче пита за връзката си с момиче, трябва да се вслуша в женски съвет. ;)
Това го знам от личен опит мога да дам аргументи но ми се спи и не ми се пише много, че ще има много правописни грешки :D :D :D

evilgirl888
07-22-2010, 20:22
В никакъв случай не смятам да го късам заради това! Ще бъде глупаво да захвърля човека който обичам и единствения който съм обичала! Просто ще му дам урок но първо ще си поговорим, както ме посъветваха тук! Сега ми звъни, просто ще го оставя да се поизпоти за ден в търсене на моя милост. И ако се повтори вече ще оплзотворя съвета да му го върна!

Kopu
07-22-2010, 20:26
В никакъв случай не смятам да го късам заради това! Ще бъде глупаво да захвърля човека който обичам и единствения който съм обичала! Просто ще му дам урок но първо ще си поговорим, както ме посъветваха тук! Сега ми звъни, просто ще го оставя да се поизпоти за ден в търсене на моя милост. И ако се повтори вече ще оплзотворя съвета да му го върна!

За какво връщане става на въпрос ? Ако беше отишъл с майка си на зъболекар, пак ли щеше да му се скараш, че не е отишъл с теб ?
Ти да не би да му забраняваш да се вижда с приятели ? И да не би да го ревнуваш от приятелите му ? Защото ако е така това е голяма грешка която допускаш........

evilgirl888
07-22-2010, 20:31
Не го ревнувам нито му забранявам. Просто ме хвана яд че в един момент е болен а във следващия се изцерява от болките и изведнъж е на крака. И как така е болен като отде с приятелите си да тренира. От къде тия сили. Просто ме е яд! Но аз си знам че нещата ще се оправят!

mrfahrenheit
07-22-2010, 20:31
Какви уроци възнамеряваш да му дадеш?Това да не е някоя игра ?Комуникацията е ключът към успешната връзка.

evilgirl888
07-22-2010, 20:33
Добре. Ще му вдигна телефона вече и ще си поговорим! Прави сте трябва да говорим!

VinDiesel
07-22-2010, 20:35
Може и да го задушаваш,човека може да иска малко свободия с приятели.Не го прави "Каишко" ....

Kopu
07-22-2010, 20:35
На мен ми се е случвало с температура да ида да играя футбол. Защото по този начин забравям за болеста и се лекувам психически...... Като е болен не означава, че е на легло и неможе да стане.... От каквото има нужда това прави. Научи се да правиш компромиси - на това се крепят дългите връзки ;)

evilgirl888
07-22-2010, 20:37
Ок! Прави сте всички че трябва да говорим и че всеки човек има нужда от приятел! Ще си погиворим ама няма да се извинявам в никакъв случай!

VinDiesel
07-22-2010, 20:40
Между другото от 9 до 10 играх футбол,игрище с изкуствена трева.Та ако си от Плевен нищо чудно,приятеля ти да е играл с нас :D

evilgirl888
07-22-2010, 20:41
Звъни ми от около половин час и аз не дигам. И сега му звъннах за да поговорим и той на ината си ми каза "уморен съм лягам да спя аз когато исках да говорим ти не ми дигна лека нощ пиле чао"

Kopu
07-22-2010, 20:42
А ако си от Монтана с нас :D :D :D :D :D
И аз от 8 до 10 и нещи играх на изкуственото в моя град :)

evilgirl888
07-22-2010, 20:43
Не съм нито от един от двата града! А приятеля ми не играе футбол :) той е боксьор!

Kopu
07-22-2010, 20:43
Еми явно "пилето" се е разсърдило :D :D :D
Говорете утре - утрото е по-мъдро от вечерта ;)

evilgirl888
07-22-2010, 20:45
Явно така и ще направим! Ще говорим сутринта пък ще видим какво ще стане!

Wednesday666
07-22-2010, 20:48
Не го съди толкова. Научи първо точно за какво става въпрос, преди да си правиш изводите. И в никакъв случай не му го връщай, така ще го провокираш и той да направи нещо такова отново, и най-накрая ще стане един омагьосан кръг :?

evilgirl888
07-22-2010, 20:49
Просто сме два остри камъка. Много сме инати и понякога така става! Благодаря за съветите на всички.Все пак в един спор има двама виновни. Ще се опитам да бъда по снизходителна и не толкова ината! :)

evilgirl888
07-22-2010, 20:58
Благодаря на всички които ми помогнаха да изчерпа темата! Съветите ви ми бяха полезни. И все пак от всеки спор излиза нещо добро- в този се научих че човек трябва да търси вината не само в другия но и в себе си! Вече ще бъда по-благоразумна и ще го изчаквам да ми обясни преди да се скарам с него или да му тръшна телефона под носа!

umri
07-22-2010, 21:00
Днес като се видях с приятеля си и той ми се правеше на болен. Аз предложих да се прибираме, за да си почине и той се съгласи. Каза да му звънна към 22ч. за да се чуем, че тогава щял да си ляга и никъде нямалко да излиза, защото бил уморен. Звъня му аз и той ми казва, че е с приятели. А уж беше болен. Не се захващам за най малкото но редовно става така и това ме дразни. Имам чувството че те са по важни от мен. Но не знам дали просто не се карам с него за глупости има и по важни неща все пак. МНого зле се скарах с него защото го е направил. Права ли съм изобщо!
Не. Може просто обстоятелствата да са били такива, че да се е наложило да се види с някой.... Ти се радвай, че не те е излъгал като си му се обадила, защото и тва е можел да напрай. Тряа си благодарна и за най-малкото.

evilgirl888
07-22-2010, 21:02
Прав си имам чудесен приятел който ме обича и ме слуша! Трябва да съм благодарна утре ще се опитам да изгладя нещата!

tanch3t093
07-22-2010, 22:55
Офф вие момичетата с това глупаво мислене незнам докъде ще стигнете....
И аз когато съм болен ми е по-добре с приятели, защото забравям за болеста. Момчетата имат нужда да бъдат и с други момчета, а не само с гаджетата. Ти какво искаш само с теб ли да ходи ? Нема лошо обаче ще си омръзнете бързо. Не мисля, че я избягва и ако го обича и го зареже ще е най-болямата глупост и грешка която правила някога.... И да вмъкна само, че това излизане 100% не е го планирал просто са му звъннали и той е излязал. Така че неможе да става въпрос за лъжа...
И аз мисля така ..

m1nik
07-23-2010, 11:00
Намери си приятел, който да те уважава, после да те обича..

Neopitom3na
07-23-2010, 19:59
Как да не си права.. той те отбягва .. лъже те .. Е, мисля, че е време да си поговорите дооооооста сериозно.. определено

SuNsEt
07-23-2010, 20:39
Приятелите са по-важни от любовта според мен.Въпреки това той наистина не е прав да те лъже така...И аз бих се издразнила ако на мен ми се случва постоянно.Питай го,защо се държи така...ако пак нещо не се разберете не му обръщай внимание и толкова,започни и ти да правиш така,да видим дали няма на него да му стане гадно.

Hailie
07-23-2010, 22:23
Приятелите винаги трябва да са по-важни! Това важи и за теб!
Когато ние започнахме да излизаме аз непрекъснато го насърчавах да излиза без мен, с неговите си притяли. След 3 месеца не искаше и на кафе да отиде без мен. Трябва да се научиш, че ти контролираш връзката. А това с разговорите...на повечето не им понасят добре, бъди готова за всякаква реакция. Дай му свобода, точно толкова колкото иска! Ако прекалява, значи не я заслужава. Или пък ако продължава да те лъже. Ако това му поведение е провокирано от твоите коментари или се издразваш когато той иска да е с тях, тогава вината е в теб и трябва да смениш тактиката! Наистина човек има нужда от време само за себе си и приятелите си! Ако си те лъже ей тъй, за адреналина дали ще го хванеш-тогава не е добре работата.

Последен съвет: не прави компромиси със себе си за благото на някой си! Имай си принципи и ги следвай, ако сега му позволиш да те лъже/бие/тормози, това с времето ще става все по-зле!

Успех :wink:

lyfche
07-23-2010, 22:48

и аз бях така със стария ми приятел .. само ,че ходехме 2 години и половина !! И той така един ден ми каза да му звънна към 20:0,че нямало да може да говори ;) .. след тва разбирам ,че бил в Амор .. :shock: ау .. :? .. така де след тва се разделихме .. тъй че .. поговори с него !!

mechtaq_za_teb
07-24-2010, 14:40
Права си, да. Не съм наясно с това как стоят нещата между вас и дали това се случва за пръв път, но ако е искал да излезе с приятели вместо да бъде с теб, просто е редно да ти каже, а не да се прави на болен. Недей да си мълчиш, а говори с него.

Sofff
07-24-2010, 14:47
Ами и аз бих се скарала с него за тва ... като иска да излезе с приятели да каже поне, а не да лъже че е болен и после да ти се изцепи еми аз съм с фр ... а и да е болен какво му пречи да се приберете в тях например и заедно да гледате някой филм ... да му сготвиш или нещо подобно .. просто колкото да сте заедно . Доста глупаво е постъпил, а все пак какво ти каза когато ти не реагира добре на тази постъпка ?