View Full Version : Тема за домашните любимци
malkasladka
07-22-2010, 19:39
Здравейте, защо не направите тема за домашните любимци. Мисля, че ще е много полезна и ще има много какво да се каже!!! Аз лично там ще си се чувствам в собстени води и доста ще мога да помагам. Вие какво мислите? :-o
shadow4e
07-22-2010, 19:47
Има теми за домашните любимци, а и не само във Всичко тийн накуп. В момента на втора страница има 3 такива теми.
malkasladka
07-23-2010, 06:14
не на мен мисълта ми беше да има такъв раздел като любов, секс, козметика и диети и т.н. мисля, че ще бъде забавно. Защо да не пробваме? :o
Ти си n-ти поред потребител, който предлага това. За съжаление, предложението винаги се отхвърля. Една тема за домашните любимци не успява да просъществува достатъчно и да предизвика необходимия интерес, което обезсмисля цял раздел по този въпрос.
malkasladka
07-23-2010, 07:43
ами вижте има и други желаежи. Що пък не пробвате? Изобщо тука някви предложения приемат ли се? пффф само вас си гледате 8)
Защото не е удачно.
Разбирам да имаше една тема, дори повече за домашните любимци, която да "процъфтява", но интересът към този въпрос не е чак толкова висок, за да има нужда от цял раздел.
Предложения се приемат, когато са добре обосновани и наистина полезни.
Какво означава - само нас си гледаме? Аз съм останала с впечатлението, че гледаме вас...
malkasladka
07-23-2010, 07:54
всички предложения, които прочетох до сега нито едно не е прието само казвате, че има желаещи е пък опитайте ако някой има нещо с домашния любимц, кажете ми ако обичате мила модераторке къде ще го сложи в раздел СЕКС или в КОЗМЕТИКА И ДИЕТИ и като я сложи някъде ще има ааа тая тема не е за тук не се ли научихте да ги пускате в правилните раздели и айдеее ключ! Пробвайте просто ако не потръгне ок! Но опитите не струват нищо! Но пък наистина за вас ще е много трудно да приемете чуждо предложение нали?
Мила потребителке, има раздел "Всичко тийн накуп", както и раздел "У дома", които са удачни за проблеми с домашните любимци.
Само да пробваме не е толкова лесно, колкото си въобразяваш и в момента е абсолютно безсмислено да се открива нов раздел.
Предложи нещо смислено и ти обещавам да го приемем.
Но на теб ти е трудно да измислиш нещо смислено, нали?
//аз също владея сарказъм, но не го считам за необходим, когато не съм доволна от отговора на отсрещната страна.
malkasladka
07-23-2010, 08:05
о много ми е трудно наистина... охх започвам да се отчайвам, че има такива хора :o що за модератори? Не мога да разбера като кажете тва е много работа или това не е толкова лесно. Вие само да заключвате теми ли можете бе? Каква ви е работата? Гледате да не се преуморите или?
Всички сме отчаяни, но такъв е животът :)
malkasladka
07-23-2010, 08:11
:grin:
malkasladka
07-23-2010, 08:25
аа и още нещо за да не правя нова тема. Дайте ми пример за едно предлжоение пуснато тук, което да е било прието.
ИИИ темите, които са по 10 на ден от сорта бременна ли съм? Ами той обича ли ме? Не натоварват ли форума с ГЛУПАВА информация
Здравейте, защо не направите тема за домашните любимци.
Защото има най различни домашно любимци. Едни отглеждат кучета, др котки а трети змии. Тази обща тема за животни кои животни по-напреде ще представлява? Ще стане 1 маса спам!
Критика: Въпросително изречение се завършва с "?", не с "."
shadow4e
07-23-2010, 08:32
Няма да дадавам напосоки, а директно примери: Виж всички раздели наюг от Всичко тийн накуп, предложенията са дадени от потребители, както и някои от горните също.
Предложението ти ще бъде обсъдено. Смекчи тона и се запознай с това каква е функцията на модераторите.
Не мислиш ли, че малко прекаляваш в това да държиш сметка на това как се управлява форума?
Зададе въпрос, получи отговор - не си доволна. Е, няма как да те ощастливим.
Темите, по 10 броя на ден от сорта "бременна ли съм" са 1) глупави, да; 2) натоварват форума; 3) като се има предвид, че форумът се нарича ТИЙН ПРОБЛЕМ, а те представляват наистина тийнейджърски проблем - значи са си съвсем на мястото.
Приети са много предложения:
1. Създаде се тема СПАМ-РАЗГОВОРНИК в раздел "ВТН", която да ограничи спаменето по другите теми.
2. Създаде се цял раздел "КОФАТА", където може пък всички да си спамят на воля, почти без цензура.
3. Непрекъснато се следят предложенията на потребители за бан, за ненужни теми и обикновено тези предложения са своевременно уважени.
Още отчет за дейността на модератори и администратори нужно ли е да ти представя, уважаема потребителке?
Вземи пий една мента-глог-валериан да си успокоиш нервите, че предложението ти не беше прието.
Или пиши на всички останали модератори. Може да успееш да докараш един референдум и да приемат предложението ти.
Но да ми дойдеш като хваната от улицата и да започнеш да ни се караш, че не знаем как да си управляваме форума, е малко смешно, не смяташ ли?
malkasladka
07-23-2010, 08:44
Nakadah не говоря за една обща тема за животни, а за РАЗДЕЛ за животни, кадето всеки ще си обяснява за животното било то змии, гущери, хлебарки, паяци, котки или кучета.
А на вас скъпи модератори не ви държа никаква сметка изобщо не ми пука какво правите (то се вижда).
Nakadah не говоря за една обща тема за животни, а за РАЗДЕЛ за животни, кадето всеки ще си обяснява за животното било то змии, гущери, хлебарки, паяци, котки или кучета.
А на вас скъпи модератори не ви държа никаква сметка изобщо не ми пука какво правите (то се вижда).
Я си прочети първия пост отново!
malkasladka
07-23-2010, 09:16
да така е тема съм написла, но мисля, че се поправих вече. Още веднъж ще кажа за всички да е ясно, че мисълта ми е РАЗДЕЛ. Благодаря за вниманието! :)
rosenhristev
07-23-2010, 12:55
Не мога да разбера как успяхте да орежете така милата потребителка...
Никога не съм виждал тук по-добра и уникална идея за този форум,а вие така на бързо, на бързо я затапихте...
Ако бях на мястото на потребителката веднага щеше да направя нова тема с предложение да се смени целия екип на сайта, с хора, които знаят какво вършат и как да го вършат!
:razz: :oops:
malkasladka извинявам се за въпроса мила потребителке, нямам нищо лично към те, но ти правиш ли връзка със сивото вещество? След като твърдиш, че си прегледала целия раздел и няма нито едно одобрено предложение:
1-во защо реши, че твоята гениална идея ще бъде одобрена?
2-ро след като си разгледала всичко, да не би да си проспала другите гениални и уникални идеи като твоята, за пускане на раздел за домашни любимци?
Защо когато не ви се угоди и тръгвате с задника напред? (с извинение)
malkasladka
07-23-2010, 13:49
о не не! Аз просто предложих да се направи подобен раздел, защото си мислех, че ще има желаещи. Предложението беше отхвърлено и точка по въпроса. Все тая!
Айде ако обичш само не казвай кой няма връзка със сивото вещество. Ти сигурно незнаеш и какво е това всъщност ама някой ти го е казал и ти реши да се направиш на готин. Точно моето сиво вещество много си работи, това че идеята ми не ви харесва... голяма работа по интересно е да помагате на момичета, които се чудят бременни ли са не са ли или 13 год момиченца, на които някой 24 25 год им е предложил и те се чуят да му пуснат или пък не?
rosenhristev
07-23-2010, 17:03
А какво е виновен екипът на сайта, че децата по на 12-13 години ходят да се **** като разпрани, за да се зъбиш...
Аудиторията на сайта и форума е в една голяма част такава и от това се интересува....
да наистина защо да не пробваме може и да потръгне като гледам има доста хора във форума обичащи животните и защитници на животните, за което БРАВО!