View Full Version : Кое момиче / момче сте обичали най-много? Слушам ви ;pp :)
Кое момиче / момче сте обичали най - много,този с когото/ято сте сега или някой/я бивш/а ?
Разкажете ни за него / нея . :)
Мисля,че никой не е пускал такава тема,ако има извинявам се много!! ;p
Wednesday666
07-23-2010, 10:32
Първата ми любов :) Не, не е сегашния .. Връзката с онзи беше страхотна, нищо не ми липсваше. но той самия се оказа голямо копеле :D :)
dimitar_ak
07-23-2010, 10:35
Кое момиче / момче сте обичали най - много,този с когото/ято сте сега или някой/я бивш/а ?
Позволявам си малко да пипна заглавието, за да е по-ясно.
Позволявам си малко да пипна заглавието, за да е по-ясно.
Не се притеснявай,няма проблем ;p :)
sasha_90
07-23-2010, 11:27
Последната ми любов т.е. тя още е и сегашна.Има много за разказване за него,но най-кратко и обобщаващо-мъж мечта.
Kukumqvka
07-23-2010, 11:35
Мисля,че не съм обичала никой.
Хм,жалко ..
До скоро си мислех,че е един бивш,с когото нещата не се развиха както трябва..но определено така не се бях влюбвала.Но момчето в което съм влюбена в момента е просто..даже не знам как да го опиша, само знам,че чувствам нещо прекрасно,макар и несподелено..:)
Biskfitka
07-23-2010, 12:54
Бившия. (или там какъвто е след последните 2 дни и бъдещите няколко ) 8-) 8-) 8-)
pandelka
07-23-2010, 12:57
.. може би нито един до момента.. има какво да се желае..
До този момент е сегашния ми приятел.
Преди него имаше едно друго момче,което мислех,че обичам,но той така и не разбра какво изпитвам,а и много ме нарани.
kradinero
07-23-2010, 13:40
Сегашния ми приятел. Той е първата ми любов! :grin: Просто до сега не съм се чуствала така.. Не съм държала толкова на някой.. и за първи път обичам.. И искам винаги да съм с него! Във всеки един момент! :)
Сегашния ми приятел!!!! ^^ :-)
XTREMEFREERIDE
07-23-2010, 13:41
Сегашния ми приятел. Изпитвам нещо страхотно към него.
За разказване, не знам какво да разкажа. Мисля, че е достатъчно това, че имаме дълга, сериозна и красива връзка изпълнена с много любов и усмивки.
gLypChenCee
07-23-2010, 14:36
Сегашният ми приятел ..
Нежен, красив, с чуство за хумор, винаги е на разположение за всичко, изслушва ме, съветва ме, разбира ме, грижи се за мен по всички възможни начини, обича ме [и аз негоо <33], винаги готов да направи всичко за мен, помага ми и ме подкрепя в най-трудните ми моменти.. дори когато ми е хипер тъжно той успява с усмивка да изтрие сълзите ми и да ме разсмее, прави ме щастлива.. търпи ми магарешкият инат, винаги отстъпва като види, че нещата отиват към караница.. всеки ден ми казва и доказва колко ме обича.. ехх, какво повече да искам от него.. <33 мечтаното момче.. Знам, че все някога ще се разделим [сигурно.. нищо не е вечно..] ии да бъда честна - не мисля, че някога ще срещна такъв като него..
С две думи: прекрасен е във всяко отношение, обичам го. :smt007
Бившия и все още имам чуства към него. :)
Единственият, който съм обичала истински е бившия!
Не ми се разказва..
Едно-единствено момче съм обичала от всички досега. Той ми е бивш, беше отдавна. С другите не беше любов, а по-скоро харесване, нещо като моментно влюбване и след като скъсаме ми остават просто познати. Но първата ми и единствена любов беше едно прекрасно момче, което винаги ще помня, защото ми остави много хубави спомени, много смях, много тръпка. Надявам се да срещна пак някой като него, дори по-добър. Искам пак онази тръпка. :smt007
nefchi_bs
07-23-2010, 15:28
Не съм го срещнала все още .. ;]
Сегашния ми..."най-добър приятел" примерно...хахаха
много го обичам, просто е...от 2 години не спира да е моето момче, но не сме заедно по неясни причини, така че ми е "най-добър приятел" (:
FiRe_LaDy
07-23-2010, 17:18
Обичала съм само 1 и продължавам да го обичам. Това е сегашния ми приятел :grin:
Biskfitka
07-23-2010, 23:14
Бившия. (или там какъвто е след последните 2 дни и бъдещите няколко ) 8-) 8-) 8-)И вече не е бивш,а настоящ :grin:
BiGBaDWolF
07-24-2010, 07:00
С тази с коята съм.... Няма кво да ви разказвам аз си знам най-добре :)
Сегашния ми приятел,него като чали повече го обичам отпредишните,чуствам се по различно откакто с тях съм се чуствала,а и този път е по сериозно :grin: :grin:
dis0bedient
07-24-2010, 14:27
първата ми любов е и до сегА (за жалост) от ноември бяхме заедно но се карахме за най малкото нещо .. и всичко свърши с моите сълзи .. :)
wonderland
07-24-2010, 17:27
Единственото момче,което съм обичала е сегашният ми приятел.Може да не е перфектен,но е най-значимия човек в живота ми.
SmilezZz
07-24-2010, 17:36
Бившия ми - обичах го ужасно много и все още имам някакви чувства към него.. :smt007
Той беше най-страхотният човек - като характер и външност,който съм срещала някога...Той също изпитва /или поне така твърди/ някакви чувства към мене,но поради някакви причини не можем да бъдем отново заедно..
Но той ще си остане в моето сърце :smt007
silvencety
07-24-2010, 17:57
От 7 месеца съм с едно момче ,но все още си спомням за предишния ми приятел с който имахме 1 година,през която всичко беше тооолкова хубаво ,но..
Бившия ми - обичах го ужасно много и все още имам някакви чувства към него.. :smt007
Той беше най-страхотният човек - като характер и външност,който съм срещала някога...Той също изпитва /или поне така твърди/ някакви чувства към мене,но поради някакви причини не можем да бъдем отново заедно..
при мен е подобно.. само,че той направи една грешка,искаше още един шанс,но колкото и да го обичам,не можах да му дам.. но ако е трябвало да сме заедно,все някога пак ще се срещнем ;p :)
SmilezZz
07-24-2010, 20:03
при мен е подобно.. само,че той направи една грешка,искаше още един шанс,но колкото и да го обичам,не можах да му дам.. но ако е трябвало да сме заедно,все някога пак ще се срещнем ;p :)Много познато..И при нас това е причината.. :?
JustAngel
07-24-2010, 20:04
Първата ми истинска любов :smt007 С него ходя и в момента :grin: Обичам го безкрайно много :smt007 :smt007 :smt007 :-) :-) :-)
Assshley
07-24-2010, 20:19
Сегашния ми приятел.:) Той е първата ми любов и съм преживяла адски много с него за 2 години доста и ме е тормозил и може би за това го обичам толкова много.Както са казали хората - "Най-голяма болка ни причиняват не тези,които мразим,а тези,които обичаме".;)
VinDiesel
07-24-2010, 21:13
Десито :oops:
justonegirlwithonehope
07-24-2010, 21:22
Бившия.
MartyParty
07-24-2010, 21:24
Последното .
Първата ми приятелка много я обичах ужастно много.. Година и половина се опитвах да я забравя и успях..Но сега имам чуството че със всеки изминал ден почвам да обичам все повече и повече сегашната ми приятелка
indigo0lady
07-25-2010, 10:15
Първият и за сега единственият... :(
mimi1235
07-30-2010, 08:26
Сегашния ми приятел. Страхотен е. От кратко време сме заедно (само месец), но всичко е страхотно!
rosencetooo
07-30-2010, 08:43
Единствения който съм обичала за сега е сегашния ми приятел :smt007 Не е перфектния , но аз и така си обичам ;дд Хубаво ми е с него имаме си и хубави и понякога кофти моменти ;]]
malibugirl
07-30-2010, 20:03
ами едно момче което обичам от 4 години въпреки че съм се зарибявала с много той ще остане завинаги в сърцето ми !!!
vampirelady5
07-30-2010, 20:13
Първият и единствен :)
Sasha2k8
07-30-2010, 20:13
Настоящият ми приятел. Той е и първата ми голяма любов.
SladkotoPoly
07-30-2010, 20:41
ами теб :oops:
+++ :smt007
С удоволствие бих разказала,но знам,че ще изям супер много псувни,обиди и секви простотии.
Малка съм,още,има време за много влюбвания,но за сега ще си е той.
В сърцето ми е от една година и половина,но го познавам от....цяла вечност.
:cry:
много ме разчувства последното изречение :/
А,ясно,мислех,че ми се подиграваш. 8-)
никога
Seductress
07-30-2010, 21:21
Бившия. :) Имах няколко връзки след него, но не беше същото. Бяхме заедно за кратко. Имаше толкова много химия между нас, голямо вълнение, големи страсти... но поради редица причини се наложи да се разделим, макар че и двамата искахме да сме заедно. Може би заради това изпитвам все още нещо към него, не можахме да доизживеем връзката си, да се наситим един на друг, нещо такова. Ако се бяхме скарали и след това разделили, едва ли щях да го обичам. След няколко дни става една година от както за последно съм го видяла. Никога няма да забравя прекрасните моменти с прекарани с него. Липсва ми много, боли ме, че не можем да се заедно... и въпреки изминалото време все още имам чувства към него и знам, че той също не ме забравил. :)