PDA

View Full Version : Баща ми ми крещи

Gerinkataaa
07-23-2010, 18:47
Здравейте имам проблем.Баща ми се държи ужасно с мен смисъл за всяко нещо ми вика и е много нервен дори ми крещи затова че несъм му пуснала телевизора писна ми и незнам какво да правя дайте съвет моля ви знам че е тъпо но моля ви.
Благодаря

Слагай една идея по-описателни заглавия.
kalpazanka

DarkGirll
07-23-2010, 19:01
Поговори с баща си...кажи му,че не искаш да ти вика за най-малкото...или просто не му обръщай внимание и така сиг. ще се почуства виновен и няма да ти крещи за такива неща...байй всичко хубаво.. :wink:

mArMaLaDkA
07-23-2010, 19:08
Може да има проблеми в работата и/или с майка ти, да се чувства финансово притиснат...
Опитай се да го разбереш(колкото и да ти е трудно) и гледай да помагаш вкъщи, с каквото можеш, без да недоволстваш много-много.

N0_feAR
07-23-2010, 20:17
аз в такива случаи гледам да си мълча, да го игнорирам или пък излизам някъде за да не изнервям допълнително обстановката. Може наистина поведението му да се дължи на някакви проблеми в работата или нещо подобно.

LipSy
07-23-2010, 20:20
Има и такива моменти в семейството. Трябва да поговориш малко с баща си, обаче без да му държиш тон и да крещиш и да си изпускаш нервите. Той може да има всякакви проблеми с майка ти, то било в работата или финансите (както казаха по-горе). Недей много да се инатиш, (ако въобще правиш така де) и просто проведете идин разговор. Ако нещата не се подобрят поговори с майка си или с приятелка. Може да ти улекне! :)

Phobiaa
07-24-2010, 11:19
Опитай да поговориш с него
МОже да има семейни,финансови и др проблеми затова да е изнервен.

momZi7y
08-12-2010, 11:17
Да наистина поговори с него :) Малко се отклонявам от темата, но моя баща си е много добър, но понякога като ми жикне за ТВ-то аз понеже съм си отворен и му викам "че включи си го сам" и ако ме дразни му се отговарям и наистина се държи много добре с мен :D

gaska
08-12-2010, 14:39
От скоро ли това или по принцип?

dPa3HuTeJl
08-12-2010, 17:59
What The Fuck..!?! Как така ще ти се кара че не си му пуснала телевизора :shock: Ходи и добре си поговори с него ти не си му някакъв слуга какво от това че ти е баща.. не може да си го изкарва така на теб :?

xSANYAx
08-12-2010, 18:43
Ехо,чакайте малко..с много лека ръка минавате тоя случай 'финансово затруднен и затова ти се кара за всяко нещо' е като си има проблеми,на детету му ли е правилно да си го изкарва,ужасно е за едно дете един от най-скъпите му хора в живота да се държи с него като с боклук и да го обижда.. наистина-поговори с него и му кажи,че не ти е приятно да си го изкарва на теб,ако не си вземе поука,просто не му говори известно време.Какви са тези родители..да се отнасят така с децата си.. :?

harddd
08-12-2010, 19:11
и аз съм съгласна,че проблемите НЕ ТРЯБВА да се изкарват върху детето...майка ми има мн спорове в работата и ест всико отива помен и сестра ми.... кофти е така,затова поговори с него и го помоли да не се държи така,а ти обещай,че ще се стараеш да изпълняваш това което иска. е му отговаряй и не му повишавай тон-това определено ще го ядоса повече :)

dPa3HuTeJl
08-12-2010, 19:17
Ехо,чакайте малко..с много лека ръка минавате тоя случай 'финансово затруднен и затова ти се кара за всяко нещо' е като си има проблеми,на детету му ли е правилно да си го изкарва,ужасно е за едно дете един от най-скъпите му хора в живота да се държи с него като с боклук и да го обижда.. наистина-поговори с него и му кажи,че не ти е приятно да си го изкарва на теб,ако не си вземе поука,просто не му говори известно време.Какви са тези родители..да се отнасят така с децата си.. :? Точно и аз това казвам но ти го каза по-добре ! 8-)

Cveti097
08-14-2010, 13:19
аз в такива случаи гледам да си мълча, да го игнорирам или пък излизам някъде за да не изнервям допълнително обстановката. Може наистина поведението му да се дължи на някакви проблеми в работата или нещо подобно.

Така е. :)

Tutmanik
08-15-2010, 07:35
И моя баща е така понякога преди мн се засягах и ми беше гадно ама ся игнор отвсякъде и като крещи си мисля за нещо друго и въобще не го ебавам.Вкъщи помагам доста опитай се и ти ..Така го улесняваш и хаби нерви за по-малко неща.Може да има проблеми в работата или с парите..

hrisi1996f
08-15-2010, 17:32
И моя е така .... :( Просто поговори с него . Успех :)