PDA

View Full Version : моля ви за сериозен отговор и айде да не се обиждаме



shadowofnight
07-23-2010, 23:52
Правих секс с моята приятелка за първи път но то не може да се нарече и секс, по скоро опит за секс. В началото всичко си беше наред целувки, милувки но когато дойде момента на проникването тя изохка и каза че много я боли.Аз се попитах да сперм ако я боли и го извадих, но тя някак си уверено ми каза айде давай да се свършва и аз повторих но явно този път много я заболя и каза да спрем. След като спряхме тя се разплака, и се извърна на една страна може би за да не видя че плаче ама то си беше очевидно аз легнах зад нея и започнах да я целувам по гърба и да я оспокоявам.Единствените и думи бяха само гушни ме и аз разбира се го направих и тя моментално заспа,но ас не можех да заспя цяла нощ. Чувствам се някак гузен че и причиних тази болка и сега не знам как да я погледна в очите а това беше едно от очакванията ми че няма да стане и на сутринта ще се чудим как да се погледнем в очите и така и стана.Моля ви дайте някой съвет как да постъпя или какво да и кажа за да ми олекне на мен, да и олекне и на нея. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

UNITED
07-24-2010, 00:03
Наистина гадно,явно все още не е готова за това.
На колко сте ?
Преди да правите каквото и да било бъдете сигурни,че го искате както се казва да е по мерак,така винаги се получава без проблеми :)
Извини й се дори и да не си ти виновен.Кажи й,че нищо не е станало и ако не сега то следващия път ще се получи.Можеби се чувства виновна,че не ти е дала това което си искал.Накарай я да премахне чувството за вина или ако й е било за първи път е била уплашена и за това се е получило така.Просто я успокоявай и й кажи,че можеш да я чакаш колкото е нужно.Момичетата са притеснителни и много често първия им път не такъв какъвто са очаквали,стават и такива неща ;) Споко и дано всичко се управи 8)

Hilary_
07-24-2010, 06:08
Кофти се е получило, но се случва .. извини й се въпреки, че ти нямаш кой знае каква вина, успокой я, не я притискай за втори опит .. общо взето бъди до нея .. :)

BiGBaDWolF
07-24-2010, 06:40
Е не си виновен ...Небой се... Просто не я оставяй бъди до нея :)

Princessani
07-24-2010, 13:55
Правих секс с моята приятелка за първи път но то не може да се нарече и секс, по скоро опит за секс. В началото всичко си беше наред целувки, милувки но когато дойде момента на проникването тя изохка и каза че много я боли.Аз се попитах да сперм ако я боли и го извадих, но тя някак си уверено ми каза айде давай да се свършва и аз повторих но явно този път много я заболя и каза да спрем. След като спряхме тя се разплака, и се извърна на една страна може би за да не видя че плаче ама то си беше очевидно аз легнах зад нея и започнах да я целувам по гърба и да я оспокоявам.Единствените и думи бяха само гушни ме и аз разбира се го направих и тя моментално заспа,но ас не можех да заспя цяла нощ. Чувствам се някак гузен че и причиних тази болка и сега не знам как да я погледна в очите а това беше едно от очакванията ми че няма да стане и на сутринта ще се чудим как да се погледнем в очите и така и стана.Моля ви дайте някой съвет как да постъпя или какво да и кажа за да ми олекне на мен, да и олекне и на нея. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО просто е по чувствителна и е нормално .Нея притискай за втори опит и си поговорете на тези теми и всичко сигурно ще е нормално.И на мен ми се случи да се разплача след секс,но това беше по друга причина (сякаш съм направила нещо ,което не е трябвало) ( не съм била девствена) за по чувствителни момичета се случва.Пак и незнам беше първи път в които правя секс и не усетих никакво удоволствие. :( :( Може би за това

gia_sena_mono
07-24-2010, 20:43
Е не си виновен ...Небой се... Просто не я оставяй бъди до нея :)
Да! :)

Extremescream
07-24-2010, 20:57
Taя тема я беше пуснал миналата седмица.

t0d1t0
07-24-2010, 22:55
ебааач,к'во се притесняваш толкова?! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

petyfi
07-26-2010, 08:44
Пич, не се притеснявай!
1.Има един проблем при някои от жените, при който се получава спазъм при навлизането на "непознат" обект. Това се маха оперативно, не е опасно.. само трябва консулт с лекар :) Разрови се по лекарски форуми.. ии готово
2. Разбира се, може просто да не е готова.. или ципата и да е дооста дебела и да боли при разкъсване. Лубрикант му е майката.. овлажнители... ии обстановка..! Предразположи я :)

BIN
07-26-2010, 23:26
Не се притеснявай. И при мен с моята приятелка беше така. Бяхме девствени и успяхме чак от третия път. Можеби 10 дена отне. Ще й мине.