Влез

View Full Version : Май оплесках всичко .. Как мислите ?

PurpleGirl
07-24-2010, 01:29
Такам.Момиче съм да поясня. Запознах се с едно момиче преди месеци (чисто приятелски :D ) Но нещо не ми се нравеше много и веднага да споделя и то пък на неправилните хора.Казах на едни приятелки,че не ми допада.По късно разбрах,че има брат.Харесах го,скайпове си разменихме с него.Абе префектно.Но въпросните по горе "приятелки"изпортили първите ми впечетления на момичето и тя сега като се разсърдии .. А междудругото аз вече я опознах и видях,че е готина,просто отначало нещо не ми допадна.И така страх ме е от яд да не вземе да наговори простотий на брат си,тя знае,че го харесвам.Дали той ще и се върже ? А дали ако тя му разкаже за кавгата ни,той ще го вземе присърце,че съм се скарала със сестра му?

.. и отново оплесках всичко,затова пиша тук.Тъкмо нещо да потръгне и все нещо ще сгафя.Ама и аз да си бях мълчала и да бях изчакала да я поопозная.А за брат и .. той е наистина прекрасен и ще е МНОГО жалко да го загубя заради глупост.

Темата не е за изливане на мъката.Ще се радвам на съвети :-)

BlindedAngel
07-24-2010, 04:57
Опитай се да се сближиш с нея повече или поговори с брат й направо. 8)

valdesbg
07-24-2010, 05:07
Не се вкарвай в излишни филми, ако не си на 15 или по малка - не би трябвало да има проблем.

MissChocolate
07-24-2010, 05:08
Защо мислиш,че ще го изгубиш?
Все пак.. отношенията между вас не зависят от отношенията между теб и сестра му.
По-скоро говори с момичето и му обясни,че това са били просто първи впечатления, които в последствие са се променили.
Успех!

BiGBaDWolF
07-24-2010, 06:56
Избии брат и !

iveetyy
07-24-2010, 07:05
Изчакай да видиш първо какво ще стане.

VinDiesel
07-24-2010, 09:37
Ти може да го харесваш от пръв поглед,но незнаеш какъв е по характер...

PurpleGirl
07-24-2010, 10:22

Не е от пръв поглед.Не съм обяснила явно както трябва.Запознахме се.Започнахме да излизаме заедно.Почти всеки ден се виждаме.Абе определено го опознах доста и много ми харесва.Не искам всичко да се прецака заради глупости. :(

Nakadah
07-24-2010, 10:23

Не е от пръв поглед.Не съм обяснила явно както трябва.Запознахме се.Започнахме да излизаме заедно.Почти всеки ден се виждаме.Абе определено го опознах доста и много ми харесва.Не искам всичко да се прецака заради глупости. :(

щом не харесваш сестра му, то значи не харесваш и него... 1 кръв са...

Sunshin3
07-24-2010, 10:27
^Не е така. Пък и момичето каза, че след като е опознала и сестра му, се оказала готина.

zority7
07-24-2010, 10:33
Назнам дали ще се оправии не съм ясновидка 8-) ,ама поговори поне с един от двамата

Phobiaa
07-24-2010, 10:37
Не би трябвало нещата с момчето да се разпаднат само,защото си казала,че не харесваш сестра му.Ако искаш със сестра му и й обясни,че тези първи заключения са се оказали грешни.

Powii92
07-24-2010, 10:48
Не мисля,че пък точно "кавгата" със сестра му ще попречи на отношенията ви,нито пък той ще се повлияе от това...
Все пак това са си неща между теб и нея.Изяснете се все пак,за да не се тормозиш.

Айде успех :wink:

VinDiesel
07-24-2010, 10:58
Ти няма да ходиш със сестра му,а с него,така че ако има чувства към тебе,ще сте заедно...

strave
07-24-2010, 11:30
Ти няма да ходиш със сестра му,а с него,така че ако има чувства към тебе,ще сте заедно...Именно!Тя че винаги може да ви направи мръсно,може.Той ако си има глава на раменете и не се влияе от нейното време изобщо няма да обърне внимание на това какво си казала за нея.

BlindedAngel
07-24-2010, 11:35
Опитай се да се сближиш с нея повече или поговори с брат й направо. 8)

Elenichkaa
07-24-2010, 11:38
^не сте прави....
ако сестра му иска да го настрой с/у теб,ще го направи мнооого лесно.фасулско е дори за идиот.
ако се е озлобила спрямо теб и започне да му говори 'неща' по твое име,смятай,че вече шанс нямаш.
естествено е да вярва на сестра си,а не на теб!

SummerDream
07-24-2010, 14:56
За това не трябва да си правиш впечатление за даден човек още от пръв поглед..
Отношенията ти с момчето, не трябва да зависят от тези м/у сестра му и теб..Пък и не би трябвало той да се влияе толкова от нея, ако те харесва наистина.
Ако все пак можеш да поговориш с нея, го направи и й обясни, че си си променила мнението за нея и че това са ти били първите впечатления, които си си създала..

anonymous708973
07-24-2010, 15:09
Ако братът е точен, никога няма да си гради отношенията с теб на база твоите със сестра му. :)

PurpleGirl
07-24-2010, 15:30
Mерси за съветите.Поговорих с нея,разбрахме се.А за него напразно съм се притеснявала.Не му е казала нищо.Златни сте :-) Мерси :-)

razores
07-25-2010, 11:25
Поговори със сестра му и и обясни че това е било преди а сега ти е допаднала. И защо казваш че ще изгубиш брат и като не си го имала?

Rory
07-25-2010, 16:11

щом не харесваш сестра му, то значи не харесваш и него... 1 кръв са...

Глупости! Не е задължително.. много от приятелите ми нямат нищо общо с брат си или сестра си .. то си е до човек, не до кръвна група.. ;)