View Full Version : Май оплесках всичко .. Как мислите ?
PurpleGirl
07-24-2010, 01:29
Такам.Момиче съм да поясня. Запознах се с едно момиче преди месеци (чисто приятелски :D ) Но нещо не ми се нравеше много и веднага да споделя и то пък на неправилните хора.Казах на едни приятелки,че не ми допада.По късно разбрах,че има брат.Харесах го,скайпове си разменихме с него.Абе префектно.Но въпросните по горе "приятелки"изпортили първите ми впечетления на момичето и тя сега като се разсърдии .. А междудругото аз вече я опознах и видях,че е готина,просто отначало нещо не ми допадна.И така страх ме е от яд да не вземе да наговори простотий на брат си,тя знае,че го харесвам.Дали той ще и се върже ? А дали ако тя му разкаже за кавгата ни,той ще го вземе присърце,че съм се скарала със сестра му?
.. и отново оплесках всичко,затова пиша тук.Тъкмо нещо да потръгне и все нещо ще сгафя.Ама и аз да си бях мълчала и да бях изчакала да я поопозная.А за брат и .. той е наистина прекрасен и ще е МНОГО жалко да го загубя заради глупост.
Темата не е за изливане на мъката.Ще се радвам на съвети :-)
BlindedAngel
07-24-2010, 04:57
Опитай се да се сближиш с нея повече или поговори с брат й направо. 8)
valdesbg
07-24-2010, 05:07
Не се вкарвай в излишни филми, ако не си на 15 или по малка - не би трябвало да има проблем.
MissChocolate
07-24-2010, 05:08
Защо мислиш,че ще го изгубиш?
Все пак.. отношенията между вас не зависят от отношенията между теб и сестра му.
По-скоро говори с момичето и му обясни,че това са били просто първи впечатления, които в последствие са се променили.
Успех!
BiGBaDWolF
07-24-2010, 06:56
Избии брат и !
Изчакай да видиш първо какво ще стане.
VinDiesel
07-24-2010, 09:37
Ти може да го харесваш от пръв поглед,но незнаеш какъв е по характер...
PurpleGirl
07-24-2010, 10:22
Не е от пръв поглед.Не съм обяснила явно както трябва.Запознахме се.Започнахме да излизаме заедно.Почти всеки ден се виждаме.Абе определено го опознах доста и много ми харесва.Не искам всичко да се прецака заради глупости. :(
Не е от пръв поглед.Не съм обяснила явно както трябва.Запознахме се.Започнахме да излизаме заедно.Почти всеки ден се виждаме.Абе определено го опознах доста и много ми харесва.Не искам всичко да се прецака заради глупости. :(
щом не харесваш сестра му, то значи не харесваш и него... 1 кръв са...
Sunshin3
07-24-2010, 10:27
^Не е така. Пък и момичето каза, че след като е опознала и сестра му, се оказала готина.
Назнам дали ще се оправии не съм ясновидка 8-) ,ама поговори поне с един от двамата
Не би трябвало нещата с момчето да се разпаднат само,защото си казала,че не харесваш сестра му.Ако искаш със сестра му и й обясни,че тези първи заключения са се оказали грешни.
Не мисля,че пък точно "кавгата" със сестра му ще попречи на отношенията ви,нито пък той ще се повлияе от това...
Все пак това са си неща между теб и нея.Изяснете се все пак,за да не се тормозиш.
Айде успех :wink:
VinDiesel
07-24-2010, 10:58
Ти няма да ходиш със сестра му,а с него,така че ако има чувства към тебе,ще сте заедно...
Ти няма да ходиш със сестра му,а с него,така че ако има чувства към тебе,ще сте заедно...Именно!Тя че винаги може да ви направи мръсно,може.Той ако си има глава на раменете и не се влияе от нейното време изобщо няма да обърне внимание на това какво си казала за нея.
BlindedAngel
07-24-2010, 11:35
Опитай се да се сближиш с нея повече или поговори с брат й направо. 8)
Elenichkaa
07-24-2010, 11:38
^не сте прави....
ако сестра му иска да го настрой с/у теб,ще го направи мнооого лесно.фасулско е дори за идиот.
ако се е озлобила спрямо теб и започне да му говори 'неща' по твое име,смятай,че вече шанс нямаш.
естествено е да вярва на сестра си,а не на теб!
SummerDream
07-24-2010, 14:56
За това не трябва да си правиш впечатление за даден човек още от пръв поглед..
Отношенията ти с момчето, не трябва да зависят от тези м/у сестра му и теб..Пък и не би трябвало той да се влияе толкова от нея, ако те харесва наистина.
Ако все пак можеш да поговориш с нея, го направи и й обясни, че си си променила мнението за нея и че това са ти били първите впечатления, които си си създала..
anonymous708973
07-24-2010, 15:09
Ако братът е точен, никога няма да си гради отношенията с теб на база твоите със сестра му. :)
PurpleGirl
07-24-2010, 15:30
Mерси за съветите.Поговорих с нея,разбрахме се.А за него напразно съм се притеснявала.Не му е казала нищо.Златни сте :-) Мерси :-)
Поговори със сестра му и и обясни че това е било преди а сега ти е допаднала. И защо казваш че ще изгубиш брат и като не си го имала?
щом не харесваш сестра му, то значи не харесваш и него... 1 кръв са...
Глупости! Не е задължително.. много от приятелите ми нямат нищо общо с брат си или сестра си .. то си е до човек, не до кръвна група.. ;)