View Full Version : Имам нужда от помощ..боли!
xinfamous
07-24-2010, 02:20
От доста време преглеждам темите тук и най-накрая реших и аз да постна своята.Аз съм момче на 16 години,преди около година когато бях 8ми клас се запознах с момичето което в последствие ми стана първото 'гадже'.Бяхме заедно около година и тя ми беше първа във всичко,сексуално,емоционал но и т.н., дори не бях целувал друго момиче преди нея.През тази една година наистина смело мога да заявя че обичах истински и тя ми отвръщаше със същото,дори спрямо други хора любовта ни беше просто уникална и неописуема,всеки ден бяхме заедно,винаги двамата..както и да е,въпреки всичко с течение на времето почнахме да се караме,тя дори ми изневери но аз пак исках да съм с нея,докато накрая не скъсахме окончателно.Раздялата ни беше адски брутална и болезнена.. :( От тогава минаха около 7-8 месеца,през които бях с други момичета,правих секс и т.н. обаче така и немога да забравя я забравя..всеки изминал ден от раздялата ни се сещам за нея..незнам дали ще мога пак да обичам..и вече съм почти на прага на силите си и незнам дали ще мога да издържа още много.. :( Просто се надявам да получа някакъв прост съвет от някой който е минал през същото или нещо такова..не ми липсва така както преди и не ме боли толкова,но просто немога да я прогоня от съзнанието си.. :-#
CreamCookie
07-24-2010, 03:45
Все някога ще я занравиш.. може да е първата, но не и последната. ;)
theexplorer
07-24-2010, 05:38
Нормално е да си толкова привързан към нея,бсе пак сте били заедно цяла година,отделно е и била първата ти любов...Съжалявам,че сте скъсали така...Но е нормално все пак все още да имаш леки чувства към нея..На една приятелка и трябваха 3 години,за да го забрави напълно..беше толкова влюбена.. :?
BiGBaDWolF
07-24-2010, 06:58
Хич да не ти дреме ! Кратко просто ясно ...
Същата история съм и аз.Да не ти дреме. Знам че е трудно но минало не искам да връщам. 8) Продължи напред и това е.
Брато,с времето всичко отминава,болката е ужасна,да изгубиш любимия си човек...и аз на скоро се разделих с приятелката ми за което и мен ме боли защото явно аз съм виновен за всичко !Какво да се прави,живот "съдба" както казваше тя , главата горе и стискай зъби да мине този период!
VinDiesel
07-24-2010, 09:20
Първата любов се помни цял живот,но с течение на времето болката отминава и остава само спомена за нея.Ще си намериш друга спокойно,може дори и по-добра,да се окаже ,че голямата любов още не си я имал.Успех.
Първата любов не се забравя.Трудно е ,но се искат усилия.
Излизай с компании,по купони,заведения,намери си приятелка ,което ще те прави щастлив,бъди щастлив.Това ще те накара да мислиш по-малко за бившата.Така скоро миналата ти връзка ще остане един далечен спомен.
Успех! :-)
Elenichkaa
07-24-2010, 11:32
стига с това:'първата любов не се забравя'..
която и поред да е любов,тя си е просто любов и се помни винаги!
запомняш това,което искаш (било то хубаво или лошо),но е по-добре да запомниш всичко хубаво,да простиш и да продължиш!
и стига хленчиш,първата любов,бла бла бла...живота не е свършил!
стига с това:'първата любов не се забравя'..
която и поред да е любов,тя си е просто любов и се помни винаги!
запомняш това,което искаш (било то хубаво или лошо),но е по-добре да запомниш всичко хубаво,да простиш и да продължиш!
и стига хленчиш,първата любов,бла бла бла...живота не е свършил!
е ти верно си мн зле :) виж ,че момчето е казало ,че му е първа във всичко .. емоциално,сексуално и т.н. ... и да ПЪРВАТА ЛюБОВ НЕ СЕ ЗАБРАВЯ .. вие сте тия дето хленчите " първата любов .. бля бля бля " :):) както и да е .. няма да коментирам ;)
ПТ: .. аз съм в горе-долу същата ситуация .. само че .. 2 години и половина пак първа любов и т.н. .. пръв във всичко .. ;) имаше моменти преди , в които направо се бях отчаяла .. гледай да се разсейваш с каквото можеш !! Излизай с приятели ,забавлявай се,започни да тренираш нещо,срещай нови хора.Пробвай се коолкото можеш по-малко да не мислиш за преди какво е било ии такива ,защото знам какво е . :( Пожелавам ти късмет и ще се справиш .. давай я по-весело . :)
Брато,с времето всичко отминава,болката е ужасна,да изгубиш любимия си човек...и аз на скоро се разделих с приятелката ми за което и мен ме боли защото явно аз съм виновен за всичко !Какво да се прави,живот "съдба" както казваше тя , главата горе и стискай зъби да мине този период!
Съгласна съм с теб!! С времето всичко отминава ии остават само хубавите спомени и когато си спомняш за тях ще се усмихваш,поне едно хубаво нещо ти е останало от това.. и след време ще намериш човека за теб,убедена съм!!
Smrazqvashta
07-24-2010, 18:54
Ще я забравиш , просто ти е нужно повече време. Не забравяй " в началото винаги имай впредвид края " т.е рано или късно тази болезнена раздяла се случва на всеки , просто си останал неподготвен. Още си много млад , за да загърбиш живота и всичко останало , бори се и не забравяй , че винаги може и да е по - лошо.
има много риби в морето не се предавай няма смисъл...колко още годинии живот имаш ....
justonegirlwithonehope
07-24-2010, 19:19
Съвет за забрава няма.Само времето лекува.Това, че си с други и се залъгваш не е хубаво до известна степен, но все пак е някакъв опит да забравиш бившата.Да, раздялата е лошо нещо, болезнено и трудно преудолимо, ако между хората има любов.Все пак не е последното момиче, няма незабравими, всичко е въпрос на време и желание.Опитай се, колкото и трудно да е това.Игнорирай мисълта за нея, спомена за нея, та дано има резултат.
Съвет за забрава няма.Само времето лекува.Това, че си с други и се залъгваш не е хубаво до известна степен, но все пак е някакъв опит да забравиш бившата.Да, раздялата е лошо нещо, болезнено и трудно преудолимо, ако между хората има любов.Все пак не е последното момиче, няма незабравими, всичко е въпрос на време и желание.Опитай се, колкото и трудно да е това.Игнорирай мисълта за нея, спомена за нея, та дано има резултат.
Времето не лекува....просто ако намериш човек който да те оптлесне от ненужните работи,доста бързо ще се излекуваш,даже ще я/го забравиш.
Няма смисъл да бързате ... за всеки си има някой/я.
JustAngel
07-24-2010, 19:56
Не се сдухвай :wink: Животът продължава :wink: Ще имаш още много момичета, които ще обичаш.Тя няма да е последната. :)
Пхх преживяла съм го същото ... Чак се плаша колко си приличат историите ни ;д С разликите,че аз съм момичето,а и той ми изневери,не аз на него . И ние бяхме заедно една година и малко,и той ми беше първия във всичко,както и аз на него ... Но както и да е , скъсахме преди година .. отначало беше ужасно,но времето лекува (колкото и клиширано да звучи) . Сега след една година си пишем по скаип-а,понякога,нищо повече.Той си има свой живот,а аз мой :)
Една любов се забравя най-добре с нова .. това е съвета ми, само трябва да откриеш подходящата :))
xinfamous
07-24-2010, 22:35
thx bro! \:D/
Идва и времето в което преминава, не се забравя, но болката изчезва. Но трябва време, при някой е повече, при други по-малко, но всички са я преживели :) дръж се
Viksanka
07-25-2010, 02:52
edinstveniq na4in spored men e da se hvane6 s tvoite priqtel4eta da kuponqsvate,da se razseiva6 po nqkava na4in,da osaznae6 4e vsi4ko e minalo i da vdigne6 glava nagore s misalta 4e ot vsqko momi4e ima i po-dobro s koeto 6te ti e po-gotino... :)