Влез

View Full Version : Вярна на себе си

mishet0
07-24-2010, 12:50
Как да покажа на момчето с което ходя,че не може да ме разиграва и да ме прави за смях.Искам да покажа твърдост и че с мене тея игрички не вървят.Не питайте защо,просто до тук се е стигнало,а той прекалява,затова искам да се взема в ръце.Да не се показвам слабата.Не искам всичко да приключва,но знаете,че като един човек не е толкова лесен и е по желан,поне по мое мнение :-o Според мен не трябва да го търся аз,а да изчаквам той да ме търси винаги,понякога да не си вдигам телефона за да се замисли леко,когато ми предлага да излезем понякога да отказвам за да не си мисли,че съм му в краката,на повикване и че ще съм там винаги когато ме търси,да му давам леки поводи за ревност и т.н.
Дайте някакви други предложения и има ли някакъв такъв вариант чувствата му да се засилят от тея трикчета,защото когато си в неизвестност и мислиш за работата постоянно и се влюбваш до някаква степен поне според мен,ако съдя от моя опит :-o Общо взето как карате гаджето си да полудява по вас :D Отчаяно имам нужда от съвет,а не от хокане от ваша страна :?

Sofff
07-24-2010, 12:57
Не трябва да прекаляваш обаче с правенето на недостъпна .. всичко си има граници (;

ilia_92
07-24-2010, 13:13
Според мен няма да излезе нищо хубаво от това което си намислила - лично мнение. Просто се дръж по-зряло, естествено и не бъди себе си. Прави се на груба, а не на недостъпна.

mishet0
07-24-2010, 13:20
Според мен няма да излезе нищо хубаво от това което си намислила - лично мнение. Просто се дръж по-зряло, естествено и не бъди себе си. Прави се на груба, а не на недостъпна.

ами точно това имах предвид,искам да се правя на груба :D ще ме извинявате ама не съм много добра в обясненията :D Както момчетата са груби с момичетата и ги карат да страдат,искам тоя път да си разменим ролите :o Искам някакъв сигурен начин за да не ме мисли за парцал или пък че съм му в кърпа вързана :-o

VinDiesel
07-24-2010, 13:26
Излизах една седмица с момиче,не ми харесваха особено някой неща,мислех че ще се промени,но не.Преди 1 мин и казах по телефона,че не е човека за мен,че дадох всичко от себе си и получих _|_.И че вече няма какво,да говоря с нея и затворих :).Грешката ти одавна е направена,щом се е стигнало до тук,много трудно би се променила ситуацията....

Elenichkaa
07-24-2010, 13:39
не се занасяй.

mishet0
07-24-2010, 13:43
Излизах една седмица с момиче,не ми харесваха особено някой неща,мислех че ще се промени,но не.Преди 1 мин и казах по телефона,че не е човека за мен,че дадох всичко от себе си и получих _|_.И че вече няма какво,да говоря с нея и затворих :).Грешката ти одавна е направена,щом се е стигнало до тук,много трудно би се променила ситуацията....

аз мога да променя нещата които не харесва,но ме е страх да не би тогава ептен да я фтасам :D пък и съм обидена,че се подигра с мен,това не може да го оправдае с нищо :-o

mechtaq_za_teb
07-24-2010, 14:34
Не се променяй заради него.

mArMaLaDkA
07-24-2010, 16:11
Обиждай се на себе си - ти сама си позволила да се подиграят с теб.
Не смяташ ли, че е малко късно(и доста тъпо, впрочем) да се правиш на силна и независима? Да не говорим колко фалшиво ще изглежда отстрани. :-o

Супер жалкарска ми е картинката, когато някой, когото съм отхвърлила, се опитва да ми доказва, че е продължил напред, а всъщност продължава вътрешно да му се иска да му обърна внимание. Определено ще изглеждаш доста зле в неговите очи, ако тръгнеш да си отмъщаваш.
Та, понеси фактът, че си загубила, а после си продължи живота постарому, намери си хоби, порасни и не се занимавай с глупости. :)

mishet0
07-24-2010, 16:24
Обиждай се на себе си - ти сама си позволила да се подиграят с теб.
Не смяташ ли, че е малко късно(и доста тъпо, впрочем) да се правиш на силна и независима? Да не говорим колко фалшиво ще изглежда отстрани. :-o

Супер жалкарска ми е картинката, когато някой, когото съм отхвърлила, се опитва да ми доказва, че е продължил напред, а всъщност продължава вътрешно да му се иска да му обърна внимание. Определено ще изглеждаш доста зле в неговите очи, ако тръгнеш да си отмъщаваш.
Та, понеси фактът, че си загубила, а после си продължи живота постарому, намери си хоби, порасни и не се занимавай с глупости. :)

вие май не ме разбрахте :D ние не сме скъсали :D и това е началото все пак,защо ще е късно :-o

VinDiesel
07-24-2010, 16:30
вие май не ме разбрахте :D ние не сме скъсали :D и това е началото все пак,защо ще е късно :-oИ при мен е началото ,и затова сложих края :D

mArMaLaDkA
07-24-2010, 16:35
'Щото си мислех, че вече сте имали връзка и т.н.

И това, че не сте били заедно, не ми променя мнението. Как да спечелиш уважението на човек, когато си изкуствена? Виж, на едно момче или си му интересна, или не си; или те иска, или не те.
С трикове и съвети по форумите да го задържиш максимум седмица отгоре и то, докато сте в периода на заиграването. После вече - надали.

Няма как отведнъж да станеш търсена и желана, при положение, че още в началото си била като отворена книга и си позволила да се подиграват с теб, т.е си изглеждала лесна и в кърпа вързана. ТваЙ.

VinDiesel
07-24-2010, 16:43
'Щото си мислех, че вече сте имали връзка и т.н.

И това, че не сте били заедно, не ми променя мнението. Как да спечелиш уважението на човек, когато си изкуствена? Виж, на едно момче или си му интересна, или не си; или те иска, или не те.
С трикове и съвети по форумите да го задържиш максимум седмица отгоре и то, докато сте в периода на заиграването. После вече - надали.

Няма как отведнъж да станеш търсена и желана, при положение, че още в началото си била като отворена книга и си позволила да се подиграват с теб, т.е си изглеждала лесна и в кърпа вързана. ТваЙ.И аз така си помислих че ходят,обяснявайте по-подробно :).Съветите по форумите ,не винаги са най-точните и най-правилните.Група непознати,няма как да ти дадат най-точния съвет,защото не познават по-добре от теб,твоя рицар....

mishet0
07-24-2010, 17:01
Няма да ме разубедите,вече съм решила,знам си положението затова ако имате идейки по темата казвайте това от което се интересувам моля :-o

Smile91
07-24-2010, 18:43

Съгласна.. просто няма смисъл да се променяш за някой,който така се отнася с теб и по принцип!!

justonegirlwithonehope
07-24-2010, 19:31
Мисля, че прекаляваш с правенето на недостъпна.

AnzaRe
07-24-2010, 19:35
Как да покажа на момчето с което ходя,че не може да ме разиграва и да ме прави за смях.

Ще ти отгоровя просто и кратко....:
Хващай си такива каквито не са надути и знаят как да се държат с момиче.... :-|

mishet0
07-24-2010, 21:11
Как да покажа на момчето с което ходя,че не може да ме разиграва и да ме прави за смях.

Ще ти отгоровя просто и кратко....:
Хващай си такива каквито не са надути и знаят как да се държат с момиче.... :-|

а няма ли начин да променя нещо в държанието му :-o

BlueKnife
07-24-2010, 22:24
"вярна на себе си" - тва звучи кат некъв колумбийски сериал

theexplorer
07-25-2010, 08:52

Съгласна.. просто няма смисъл да се променяш за някой,който така се отнася с теб и по принцип!!
+1 Бъди себе си.. :) :)

s3nsual
07-25-2010, 09:57
Трябвало е още преди да тръгнете да му покажеш , че няма да търпиш да си играе с теб .
Я разкажи , по-подробно как точно те разиграва . Ако наистина се държи зле с теб , няма смисъл да бъдеш с него .
Ясно ми е , че каквито и съвети да ти дадем , щом си решила да направиш всичко възможно тази връзка да продължи , няма да ти променим мнението . Но се замисли , дали наистина си струва .