Cleoo
07-24-2010, 14:15
Майка ми никога не се съобразява с мен,особено,когато идват гости :x канени или неочаквани.Имаме далечни роднини,или общи познати на семейството,които отдавна не са ме виждали и вместо при да идват при майка,безпокоят и мен.Аз дори не съм ги очаквала..след 10години пълна тишина чак сега се сетиха,че съществувам.И сега нямаме вода от 3дни,не съм се къпала,изглеждам ужасно,и току що разбрах,че след малко ще идва една "леля",която искала да види..не ми е роднина вече,защото отдаена се разведе със чичо.В момента съм в адски неудобна ситуация..ще имам гости,а аз изглеждам ужасно..не мога да се покажа в този вид..врътнах ключа а майка ми крещи да се покажа... Ако беше на мое място-всъщност била е,цял месец ми крещи за това,че съм пуснала някой да я види в този ужасен вид.Или пък комшийката ..постоянно като дойде влиза в стаята ми :-x за да види ремонта,вече 39237847823 пъти Ох..вие как бихте постъпили? :( Права ли съм?Това е моята стая,и в нея ще пусна,когото искам и когато мога :( Тва е все едно аз да поканя мои приятелки и да отидем в спалнята при майка..та те са дошли при мен!Ква работа имат при нея?Как бихте постъпили на мое място?Винаги,когато врътна ключа и майка издава някви "ядосани" звуци..изглежда стаята не е моя собственост или не знам..писна ми да се съобразявам с майка ми..и между другото е прекалено гостоприемна..аз не съм такава..вскъщи почти всеки ден има някой :x