PDA

View Full Version : искам да го забравя !!

veri313131
07-24-2010, 18:39
Историята е много дълга,затова няма да ви тормозя и да четете цели романи.Той е от друг град,харесвам го вече 4-5 години,ако не и повече.Не ме питайте защо нищо не е станало през тези 4-5 години.Може би,защото когато започнах да изпитвам чувства към него бях още дете (все още съм си на 15 съм).ии откакто пораснах,започнах да правя нещо по въпроса.Той живее до нас (на 18 години) Той също правеше нещо по въпроса преди време,но аз бях още малка и не знаех как да постъпя.Вече съм сигурна в себе си.Попринцип съм ужасно срамежлива,но.. В една компания сме,говорим си.. Преди 1 седмица бях в неговия град,видяхме се.. ,но аз трябваше бързо да се прибера в София (където живея) ии естествено се започна със смс .. писах му.. той не ми отговори.. обаче аз продължих да настоявам,но той отново не отговори.. от там се сритах тотално,това сигурно е знак,че не иска да има нищо общо с мен.. Искам да го забравя,защото от 2-3 години само за него мисля ввсеки ден.. и това харесване мисля че се е превърнало в обичане ии не знам.. сега отново ще ходя в неговия град и ще ми е трудно.. чудя дали да говоря с него или няма ссмисъл смс-ите говорят..

MissChocolate
07-24-2010, 19:09
Значи.. представяш си,че връзката от разстояние ще проработи?
Съжалявам, миличка, но нямате шанс. Трудно ще ти е да го забравиш, но просто си навий мисълта,че заслужаваш нещо по-добро.
Когато отидеш следващия път, не падай отново в капана. Събери цялата си воля и въобще не го отразявай.
Дано се справиш. Успех!

justonegirlwithonehope
07-24-2010, 19:13
Съжелявам, но аз попринцип съм ужасна реалистка и моето мнение е, че няма смисъл да си даваш напразни надежди.Явно си прекалено чувствителна и ранима, но опитай се да игнорираш мисълта за него и спомена.Трудно ще стане, но не е невъзможно.Отърси се от този човек и продължи напред.Време и воля му е майката.

veri313131
07-24-2010, 19:16
Благодаря Ви! Аз не искам връзка от разтояние.Много често ходя в неговия град..На мен ми е ясно,че връзката от разстояние-това не е връзка..просто искам докато съм там :) :)

Pepss1
07-24-2010, 19:18
Само да попитам ти познаваш ли го добре,смисъл,знаеш ли що за човек е или 4-5 години се самозаблуждаваш и го идеализираш?

AnzaRe
07-24-2010, 19:20
Това,че неможеш да го забравиш преувеличиваш....Ще видиш колко време ще имаш ехеее колко ще има... и накрая след няколко години мъж ще си намериш няя се притесняваш...тогава не го забравяй .....не сега...както всички са ветровити като вентилатори.....

Teenajer_993
07-24-2010, 19:20
Моят съвет е да го забравиш, за какво мислиш с години за някакво момче което живее на километри не мога да разбера. Както са казали хората продължавай напред и горе главата.