View Full Version : Доста подло отмъщение
allaballaaaa
07-24-2010, 20:47
Това отмъщение което се опитвам да го направа в момента,той си го е заслужил напълно за 2те години в които секи ден ме тормзеше.Взех от една приятелка,която беше бременна снимка от видеозона и мисля да му я покажа и да кажа,че е от него.Преди малко му се обадих и той е на някъв купон и овъртах там правех се,че рева и му казах нали и той вика ''кажи го тва на тоя дето ти го е направил не на мене'' и затвори,после пак му званнах и ми вика,че сме щяли утре да говориме,че сега не може.Чудя се дали ще се хване защото и друг път,като ми е закъснявало и съм му казвала,че може да е станало нещо,понеже ние си го правехме повечето пъти без презерватив.Сега искам да го измъча малко 2-3 дена и после ще му кажа,знам много глупава постъпка е,но аз няма какво вече да губя,не мога да мирясам без да му отмастя,уверявам ви,че напълно си го е заслужил! Чудя се само по какъв начин да го обедя че е вярно :?
SladkotoPoly
07-24-2010, 20:51
ОТМАЩАВАЙ МУ !!!!МЪЖЕТЕ СА КОПЕЛЕТА И СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ !!!
Недей !!
Edit 1 - Поли недей много да говориш за мъжете, ясно е че та разиграват но не защото са копелета а защото си куха лейка ;);)
Много добро отмъщение....то нищо че не го познавам,но щом ти е говорил такива гадни думи ..... имам работа.... този си мисли,че светът се върти около него....направи му тъпо и после го зарежи.....той ако си мисли,че може да намери друга която да издържи колкото тебе с него....... най-много след ден два да ти се моли да се върнеш при него
Я по скопойно както казвате на нас мъжете,че има и различни така и за вас казваме,че има различни... стига простотии тва,че всеки път се стига до края на дадено нещо....това не означава,че тряя всички да сме еднакви...
SummerDream
07-24-2010, 20:54
Не е тва начина..няма смисъл да си "отмъщаваш" и да правиш квото и да е било..остави го, не се занимавай..намери си някого, който наистина ще те цени..
problem4ety
07-24-2010, 20:55
аз мисля,че с това мн мн няма да го стреснеш
и като прочетох какво ти е казъл : ''кажи го тва на тоя дето ти го е направил не на мене''
нз накрай го да ревнуваа или нещо другоо
аа на колко сте :-o сори ама ми е инт защотоо ако сте по големии може да мине номераа :D :D
UrbanLegend
07-24-2010, 20:59
Ако той се държи като животно-отмъщавай му и давай докрай.Не се отказвай и не съжалявай-някои хора точно това си и заслужават.Щом той така ти говори-научи го на обноски :D
VinDiesel
07-24-2010, 21:00
Като си тръгнала да му отмъщаваш,защо не се замисли първо,защо си го търпяла 2 години такъв?Ха детска му работа....
allaballaaaa
07-24-2010, 21:02
На 18 сме и не ходиме вече от 3 седмици,но когато бяхме заедно ми е казвал,че ако забременея направо ще се самоубие...Голям боклук е 2 години секи ден ме тормозии,секи ден съм ревала за тоя човек,колко пъти ми изневерява и колко ме разиграваше,аз му лазех в краката постоянно,чесно ли е само аз да страдам?искам поне и той за няколко дена да се помъчи,не се сетих за нещо по гадно от това...
mArMaLaDkA
07-24-2010, 21:02
Казваш му, че е станал гаф, а той ти отговаря, че в момента е на купон и утре ще говорите. Мислиш ли, че изобщо му пука?
Оставям настрана факта колко глупава, детска и тъпа постъпка е. Не дърпай дявола за опашката, че накрая да не стане майтапа реалност.
ЕДИТ: и да, сама си си виновна(тва за n-ти път го пиша в тоя раздел, което само доказва, че днешните момичета нямат никакво самоуважение и достойнство) - 2 години се е държал като боклук с теб, нищо не си направила, сега, като те е разкарал, си се сетила, че трябва да направиш нещо. Не е ли малко късно бе, майна?
allaballaaaa
07-24-2010, 21:06
да знам,че е най глупавата постъпка и,че после ще стане зле за мене,аз ще го обедя,че това е истина и ще му запука!Омръзна ми да ме мачка мисля,че сега и аз трябва да го мачкам!!
VinDiesel
07-24-2010, 21:08
да знам,че е най глупавата постъпка и,че после ще стане зле за мене,аз ще го обедя,че това е истина и ще му запука!Омръзна ми да ме мачка мисля,че сега и аз трябва да го мачкам!!Трудно ще го "Мачкаш",като обясняваш какъв царвул е ...
Не е тва начина..няма смисъл да си "отмъщаваш" и да правиш квото и да е било..остави го, не се занимавай..намери си някого, който наистина ще те цени..
Съгласна съм с теб!!
allaballaaaa
07-24-2010, 21:13
царвул е обаче знам,че тва му е болна тема и само заради това би страдал,но само ако ми се върже,утре даже ще говорат и други хора с него,че уж е истина,пък дано стане,ще му прата и снимката от видеознона.A другото което е ако се видиме съвсем ще повярва,защото по цял ден пия кола и корема ми се е подул такаче :D
IndependentGirl
07-24-2010, 21:19
Тцтц.. абе вие сериозно ли?!
Това е много глупава и безсмислена постъпка. Авторке, нали знаеш, че отмъщението не връща загубеното, така че нищо няма да спечелиш с това. Не мога да си обясня защо хората са толкова отмъстителни и злобни.
На един приятел бившата му беше решила да му спогоди този номер и човека се беше побъркал.. тцтц.. Не мога да ви разбера какво толкова ви доставя удоволствие да играете ролята на "гадната кучка".
Просто сложи край на връзката си и му кажи, че прекратявате всякакви взаимоотношения и си продължи напред. Каквото и да е направил и колкото и лошо да е било то - вече е сторено и минало. Не падай на нивото му и не се занимавай с такива унизителни постъпки.
Продължи си спокойно напред! :}
Щом досега си го търпяла 2 години с това му държание не мислиш ли, че проблема си е в самата теб, и че нямаш достойнство и себеуважение..? :-o
Хаха.. ти пък се изказа.. :lol:
Хайде, моля ти се.. Всичко си е до човека и зависи какви момчета познаваш ти, така че не се изказвай неподготвена.. :]
problem4ety
07-24-2010, 21:39
да знам,че е най глупавата постъпка и,че после ще стане зле за мене,аз ще го обедя,че това е истина и ще му запука!Омръзна ми да ме мачка мисля,че сега и аз трябва да го мачкам!!Трудно ще го "Мачкаш",като обясняваш какъв царвул е ...
съгласнаа с тебб :D
ShtrudeL
07-24-2010, 21:42
Давай. Ще е много забавно,когато след 2-3 дена иска да те пребие,заради яката лъжа. Тогава ще пратиш ли рентгенови снимки?
allaballaaaa
07-24-2010, 21:51
Той никога няма да ме пребие,познавам го много добре :)
BlueKnife
07-24-2010, 22:01
само на мене ли нещо не ми се верва?!
SladkotoPoly
07-24-2010, 22:07
Тцтц.. абе вие сериозно ли?!
Това е много глупава и безсмислена постъпка. Авторке, нали знаеш, че отмъщението не връща загубеното, така че нищо няма да спечелиш с това. Не мога да си обясня защо хората са толкова отмъстителни и злобни.
На един приятел бившата му беше решила да му спогоди този номер и човека се беше побъркал.. тцтц.. Не мога да ви разбера какво толкова ви доставя удоволствие да играете ролята на "гадната кучка".
Просто сложи край на връзката си и му кажи, че прекратявате всякакви взаимоотношения и си продължи напред. Каквото и да е направил и колкото и лошо да е било то - вече е сторено и минало. Не падай на нивото му и не се занимавай с такива унизителни постъпки.
Продължи си спокойно напред! :}
Щом досега си го търпяла 2 години с това му държание не мислиш ли, че проблема си е в самата теб, и че нямаш достойнство и себеуважение..? :-o
Хаха.. ти пък се изказа.. :lol:
Хайде, моля ти се.. Всичко си е до човека и зависи какви момчета познаваш ти, така че не се изказвай неподготвена.. :]
мхм права си ,не мисилих като го писах,ядосана бях :oops: сори
,,Не мога да ви разбера какво толкова ви доставя удоволствие да играете ролята на "гадната кучка". '' не ни доставя удоволствие, а просто ни олеква след отмъщението.
Но ако наистина му е толкова болна тази тема за бремеността и наистина се самоубие или се опита поне,какво ще правиш тогава?ама пък иначе, ако не му отмъстиш сигурно ще ти е гадно, че не си му го върнала...
Smrazqvashta
07-24-2010, 22:54
Най - голямото отмъщение , което може да получи той е пълното ти безразличие към него.
BlueKnife
07-24-2010, 23:14
Най - голямото отмъщение , което може да получи той е пълното ти безразличие към него.
да ти кажа, щом на него не му пука (както изглежда вземайки предвид реакцията му, когато му се е обадила..) и тва нема да помогне..
Smrazqvashta
07-24-2010, 23:45
да ти кажа, щом на него не му пука (както изглежда вземайки предвид реакцията му, когато му се е обадила..) и тва нема да помогне..
Да ама , ако тръгне да му отмъщава това значи , че все още е ангажирала съзнанието си с мили по - него, което пък ще му достави удоволствие. Тръгнала да търси снимки , та да му звъни , да мисли номера , само за да му отмъсти. Щом иска да му отмъщава значи е наранена или поне достойнството и , което ще му се хареса..
BlueKnife
07-25-2010, 00:44
Да ама , ако тръгне да му отмъщава това значи , че все още е ангажирала съзнанието си с мили по - него, което пък ще му достави удоволствие. Тръгнала да търси снимки , та да му звъни , да мисли номера , само за да му отмъсти. Щом иска да му отмъщава значи е наранена или поне достойнството и , което ще му се хареса..
agree. жалка работа е целата идея
Smrazqvashta
07-25-2010, 00:59
agree. жалка работа е целата идея
Най - правилно казано. \:D/
Ти за лафа "квото почукало, такова се обадило" чувала ли си?