View Full Version : Ревнуват ли ви или вие ревнувате?
и двете. ;д
И при мен така :D !
Hopegiver
07-24-2010, 21:35
и двете. ;д
дали се е случвало едновременно :-D
^ случвало се е всякак. ;д
НЕ ревнувам..няма полза и е твърде не-рационално...не си струва да си тровиш живота с подозрения...смятам че ако момичето до мен не иска да е с мен просто повече няма да е и толкова...
Елементарно е...
Мен никое момиче не би имало причина да ме ревнува щото ако обичам някого обичам с цялото си сърце...пък ако ще и да е за дни...и поради причините които споменах по-гор също...просто ако се появи друго моиче ще кажа на първото че не искам да съм с нея повече и готово...
Няма да има причина вътрешно да се разкъсва от подозрения...мисля че това е и доста добра политика принципно при връзките тъй като е по-лесно и в пъти по-безполезнено да казвате на половинките си че вече сте си намерили някой с който ви е по-приятно вместо да ги мъчите с дни,седмици че понякога и месеци...а и става по-бързо...
И двете и той мен и аз него ;-)
Ревността убива..от ли4ен опит го казвам :D
mynichka
07-25-2010, 09:31
В сегашната ми връзка всичко е под контрол, има лека ревност...но не е някак натрапчиво :)
partychild
07-25-2010, 13:59
И двамата сме ревниви но с мярка...до сега не сме се ревнували..имаме си пълна вяра и това ни е достатъчно :)
mnogoznaikO
07-25-2010, 14:12
и 2те :) аз съм доста ревнив , но се старая да не го показвам 8)
и 2те :) аз съм доста ревнив , но се старая да не го показвам 8)
Същото е и при мен,аз ревнувам когато ми се дава повод...дори съм скачал на бой...
И двете,но има разлика в начина,по който се ревнуваме един друг.
И двете,но сякаш той повече ревнува..
Ревността е опасна игра на притежание., също и загуба на време и нерви ., ;р ако е решил/а да изневери, ходи го спри .. ;)
Punisherrr
07-25-2010, 15:54
НЕ ревнувам..няма полза и е твърде не-рационално...не си струва да си тровиш живота с подозрения...смятам че ако момичето до мен не иска да е с мен просто повече няма да е и толкова...
Елементарно е...
Мен никое момиче не би имало причина да ме ревнува щото ако обичам някого обичам с цялото си сърце...пък ако ще и да е за дни...и поради причините които споменах по-гор също...просто ако се появи друго моиче ще кажа на първото че не искам да съм с нея повече и готово...
Няма да има причина вътрешно да се разкъсва от подозрения...мисля че това е и доста добра политика принципно при връзките тъй като е по-лесно и в пъти по-безполезнено да казвате на половинките си че вече сте си намерили някой с който ви е по-приятно вместо да ги мъчите с дни,седмици че понякога и месеци...а и става по-бързо...
Съгласна съм.
MartyParty
07-25-2010, 16:21
Да ревнувам не ми се е случвало почти никога,но да ме ревнуват- доста често.
Той ме научи да не ревнувам, т.е. да не показвам по никакъв начин, че ревнувам. Така ми е добре, бързо и лесно се справям със собтвената си ревност, а що се отнася до чуждата... в момента точно няма кой да ме ревнува, но и преди съм казала, че ми харесва да ме ревнуват (може би 'щото не съм попадала на няк'ви болни копелета до с'а).
Assshley
07-25-2010, 20:19
Ревността е опасна игра на притежание., също и загуба на време и нерви ., ;р ако е решил/а да изневери, ходи го спри .. ;)
И въпреки това се ревнуваме един друг .. даже аз май малко повече. 8-)
guinessgirl
07-25-2010, 20:24
аз съм адски ревнива. може би съм най-ревния човек на света и това мнооого ме измъчва.. хубавото е,че привидно съм адски безразлична към случващото се около мен и хората,за които ми пука,иначе в мен горят огньове....
но и ме ревнуват,защото съм си идиот и си правя кефа без да обръщам внимание на тва кой какви чувства има към мен и т.н
да.. противоречив характер съм много
valdesbg
07-25-2010, 20:29
В предната ми връзка не се е случвало нито едноо нито другото.
Занапред ще се постарая да бъде така.
Ревността е страх...много отчаян страх.
Pedigree
07-25-2010, 21:54
Преди две години примерно бях супер ревнива. То беше... ахаха, болест беше, като се замисля.
В момента съм ебати пича. :P
Не, не казвам, че не се интересувам с кого излиза приятелят ми, не казвам, че не ме вълнуват нещата, свързани с него, въобще нямам предвид, че не ме ебе. Напротив. Интересува ме, разбира се. Обаче от известно време насам, като си имам приятел, не му държа сметка. Това са си лично негови неща. Както аз си излизам с моите приятели/приятелки, така и той с неговите. Всеки си има свобода и хора, с които движи, и всеки си е доволен. Без доверие нещата се прецакват. Краааайно смотани са ми филмите 'ама той излезе днес с някакво момиче', 'ама той прекарва много време с някаква негова приятелка', 'ама пък той загледа краката на едно момиче, което днес мина покрай нас на улицата'. Супер тъпите филми. Няма човек, който да не се заглежда. Мен въобще не ме дразни, ако го видя, че примерно е загледал някоя. Дори мога да я обсъдя с него. При положение, че той е с мен, че е избрал мен, а не друга, за какво изобщо си говорим?!
И тъй като се впуснах в дълги романи...
Ами, не, не съм ревнива. :)
А мен дали ме ревнуват. Да, но в границите на нормалното. Не давам особено много поводи, за да бъда ревнувана.
xXxsyndromexXx
07-26-2010, 11:00
И двете, но мисля, че повече мен ме ревнуват ;д
Bellatrix
07-26-2010, 11:14
Преди бях супер ревнива. Вече почти изобщо не съм. Просто, когато някой човек държи наистина на мен и не иска други - няма да ми изневери. Ако пък си го е навил на пръста, ще го направи без значение какви нерви хвърлям по него.
Аз съм болезнено ревнива.
Той е по-непукист и не се впечатлява особено. Но аз ревнувам за двама.
PoRcHeTaTa1
07-26-2010, 11:18
и двете. ;д
didi0804
07-26-2010, 11:37
В сегашната ми връзка и аз ревнувам, и мен ме ревнуват
BlueKnife
07-26-2010, 12:09
аз не мога да преценя за себе си ква съм, някой път си мисля, че съм неква параноично ревнива, друг път изобщо, ама изоообщо не ми пука..
иначее мене нема кой от кво да ме ревнува ;D
dimitar_ak
07-26-2010, 12:19
Имам до себе си красиво момиче и вероятно бих я ревнувал. Хубавото е, че тя изобщо не ми дава поводи.
Ревност им аи от двете страни в нашата връзка,но в напълно умерени граници. АЗ мисля,че човек,който наистина обича - ревнува :) Ревността в повечето случаи е болест - да,но когато е в малки количества дори е полезна :)
soul1199
07-26-2010, 12:56
аз съм си ревнива,ама зависи колко държа и колко харесвам момчето,а иначе дали ме ревнуват-имала съм гаджета,който много ревнуват и други,който не
Той ревнува много :-x
А аз малко :D
Предимно той ревнува, въпреки че няма повод :)
GossipGirl89
07-28-2010, 12:49
И двете. Преди бях доста ревнива и направо паранои ме гонеха, но после взех да се сдържам и да имам повече доверие у хората. За момента пак съм си ревнива, но вече не се хващам за най-малкото. Приятелят ми - той е друго нещо :D Доста ревнив е и общо взето все за някакви дребни неща се хваща
chemist9009
07-28-2010, 13:01
и двете
sasha_90
07-28-2010, 13:04
Ревнувам,а дали ме ревнуват-не знам.
HandOFDooM
07-28-2010, 15:06
Ревнувам,а дали ме ревнуват-не знам.
и аз съм така доста въм ревнив и ако хвана някой с моето момиче :shock: ще му се стъжни
tanch3t093
07-28-2010, 15:59
И двамата, ама той повече ..
И двамата сме болезнено ревниви, което е много много кофти.