Влез

View Full Version : Първият път.. след пристигане..

Diko
07-24-2010, 22:56
Привет съфорумници.Момичето ми се връща другата седмица от София и съм и навит много искам да правя секс с нея.. До сега само сме имали намеци но нищо не съм правил нея ако не я натисна не става и мислта ми е дали може да се получи нещо.. и как да постъпя как да подкарам нещата? Подчертавам че не съм с нея заради секса! :oops:

t0d1t0
07-24-2010, 23:05
ти си знаеш :shock:

zority7
07-25-2010, 06:00
А на колко сте?Ако правите нещо задължително с Презерватив,а ако тя неиска да правите нищо не я притискай

LaCritic
07-25-2010, 07:31
Няма смисъл да я притискаш, ти и да успееш да я вкараш в леглото, едва ли ще се получи нещо ако тя не е готова.. :?

NoMoney
07-25-2010, 10:35
Подкарай нещата като овчар - стадо овце, т.е. заголваш гегата и казваш "рррррр..."

Diko
07-25-2010, 10:48
Ок пичаги на 15 съм и тя е на 15 :). Тогава ще я натисна ако неиска няма да правя нищо мерси за съвета :)

SmilezZz
07-25-2010, 11:01
Няма смисъл да я притискаш, ти и да успееш да я вкараш в леглото, едва ли ще се получи нещо ако тя не е готова.. :?Съгласна съм..
И задължително с презерватив

helpmaister
07-25-2010, 20:56
Не я претискай много , може да сметне, че си с нея само заради секса!

sladkosbatko
07-25-2010, 21:53
колко време ходите? презерватива е задължителен. вземи си повечко за всеки случай

Diko
07-25-2010, 23:04
Сиг. Вече месец и нещо няма я вече 3-та седмица става и се прибира скоро :). Незнам тея намеци как да ги разбирам :o

dimitar_ak
07-26-2010, 06:28
Работата "от вратата за краката" обикновено търпи провал.

Nadelina
07-26-2010, 07:17
Заедно сте от месец и нещо, нея я няма от 3 седмици, значи сте били заедно не повече от 2 седмици физически. И ти искаш за толкова кратко време да правиш секс с нея, ужас. Ако съм аз и съм девствена никога няма да стане толкова скоро, а дори и да не съм девствена пак ми е скоро! Бива ли да си такова дете и да мислиш толкова повърхностно и егоистично? Секса за просто секс отиди да правиш с някоя за една вечер, недей да си хващаш гадже с цел да правите секс, защото после секса никога не е просто секс.

stratega
07-26-2010, 08:31
Доста правилно ;)

VerryBerry
07-26-2010, 08:35
Тя да не е някво копче,че да я "натискаш"? :lol:

marti93
07-26-2010, 09:02
щом не сте говорили за секс къде се хвърляш ?!ще се удавиш ! :D момичето не е готово, както и ти .опознай я първо ,след това говорете по темата и нещата си идват с времето. не се прави на гъзе ,щот приятелите ти ,колкото и да се хвалят са виждали циците само на майките си. ако държиш да се получи между тебе и това момиче не слушай никой най-малко приятелете и патката си ,бъди искрен и естествен

WhiteOneBG
07-26-2010, 11:00
Офф хора има момичета , които знаят че партньора им иска секс и пак нищо няма да направят , та ако момчето не си познава добре момичето може и месеци да не правят секс ...
Поне според мене пробвай , виж как реагира ако усетиш че трябва я натисни малко повече ( в размките на разумното ). Ако усетиш , че е категорична не се бори - ще трябва да извървиш многооо дълъг път :)

LipSy
07-26-2010, 11:04
Заедно сте от месец и нещо, нея я няма от 3 седмици, значи сте били заедно не повече от 2 седмици физически. И ти искаш за толкова кратко време да правиш секс с нея, ужас. Ако съм аз и съм девствена никога няма да стане толкова скоро, а дори и да не съм девствена пак ми е скоро! Бива ли да си такова дете и да мислиш толкова повърхностно и егоистично? Секса за просто секс отиди да правиш с някоя за една вечер, недей да си хващаш гадже с цел да правите секс, защото после секса никога не е просто секс.

+1! :) Това е вярно. Трябва де се отнасяш по-леко към приятелката си. Все пак сте от 1 месец някъде "заедно", така че..., тя ако ти откаже недей да се учудваш!

Cucko0
07-26-2010, 12:47
Честно ти казвам съжалявам приятелката ти горкото момиче с какъв з*дник се занимава и си губи времето за един месец нито се познавате достатъчно нито нищо ....ясно е ,че само за това си я хванал ;dd

WhiteOneBG
07-26-2010, 13:00
Честно ти казвам съжалявам приятелката ти горкото момиче с какъв з*дник се занимава и си губи времето за един месец нито се познавате достатъчно нито нищо ....ясно е ,че само за това си я хванал ;dd

Бе я стига се прайли :D Нормално е кат си имаш гадже да искаш секс ... ебати. Пробният период е 2-3 вечери ( в които момичето спи у вас или ти у тях както дойде) . След това не виждам какъв е проблема ... ебати то тва е човешко...

Diko
07-26-2010, 14:00
Аиде да се обиждаме.. Не ходя с нея заради секса.. обичам я и несмятам зари секс да скъсам с нея.. не съм такъв такаче..Ще изчакам толкова колкото е нужно и т'ва е.. :)

SpOrTs_GiRl
07-26-2010, 19:31
Тя да не е някво копче,че да я "натискаш"? :lol:

Diko
07-26-2010, 22:31
Е аз изках 1 съвет ако може да направя нещо ако зависи от мене..Ако трябва цял живот ще чакам не ме бърка единственото което ми пука е че я обичам и то много :)

Diko
07-27-2010, 10:40
АЗ СЪМ ГОЛЯМ ИДИОТ,ТАПАНАР,СМОТАНЯК,И СЪМ НАЙ-СМОТАНИЯ ЧОВЕК НА ТЪПАТА ПЛАНЕТА не пускаите такива шибани пумии кат моите !