Влез

View Full Version : Разстоянието....

vaLq_14
07-25-2010, 09:44
Здравейте!

Пиша ви, за да споделя моя проблем и да поискам съвет. Аз съм на почти 19 години, а той е на 21. Заедно сме от почти 2 години. Минахме през доста трудности. Отначало си беше бурната любов, после караниците, раздели, събирания, но най-накрая нещата се успокоиха и открихме баланс. Обичам го ужасно много, той мен също.
Ето го и проблемът: ние сме от малък град и отивайки да уча, няма да се виждаме толкова често. Не обичам да правя планове, но не обичам и да влагам в нещо, което няма бъдеще. Какво бъдеще имаме ние? Дали връзката ни би издържала на редките виждания? Дали доверието ни е достатъчно след всичко, през което минахме? Някак си думите му, че ме обича, не ме успокояват достатъчно. Трябва и нещо повече. Трябва ми някаква сигурност, че ще издържим, че няма да охладнеем един към друг.
Имам доста познати, които са на разстояние един от друг и са си заедно, но това сме НИЕ. Друго е, когато се сблъскаш с подобна ситуация и видиш как стоят нещата. Не знам дали е от липсата на достатъчно доврие, прекалената ревност от двете страни, но искам да се получи наистина.
Какъв съвет бихте ми дали? Има ли някой в подобна ситуация? Как се справяте?

spopi
07-25-2010, 10:05
Сигорно сте преживяли толкоз нещта от това просто бъди силна.Мисла че няма за какво да се притесняваш 2 години са много време както каза се изгладили нещата.Бъди спокойна
За Любовта няма граница

s3nsual
07-25-2010, 10:05
Всичко зависи от вас ! Ако наистина се обичате , ще останете заедно въпреки разстоянието . Ти искаш да си сигурна , че връзката ви ще издържи . Никой не знае дали това ще бъде така . На този свят няма нищо сигурно . Трябва да опитате , за да разберете . И все пак , според мен имате доста голям шанс , щом сте били заедно цели 2 години ( това си е доста време ) , разделяли сте се но накрая пак сте се събрали. Пожелавам ти успех . :)

miminka__94
07-25-2010, 10:10
ако мислиш,че връзката е стабилна и има бъдеще, достатъчно големи сте да се преместите и да живеете заедно в друг град ;)

EndlessVoid
07-25-2010, 10:14
Лесно и просто - ВЯРВАЙ!

Punisherrr
07-25-2010, 16:41
Сигурността ще я имаш или като се увериш и повярваш, че я има сега или като просто опитате и видите какво ще стане.
Ти сама каза ''но това сме НИЕ'' ... и точно вие си знаете какви са ви отношенията. Ти казваш, че има доста ревност и проблем с доверито. Е те определено ще трябва да изчезнат ако искате да се крепят нещата.
Но все пак, ако има перспективи за по-натам да живеете на едно място или някакви други планове, то тогава според мен трябва да опитате.
И аз бях в подобно положение 2 години, но се виждахме по 2,3 пъти месечно за по един ден. Като знаехме, че след време ще сме вече заедно, това време мина, чакането си струваше и сега е все по-интересно и вълнуващо.
Ти обаче някак звучиш доста разколебана по отношение на връзката ви дори сега... Трябва да решите дали държите достатъчно на това, което имате един с друг и разбира се дали обстоятелствата позволяват да бъдете заедно в бъдеще.

viqnkababyy
07-25-2010, 18:33
Ако любовта е силна / а щом сте минали през трудности е / ще издържите. А пък и нищо не пречи да опитате .. :)