View Full Version : анален секс
angelgirl333
07-25-2010, 17:26
този въпрос е най вече към момичетата .. възможно ли е както при нормалния секс първия път да боли повече защото преди месеци го бях правила за първи път и вчера отново пробвах анален секс и си мислих че пак ще е толкова неприятно както първия път но дори си влезе лесно и нямаше болка а дори и без лубрикант беше а първия път и с лубриканта умирах въпреки че тогава пробвахме с пръсти а сега направо без нищо и болка няма а при вас момичета как е сравнение с първия и следващите пъти ? :)
FunkyBoy
07-25-2010, 21:54
широк ти е гъза :)
GreenFairy
07-26-2010, 07:05
При мен всеки път е като първи. В началото е ужасна болка, после тя спира и след известно време започва да ми харесва. И това е абсолютно всеки път.
stratega
07-26-2010, 08:32
е, че не мога да си намеря и аз някоя да пуща там.. :D
VerryBerry
07-26-2010, 08:33
При мен всеки път е като първи. В началото е ужасна болка, после тя спира и след известно време започва да ми харесва. И това е абсолютно всеки път.
ме 2
kremen4eto
07-26-2010, 10:01
При мен е боляло веднъж или два пъти и то много слабо, абе почти не боли. Просто не го правя ако наистина не съм сигурна, че точно в този момент искам да влезе точно там. Първия път не ме боля, защото имаше дълга любовна игра преди това. Боляло ме е леко, ако не съм била достатъчно овлажнена например.