PDA

View Full Version : Не мога да го забравя

Apricote
07-25-2010, 19:06
Януари месец се запознах с едно момче от училище. Братовчед на една много близка приятелка. Няколко месеца бяхме нон стоп заедно. Постоянно излизахме или само ние двамата или с компания. Всеки ден и всяка вечер си пишехме по скайп. В училище се виждахме всеки ден . Още от началото ми каза че ме харесва. Аз също го харесвах много . Изведнъж той спря всякакви контакти с мен . Не си вдигаше телефона . В скайп не отговаряше След няколко дни разбрах, че е с някакво момиче .Когато се засечем някъде се обръщаше на другата страна или ако аз го поздравя се прави че не ме познва. Започнах да го виждам все по - рядко . От тогава се чувствам ужасно. Не мога да го забравя по никакъв начин. Всяко едно нещо свързвам с него . Бих дала всичко да го видя пак дори и за малко. Останах и без най-добрата ми приятелка. Около мен имам много други приятели, но все мисля за него . Колкото и да излизам и да се занимавам с нещо той винаги е в ума ми . Вечер преди да заспя мисля за него . Така вече 3-4 месеца някъде. От много отдавна не съм го виждала. Дори мисля че е напуснал града. Тази година ще съм в ново училище. Още от сега мисля някой ден като започнем училище да ида в старото ми даскало да видя него и най - добрата ми приятелка. Знам, че той вече ме е забравил . Искам да го забравя и аз . Но сякаш е невъзможно. Тази седмица с едни приятелки ще излизме . Ще се разхождаме точно на местата където знам, че ходи той . Никой не знае за това освен най - добрата ми приятелка която всъщност му е братовчедка, но тя изведнъж изчезна. Нея също не съм я виждала от може би 1 месец вече. Точно заради това, че от много време пазя това за себе си . Накрая ми омръзна и реших просто да го споделя някъде за да се успокоя поне малко . Дори може и да не отговаряте . Просто исках да споделя.

mArMaLaDkA
07-25-2010, 19:14
Малка си още и затова си мислиш, че светът свършва с него.
На ново място ще си, ще се запознаеш с толкова много хора, ще си имаш нови приятели, нова тръпка. Няма смисъл да се тровиш за някой, който дори не е имал доблестта да ти каже в очите защо не иска да бъде повече с теб. :)

Иначе как така пък и приятелката ти е изчезнала? И когато си говорила с нея за него, тя не ти ли е споделяла къде е отишъл, защо е спрял да ти говори и т.н.? :-o

Apricote
07-25-2010, 19:22
Малка си още и затова си мислиш, че светът свършва с него.
На ново място ще си, ще се запознаеш с толкова много хора, ще си имаш нови приятели, нова тръпка. Няма смисъл да се тровиш за някой, който дори не е имал доблестта да ти каже в очите защо не иска да бъде повече с теб. :)

Иначе как така пък и приятелката ти е изчезнала? И когато си говорила с нея за него, тя не ти ли е споделяла къде е отишъл, защо е спрял да ти говори и т.н.? :-o

за приятелката ми точно след като написах темата една друга приятелка ми каза че е на море лятото винаги изчезва на някъде А за него само ми е казала че вече бил с друго момиче и нищо друго

justonegirlwithonehope
07-25-2010, 20:09
Няма незабравими.

xdennyx
07-25-2010, 23:58
И защо не ти е казал като е решил да не се занимава с тебе.Той е слабак,не се занимавай с него.А и остави го да диша, не му върви след гъза,няма смисъл да ходиш където и той или да се връщаш в старото си училище само и само да го видиш.Сега ще се запознаеш с толкова много хора,дори може да срещнеш някой,който ще ти замае главата отново :-D

mynichka
07-26-2010, 05:54
Напротив- ще успееш да го забравиш :)

soul1199
07-26-2010, 13:21
еми явно не те е харесвал,както ти него,много тъпа постъпка от негова страна,а колкото до теб-забрави го,нито е 1-вия,нито последния

ScandalouS
07-27-2010, 18:21
И на мен ми се случи нещо подобно за да не пускам нова тема пиша тук .. :) Още мнения ? Ще бъдат полезни за мен и авторката ако чете :-)

findthetruth
07-27-2010, 18:56
ами, от негва страна това е адски долна постъпка, трябваше да се срещне с теб и да ти обясни всичко, или поне по телефона..но ако просто бяга всячески от теб, значи няма достоинството и смелостта да се изправи сам срещу проблемите си.
замисли се сериозно- заслужава ли си, дали щеше да си щастлива с него, дали ти наистина го обичаш и дали той пък изобщо е имал чувства към теб. И ако наистина е тръгнал с друга, значи е имало нещо в теб което не му се е харесало... но това не трябва да те огорчава.
И понеже аз мразя такива недовършени истории, където не знаеш какво е станало, ще те съветвам следното: ако ти НАИСТИНА си го харесвала и той не е бройкаджия и тъпанар, струва си да проявиш смелостта(която тои явно няма) да се срещнеш с него и да настояваш просто като човек да ти обясни защо е постъпил така. но ако направиш това, недеи да му ревеш и да се тръшкаш, запази самообладание и не прави циркове. А ако предцениш, че той така или иначе е утрепка и не те заслужава, просто запази чувствата си за някой, който ще те накара да се чувстваш обичана :)

sasha_90
07-27-2010, 19:15
Минали са 3-4 месеца и казваш,че не можеш да го забравиш?! Аз какво да кажа като не мога да го забравя 4 години?
Продължи напред и това е.Един ден просто ще свикнеш с липсата му.