View Full Version : ЕСТЕСТВЕНА КОСА
DESSISLAVA1
07-26-2010, 20:42
Здравете . Взимали ли сте си коса от този сайт - kosabg. com
Какво ви е мнението ?
Ако имате предложения от къде да си купя хубава естествена коса до 200 лева- очаквам да кажете.
DESSISLAVA1
07-27-2010, 13:31
никой ли нищо не знаееее
anonimchetou
07-27-2010, 14:16
ама много сте ми инетересни ей така като почнете .. Да си вземеш ХУБАВА ЕТСЕСТВЕНА КОСА ДО 200 ЛЕВА.. до 200 лева.. подчертавам.. как ще стане тоя номер ако не е тайна?
DESSISLAVA1
07-27-2010, 17:51
ха ха абе я ти не ми се прави на интересна с такива поучителни коментарчета....нали за това питам бе ,за да видя дали някой знае нещо
ха ха абе я ти не ми се прави на интересна с такива поучителни коментарчета....нали за това питам бе ,за да видя дали някой знае нещо
Еми право си е момичето,ти какво очакваш.. хем хубава,хем естествена,пък и до 200 лева.. :lol:
Здравете . Взимали ли сте си коса от този сайт - kosabg. com
Какво ви е мнението ?
Ако имате предложения от къде да си купя хубава естествена коса до 200 лева- очаквам да кажете.
Здрасти.Тази европейската коса от споменатия сайт е 50см,естествена и е 170лв. С нея няма да можеш да изкараш примерно 3-4 години,защото едва ли ще е ка4ествена като тази на цена 500лв примерно.Оба4е ще ти свърши работа,ако я пазиш.Много зависи ще си я шиеш ли или само с щипки ще си я слагаш.Трябва да я пазиш.Приятелка си бе взела такава коса от този сайт и е много доволна,наистина изглежда 4удесно! :)
Не знам, дали някъде има естествена коса за 200 лв?! Не са ли по-скъпи?! :-o
Има,има в тоя сайт kosa.com