View Full Version : Impala ??
Момичета помагайте !
Понеже гледам, че сте доволни от Импала и била страшно евтина марка се позаинтересувах и ми се иска да я пробвам. Никъде до сега не съм я срещала, затова много ще съм ви благодарна ако ми кажете, къде в София мога да намеря продуктите им ? :oops: :oops:
slancety18
07-27-2010, 13:34
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr
ami...poneje nemoga da postavqm linkove.. :D 6te ti predloja da napi6e6 v google impala..no na bg i da otvori6 pyrviq link...tam ima kontakti i saitove :)
Пробвах вече, но на контактите ми излизат само сайтове и то дори не се отнасят за Б-я.. някой случаино, ако е ползвал фдт, руж или пудра и помни от къде си ги е купил ?
Punisherrr
07-27-2010, 13:52
Във всеки магазин за козметика. По подлези ала-бала..
ledenakrasota
07-27-2010, 13:56
Във всеки магазин за козметика,както казаха по-горе. На всякъде се продават. Аз им ползвам молива за очи и фдт им е супер :grin:
Във всеки магазин за козметика,както казаха по-горе. На всякъде се продават. Аз им ползвам молива за очи и фдт им е супер :grin:
Ииии последнофдт-а какви пари е ?
мс мн, че отговорихте бързо :grin:
ledenakrasota
07-27-2010, 14:02
около 4-5 лв :) но може и по по-малко да го намериш :) В сайта си пише http://beautycosmetic.biz/impala-impala-fon-dio-ten-p-916.html
Аз си го купих за 4,70лв.
около 4-6 лв :) но може и по по-малко да го намериш :) В сайта си пише http://beautycosmetic.biz/impala-impala-fon-dio-ten-p-916.html Мс мн на всичи ..след малко излизам да го търса 8) :P
CupcakeMonster
07-27-2010, 14:18
около 4-5 лв :) но може и по по-малко да го намериш :) В сайта си пише http://beautycosmetic.biz/impala-impala-fon-dio-ten-p-916.html
Е*аси тарикатите,при нас е 6 лв :?
ledenakrasota
07-27-2010, 14:26
Е*аси тарикатите,при нас е 6 лв :?
Аз на морето по толкова го гледах и се хванах за главата 8-)
как ще си слагате impala по лицето ;X
как ще си слагате impala по лицето ;X Защо да не си слагаме? Ползвам го от януари тази година и досега нямам никакви проблеми. :)
ledenakrasota
07-27-2010, 15:02
Ако ти го слагаш на други места,си е твой проблем :D
neeDaBosS
07-27-2010, 15:11
фдт е уникален..
п.с - а ти къде искаш да си го слагаме?
rachel_billson
07-27-2010, 16:11
Момичето по-горе го каза с ирония....Фон дьо тенът е от много нисък клас,но всеки си решава сам за себе си. :?
момичета взех си го за 5лв :grin: много му се раздвам
П.П. Като го гледам си е най-обикновен фдт ! Не виждам какъв беше зора Nadunda да се "изцепи" така :D Съжелявам КРИЗА е ! Ако ти можеш да си позволиш нещо от 30лв, запази го за себе си :D Ние се радваме и на евтното и гледаме веднага да си го намежем на лицето :oops:
(не ти го казвам с лоши чувства, ама това прозвуча мааалко обидно ;) )
ми то не е въпроса цената,а да е качествено,защото и аз не съм чувала много добри отзиви за този фтд, на хора с чувствителна кожа може и да не им повлияе много добре-обриви и т.н..Но все пак от другите продукти на марката съм доволна.
Neopitom3na
07-27-2010, 16:36
Момичето по-горе го каза с ирония....Фон дьо тенът е от много нисък клас,но всеки си решава сам за себе си. :? Така е! Това е най- голямата гадория, която може да си сложите на лицето.. хем изглежда като маска, хем ти запушва и пори и всичко :?
Аз попринзип ползвам фдт само на Виши.Един път се наложи да ползвам този на една приятелка,който беше Импала.Вечерта лицето ми под брадичката и на челото беше цялото в малки пъпчици.Още като го сложих тоя фдт,усетих,че някак си ми тежи на лицето.
YourBlackDahlia
07-27-2010, 18:34
Ползвам ФДТ-то от година и повече и нямам абсолютно никакви проблеми .. Аз си го вземам за 4,15 :grin: Стои си доста хубаво, покрива.. При положение че съм ползвала и ФДТ за 40 лева, този е далеч по хубав и на малка цена :)
ledenakrasota
07-27-2010, 19:44
Ползвам ФДТ-то от година и повече и нямам абсолютно никакви проблеми .. Аз си го вземам за 4,15 :grin: Стои си доста хубаво, покрива.. При положение че съм ползвала и ФДТ за 40 лева, този е далеч по хубав и на малка цена :)
И аз съм така. Нито ми запушва порите,нито ми седи тежко,като маска.
На всеки понася различно.Затова не го наричайте боклук,защото по тази логика и аз мога да нарека Виши така.Ползвала съм я и съм имала обратен ефект.Тогава ме спаси Импала. :-) Но това не означава,че е боклук.Просто различни хора,различни реакции на кожата. :)
Neopitom3na
07-27-2010, 20:51
^ глупаво е това, което казваш... няма как медицинска козметика да се отразява зле на лицето :?
xHARDCANDYx
07-27-2010, 21:02
ае ти къде живееш, че никъде досега не си виждала Импала :D
Smrazqvashta
07-27-2010, 22:19
и аз мога да нарека Виши така.Ползвала съм я и съм имала обратен ефект.Тогава ме спаси Импала. :-)
Сигурна ли си,че някога си ползвала Виши ?
:lol: :lol: :lol: Сравняваш Виши с фдт от 4 лева ??
scanadal
07-28-2010, 05:33
Добър е ФДТ за цената си :)
Даже страхотен!
Аз го използвам също и покрива добре,не ми се получават обриви или пъпки от него и прави кожата мека
ledenakrasota
07-28-2010, 09:22
:lol: :lol: :lol: Сравняваш Виши с фдт от 4 лева ??
Да!Сравнявам го с нещо,което ми действа добре. :smt002
^ глупаво е това, което казваш... няма как медицинска козметика да се отразява зле на лицето :? хайде, бе...
ledenakrasota
07-28-2010, 10:06
Много задълбахме.Ако говорим за медицинска козметика има хиляди марки и примерно,ако имате розацея една Виши на едни помага,на други-не. Пред нея поне за мен Klorane и Bioderma са за предпочитане. :)
Neopitom3na
07-28-2010, 10:33
щом искате след 10 години да приличате на баба си слагайте УНИКАЛНИЯ фдт на Импала.. просто изразих мнение :wink:
импалата е гадна, но това което каза е пълна глупост. ;)
neeDaBosS
07-28-2010, 11:15
уникален е за цената си,вие не можете да ми кажете какво да си слагам и какво не...айде гледайте си вашата кожа :wink:
Neopitom3na
07-28-2010, 11:43
импалата е гадна, но това което каза е пълна глупост. ;) всеки си има мнение нали така?
iiordanova
07-28-2010, 11:52
Добър е , но има много по-добри.
На всяка кожа действа различно , всеки с мнението си.
ФДТ на Импала е добър за цената си, за 4 - 5 лева си е добър.
Използвала съм , не е зле , но не бях особенно очарована. За тази цена .. толкова!
Всеки сам решава какво да слага на лицето си , така че .. няма нужда от излишни коментари. (:
rachel_billson
07-28-2010, 12:02
Съществува нещо наречено мнение.Защо не признаватв чуждото не проумявам. :? Причината,поради която не го харесвам е ниския му клас,както казах в началото.Фон дьо тенът може да стои добре,да не създава кожни проблеми,но последствията,които ще окаже на кожата ще си проличат след години.Когато вече сте на 20-21 ще изглеждате като лелки,защото некачествената козметика ще ви е съсипала епидермиса.Тогава няма да ви оправят кремчета срещу бръчки за по 15 лева...или по-ясно казано:Евтиното излиза скъпо.
RememberxMe
07-28-2010, 12:06
Съществува нещо наречено мнение.Защо не признаватв чуждото не проумявам. :? Причината,поради която не го харесвам е ниския му клас,както казах в началото.Фон дьо тенът може да стои добре,да не създава кожни проблеми,но последствията,които ще окаже на кожата ще си проличат след години.Когато вече сте на 20-21 ще изглеждате като лелки,защото некачествената козметика ще ви е съсипала епидермиса.Тогава няма да ви оправят кремчета срещу бръчки за по 15 лева...или по-ясно казано:Евтиното излиза скъпо.
Напълно съм съгласна.. И за какво подяволите всички скочихте така изведнъж?! :? Гледайте си фдт и не се заяждайте! Всеки си има мнение! Този фдт е отвратителен! Повече няма какво да говоря ,rachel_billson ви каза всичко :) !
eminemfenka
07-28-2010, 12:16
Аз само нея ползвам и съм адски доволна от Импала 3 ..
Иначе я има в повечето бутки за козметика :-D
Аз лично си я купувам от Дружба ,че там ако в единият магазин няма на 10 метра ми е другият .. :)
а какво ще кажете за пудрата и ружа ?
като цена.. покрива ли добре?
ружа подчертава ли ?
а за четките отзиви ? :oops:
Biskfitka
07-28-2010, 14:54
ружа подчертава ли ?
а за четките отзиви ? :oops:Руж не знам,но пудрата е много хубава и покрива много добре :)
ружа подчертава ли ?
а за четките отзиви ? :oops:Руж не знам,но пудрата е много хубава и покрива много добре :)
а пудрата с гъбичка ли е или аз трябва да си докупя ? :oops:
Момичето по-горе го каза с ирония....Фон дьо тенът е от много нисък клас,но всеки си решава сам за себе си. :?
;-)
justonegirlwithonehope
07-28-2010, 19:51
Аз съм ползвала ФДТ на Импала и смея да твърдя, че съм доволна.Не е лош.Е вярно е, че има и по-добри, но като за цената му е идеален.
Biskfitka
07-29-2010, 10:17
ружа подчертава ли ?
а пудрата с гъбичка ли е или аз трябва да си докупя ? :oops:Е,тя пудрата си има :)
ружа подчертава ли ?
а пудрата с гъбичка ли е или аз трябва да си докупя ? :oops:Е,тя пудрата си има :)
супер :grin: мерсии :-)
Първият ми фдт беше Импала.. преди..нз там колко години.. повече не бих се изгаврила със лицето си по този начин..
Покривност- Да.
Но всичко друго е под всякаква критика..остават линии..цветовете на Импала са АБсолютно несъвместими с човешкия пигмент: или стои твърде светло или твърде тъмно и оранжево..
Консистенцията също не е добра..
ФДТ за по-малко от 10-15 лева.. не си купувайте просто.
ch0c0latee7
07-29-2010, 16:39
Ам аз също ползваХ на IMPALA молив,пудра,фон дю тен.. само моливите ползвам вече :D
-пудрата ми стоеше като прах :D супер грозно :(
-от ФДТ пък почнаха да ми излизат пъпки :-# спрях го и сега лицето ми се изчиства :-D ами не са много качествени .. но това е мое мнение :P