View Full Version : скучно ми е
кажете нещо мейна, да си направим да ни е интересно, че много скучно в тая любов мейна.
искам да имам интернет връзка с ПИФ
Lincheto
07-27-2010, 19:53
йес, такава тема очаквах...
Priceless
07-27-2010, 19:56
И на мен ми е скучно .. и цигарите ми са на свършване .. биричката си отиде отдавна ... ;////
gia_sena_mono
07-27-2010, 19:58
Върви в Кофата - "голям" купон е. :grin:
Lincheto
07-27-2010, 20:00
Там "купона" е позволен.
Тъй не е интересно.
И на мен ми е скучно .. и цигарите ми са на свършване .. биричката си отиде отдавна ... ;//// аз тамън изпуших последната, а другите са в колата мейна... пък бира не мога да пия, щото очаквам да ми се обадят за пътуване.
В кофата е само за утрепки мейна, тука сме все хора от класа.
Priceless
07-27-2010, 20:04
В кофата е гаднооооооооооооооооооооо о .. ;/ ебахти миналата година по това време какви епични спам теми имаше .. Сега нещо са се проебали всички много брутално ..
а преди 2-3 години къв спам беше... ся умряла работа, нема една тема като хората мейна...
Priceless
07-27-2010, 20:06
Яките хора се загубиха .. останахме малко да поддържаме духа жив ! 8-)
gia_sena_mono
07-27-2010, 20:07
'ма вие какво искате - с времето форума отъпява?
MartyParty
07-27-2010, 20:07
Къде сте бе хората от класа 8)
ПИФ и аз не бих я върнала за нищо на света. :oops: Като стане на 50 ще изглежда на 20.
Не им завиждам на модераторите всеки ден над 100 глупави теми. Сигурно за това са толкова много.
Priceless
07-27-2010, 20:13
Шът бе .. модераторите нали и те редом с нас са спамели ..
Иначе .. да, отъпява. :?
те сите спамери станаха модове мейна :lol: няма проблеми иначе. дайте да си лафим нещо, няква тема?
Priceless
07-27-2010, 20:18
И аз искам да съм модератор .. ;/
И аз искам да съм модератор .. ;/ и аз искам, ама викат няма... ако ме направят някой ден ще ти давам да ми пишеш от ника 8)
Priceless
07-27-2010, 20:22
О наистина лиии ? И аз бих направила същото за теб :oops: 8-) Пък ако ни направят и двамата ... хохохохо :booooomb:
ти имаш по-голям шанс щото си момиче мейна, и мачо веднага ше те одобри ако види по така някви снимки 8-)
Priceless
07-27-2010, 20:26
Хахахаха ако стана модератор ти ще си първият, който ще научи и ще ти дам пълен достъп до профила ми 8-)
MartyParty
07-27-2010, 20:29
Анюнюнюнюнюню
Вземете си стая.
Анюнюнюнюнюню
Вземете си стая.виждал съм я на снимка, нема да и проста мейна хич 8-) ама тя не иска. :lol:
Priceless
07-27-2010, 20:33
Тъкмо да си помисля, че ти е минал мерака ... :lol:
мерака ще ми мине 40 дена след като умра. 8-)
MartyParty
07-27-2010, 20:35
Дали има начин да си направим армия от фейк модератори и да превземем форума?
Priceless
07-27-2010, 20:37
Гениална идея. Аз съм ЗА. 8-)
няма как да стане, но пък може да си направим тройка мейна 8-)
Priceless
07-27-2010, 20:42
Бях в Пловдив майна преди няколко дена 8-)
MartyParty
07-27-2010, 20:43
Пловдив е далече,мейна
Иначе мене без тва в София никой не ме взима
а не съм много агресивна
Priceless
07-27-2010, 20:45
Ние сме се събрали от трите края на България .. трябва да се срещнем някъде между Варна, Пловдив и София и ще стане работата 8-)
kindergarden
07-27-2010, 20:46
е тва най-евтиния междуградски разговор бе
аз евентуално ако ида на море без гажето, трябва да видя една приятелка от Варна, може да мина и тебе да видя мейна 8-)
Priceless
07-27-2010, 20:51
Е няма ли да ти станем много за "виждане" ? 8-)
MartyParty
07-27-2010, 20:54
8-) йо-хо-хо
Е няма ли да ти станем много за "виждане" ? 8-) съмняваш се в мойте способности мейна?? Ся както гажето е в цикъл, незнаеш на кво съм способен 8-)
Priceless
07-27-2010, 20:57
Ей, ебливко ... 8-)
Ей, ебливко ... 8-) тва е като герой от няква анимация майна
Priceless
07-27-2010, 21:07
Или като някое от джуджетата на Снежанка.
къде сте да припадате ? :D
Или като някое от джуджетата на Снежанка. искаш ли да си снежанка мейна??
Priceless
07-27-2010, 21:14
Искам. :grin:
Priceless
07-27-2010, 21:17
И сега като съм снежанка кво ? 8) 8-)
И сега като съм снежанка кво ? 8) 8-) си даваш фейсбука, и си ми на разположение когато поискам и си ми интернет гаже :shock:
FuckedUp
07-28-2010, 13:47
Вие нEмате ли си друга работа,бе,шматки? :D
soul1199
07-28-2010, 14:57
да ти направя едно айс кафе майна,че да се успокоиш :lol:
да ти направя едно айс кафе майна,че да се успокоиш :lol: нещо друго да ми направиш 8-)
soul1199
07-28-2010, 21:40
да ти направя едно айс кафе майна,че да се успокоиш :lol: нещо друго да ми направиш 8-) ау усещам накъде биеш,мръснико :oops: :lol: :lol:
Al3ksandra
07-28-2010, 22:03
хаха тука е як купон явно .. кафета мафета.. се раздават нещо а безплатни банички има ли че огладнях докат' ви четях темата :D :D :-D
има други работи безплатни, ама са само за яки тупалки мейна.
soul1199
07-28-2010, 22:13
има други работи безплатни, ама са само за яки тупалки мейна.хаха и ти да не би да си я виждал :lol:
На тоя тъпак що никой не му заключва темата :x
На тоя тъпак що никой не му заключва темата :xразрешил ли съм ти да говориш??
Никой ли нема неска?
mArMaLaDkA
07-29-2010, 19:57
Едно време заключваха темите на най-веселото за щяло и нещяло, сега кьорав модератор няма.
едно време явно имаше много доносници майна, които веднага пееха за темите, пък ся никой нема...
mArMaLaDkA
07-29-2010, 20:02
и сега има, просто е лято, и всеки се е отдал на разврат и купони.
soul1199
07-29-2010, 20:03
оф напрао голяма тъпня
Lincheto
07-30-2010, 22:26
питаш дали има...
о има има..
soul1199
07-30-2010, 22:35
има ли живи :lol:
кажете нещо мейна, да си направим да ни е интересно, че много скучно в тая любов мейна.
искам да имам интернет връзка с ПИФ
hercule нямаше ли интернет връзка с нея 8-) :lol:
С пуканки мога ли да забия някоя мацка ?
с пуканки незнам, ама с нош или стеличка за дартц можеш.
не
дай й пари
8-)тва са новите момичета мейна, да види че имаш кола и пари и е твоя.
soul1199
07-30-2010, 22:49
С пуканки мога ли да забия някоя мацка ?и без тва ми се ядат,метни насам :(
не
дай й пари
...Ех,В.,не останаха ли момичета,които искат просто любов? 8-)има ама ся радкост мейна, аз съм намерил една такава и не я пускам 8)
а ти си кой?
не
дай й пари
...Ех,В.,не останаха ли момичета,които искат просто любов? 8-)има ама ся радкост мейна, аз съм намерил една такава и не я пускам 8)
а ти си кой?
останали са такива момичета
аз например искам любов предпочитам я пред парите
8-) :oops:
Ооо йес, кофата номер 2. Ухууу :D
Charmine
07-31-2010, 21:16
Ооооо,мейни как е хавата? :-P
LuxurySk0B
08-01-2010, 08:28
представям пловдивските гъзари
lifelesscorpse
08-01-2010, 14:25
Искам голи снимки,пък на който ще да са :lol: 8-) Айде,че ми нажежава вече.Ама само убавки да са. :oops:
Знам, че сега всички ще ме оплюят, ама да ви питам, вие изобщо излизате ли от вас? От нямане какво да правите само спамите по форума, тука е ТИЙН ПРОБЛЕМ, не на кой му било тъпо, кого го сърбяло гъза и т.н... И наистина пишете си в лафче, там никой няма да ви безпокои.
Знам, че сега всички ще ме оплюят, ама да ви питам, вие изобщо излизате ли от вас? От нямане какво да правите само спамите по форума, тука е ТИЙН ПРОБЛЕМ, не на кой му било тъпо, кого го сърбяло гъза и т.н... И наистина пишете си в лафче, там никой няма да ви безпокои.ми аз не излизам понеже съм много грозен и никой не иска да ми е приятел, и всички ме отритват мейна... :( искаш ли ти да ми станеш приятел :oops:
Знам, че сега всички ще ме оплюят, ама да ви питам, вие изобщо излизате ли от вас? От нямане какво да правите само спамите по форума, тука е ТИЙН ПРОБЛЕМ, не на кой му било тъпо, кого го сърбяло гъза и т.н... И наистина пишете си в лафче, там никой няма да ви безпокои.ми аз не излизам понеже съм много грозен и никой не иска да ми е приятел, и всички ме отритват мейна... :( искаш ли ти да ми станеш приятел :oops:
няма да ме накарате и аз да спамя с вас :D
няма да ме накарате и аз да спамя с вас :Dа в момента кво правиш, че не мога да се сетя....
Точно щото е ТИЙН ПРОБЛЕМ за туй пишем :lol: човека като го сърби или му е тъпо,що да не сподели :-D
Абе не си грозен бе..нали те виждам на снимката :lol:
няма да ме накарате и аз да спамя с вас :Dа в момента кво правиш, че не мога да се сетя....
Разликата е, че на мен това ще ми е последният пост, на теб няма да ти е, а с тая ирония в по-горния ти пост няма да ме впечатлиш, само ми отговаряш на въпроса.
къде пък ме видя на снимка мейна
nefchi_bs
08-01-2010, 20:14
http://www.youtube.com/watch?v=mQ7PCBdMq1o
Тая песничка я слушам от една сидмица :lol: Просто трбваше да споделя :D :D
eatshitsfuckinbitchezhah
08-01-2010, 20:14
тузаро,тузаро
тва дете dunce, що не ми верва че съм грозен и съм но-лайфер мейна, кажете и че е така. По цял ден вися във форона и се чудя коя тема да спамя...
къде пък ме видя на снимка мейна
:razz: :lol: :razz:
nefchi_bs
08-01-2010, 20:19
тва дете dunce, що не ми верва че съм грозен и съм но-лайфер мейна, кажете и че е така. По цял ден вися във форона и се чудя коя тема да спамя...
Така е ... Не само си грозен ами си и гей ..
Така е ... Не само си грозен ами си и гей ..ако бех гей щях да имам много приятелки момичета мейна, и нямаше да съм толкова спрел...
nefchi_bs
08-01-2010, 20:23
Така е ... Не само си грозен ами си и гей ..ако бех гей щях да имам много приятелки момичета мейна, и нямаше да съм толкова спрел...
Ем може приятелките ти да са спрели..По-спряло лято от тва не е имало..
мойто тръгна много добре и така беше до днеска... от утре ше е адската мъка, ама живота е гаден.
Punisherrr
08-01-2010, 20:28
Явно не сте дочули, че предложението за чат във форума беше отхвърлено. ;)