View Full Version : Срам ме е..
Колкото и глупаво да им се струва на някой, когато видя някое красиво момиче иэтръпвам, не энам какво да правя и как да я эаговоря.. Дайте някакъв съвет. Благодаря предварително!
Smrazqvashta
07-27-2010, 22:05
На колко години си ?
Можеби просто си много млад и нямаш никакъв опит , с времето всичко ще си дойде на мястото.
Какво да те посъветвам , предварително си изясняваш фактите от това , какво може да стане , като заговориш едно момиче. А те грубо , казано са два - или разговора ще протече интересно и ще и допаднеш или просто няма да е заинтересована и ще си кажете чао. Целият проблем според мен е от това , че се притесняваш прекалено много да не се изложиш и прочие или, че няма да впечатлиш въпросното момиче. Не му мисли , действай няма да се жените в крайна сметка.
На 16 съм, съгласен съм че нямам опит и може би е вярно, че се стремя да не я отблъсна по някакъв начин и да я впечатля, но когато настъпи такъв момент напълно се губя, в смисъл такъв че не энам какво да я питам, эащото прекалено се притеснявам.
Smrazqvashta
07-27-2010, 22:26
Е не е чак толкова страшно , не се панирай толкова. Може да я питаш много неща , ако тя прояви интерес просто няма да те отблъсне и разговора ще си се развие по самосебе си. Пък има момичета , харесват срамежливи момчета. Това е една малка крачка и с времето ще ти е по - лесно и по - лесно и ще съжаляваш даже,че срамът ти е попречил да заговориш някоя мадама.
Така е сигурен съм, че след време ще съжелявам эа срама си сега, но ако не на тинейджърските си години, то кога ще си намеря момиче с което мога да споделям всичко и да прекарваме времето си эаедно. Колкото повече раста, толкова по-сложно става :?
Smrazqvashta
07-27-2010, 22:40
Кога ще я намериш аз не мога да ти кажа , но ще я намериш. Толкова много момичета има , че едвали някъде да не се лута и твоята сродна душа. А относно сложното , така е , но понякога е такова каквото сам си го направиш. Ако се научиш да се справяш , да намираш начин и да извличаш най - доброто от всеки момент , не е толкова трудно.
В твоя случей не е толкова сложно , има ред по - отговорни и трудни неща , за това събери кураж и действай.
Благодаря ти много эа съветите, ще те послушам, ще се старая да не го покаэвам и да го иэбия от главата си тоэи срам :)
radeberger
07-28-2010, 08:34
След някоя година няма да те е срам . ;)
sladur4etyYy
07-28-2010, 09:12
работи върху себеоценката си, не върху това как да казваш ''здрасти'' на мацките. като оправиш първото, ще дойде и второто без проблем.
Ами как да работя върху себе си като не мога да го иэбия от главата си и ми е като недостатък..
mnogoznaikO
07-28-2010, 10:35
Излез навън и заговаряй момичета на улицата :) или поне ги питай "Хей , колко е часът" след 100ното момиче , ще видиш , че има ефект ;)
sasha_90
07-28-2010, 11:01
Нормално е да изтръпваш.
Е то е нармално, но моето е иэвън пътя..
SmilezZz
07-28-2010, 11:12
Няма защо да се притесняваш от момичетата..Отпусни се и това е..
Няма място за срам и притеснение