Влез

View Full Version : СПИРАМ ЦИГАРИТЕ

sladurankata_meri
07-27-2010, 22:53
Аз спирам цигарите!!!! ДАААААААААААА спирам ги и искам да го споделя с повече хора,така няма да искам да ги разочаровам и ще се старая повече първите три дена бях издържала пред месец,когато исках да ги псра,но поредното контролно си каза думата :grin: :grin: . А сега няма контролни-няма стрес , а и си бях обещала,че лятото ще ги спра,понеже не мога да се понасям колко съм глупава.Хем си давам и малкото пари,хем се тровя!!!НЕ Е ЛИ ИДИОТСКО ?! ЕМИ ТАКА Е!!!
Айде успех и на тези,които поемат по моя път.Нека тука се подкрепяме взимно.Ще пиша всеки ден тука :-P :P

ScAntRaX
07-27-2010, 23:11
Стискам ти палци да успееш :)

sladurankata_meri
07-27-2010, 23:32
мерси

0u7l1n3
07-28-2010, 08:11
Доста насърчително :) Успех ти желая, както и на всички, които са взели това решение :)

theexplorer
07-28-2010, 10:51
Аз това решение всеки ден го взимам :razz: :razz:
На теб ти пожелавам успех и достатъчно воля,защото аз явно я нямам :) :(

sladurankata_meri
07-28-2010, 12:14
Еми ден първи още се държа :( нека да минат първите три дена най-критическите,които така и не мога да ги издържа :( но съм си казала имам цел абе НЯМА ДА ПУША.Трябва да се скарам малко на себе си,че да се въздържам :grin: :grin: :grin:

sladurankata_meri
07-28-2010, 15:53
УЖААААССССССССССССС!!!!!!!!!Н знам какво ми има ,но започнаха да ме облиам топли вълни,в същото време ми е студено !!! а и + това ми е отпадноло и ми се плаче! А АЗ НЕ ПЛАЧА !!!!
ще стискам зъби :( :( :-o

Discard
07-28-2010, 20:22
Късмет..Аз успях да ги спра за сега(вече минавам 2 година), и макар, че бивш пушач няма, се надявам повече да не ги почвам(не че имам и желание де).Наистина не първите 3 дни, ами първия един месец е адски :booooomb: .Точно като се сетя кви мъки минах през него се мотивирам да не ги започвам пак, понеже беше направо ужасно...обаче след време, когато ги спреш и усетиш как можеш да си поемаш въздух по дълбоко, когато спреш да вониш на дим и не те болят дробовете като се опитваш да вдишаш дълбоко....тогава разбираш, че си е струвало :) .Пожелавам ти да го изпиташ.
Между другото на мене ми помогнаха много семките :D .Постоянно като нямах какво да правя(съответно ми се припушваше) си имах едно пакетче и почвах да чопля-това може да ти помогне да се отървеш от навика,ако пък си пристрастена и физически, става още по-трудно.Айде, че стана цял роман, късмет с приключването :-) !