View Full Version : Искам да си го върна !
sweety11
07-28-2010, 16:58
Който иска да чете и дава съвети.
С моя приятел ходим от година и 8 месеца.Постоянно се караме за глупости, но аз съм супер привързана към него, обичам го и мисля, че е идеалното момче за мен.Преди 2 дни пак се скарахме, но този път ми каза че окончателно приключваме (и преди ми го е казвал, но пак сме се събирали-затова имам надежда,че пак ще се съберем).Но този път ми изглежда непреклонен-каза, че това е бил последният ми шанс.Вярно,направих малка грешка, но както казах-той се сърди за глупости.Сега ми говори на въпреки и не иска да се виждаме.Пиша му мили смс-и, но той продължава с неговото-,,всичко свърши-бях ти дал последен шанс". :cry:
Искам да си го върна.По цял ден мисля за него.Някакви съвети?
SemperFidelis
07-28-2010, 17:09
Продължавай да мислиш.
sweety11
07-28-2010, 17:33
Продължавай да мислиш.
mnogo sme6no :x
Малка грешка???? Вземи че ни разясни щом искаш помощ от нас ;););)
Тази грешка за която говориш за него може да не малка а голяма.
Може наистина да ни кажеш нещто повече за нея. :)
sweety11
07-28-2010, 18:09
Ами ходих до един град, без да му кажа.Имах работа там и то само за половин час и просто си помислих, че не е необходимо да му звъня.Когато после ме попита дали съм ходила някаде-аз му казах ,,не" (тук ми е грешката-трябваше да му кажа) ,обаче той ме бил видял, като се връщам.И после скандала- защо ме излъга , с кое момче си била там и така...глупостите пак .
Лъжата НЕ е малка грешка. Момчето може и да ти има доверие, но самия факт, че си го излъгала го е подразнил, а не ходенето ти. Никой не е казал, че постоянно трябва да му даваш отчет какво правиш, но да го лъжеш също не е редно. Опитай да му се извиниш, да му обясниш защо си постъпила така. Ако не се получи, ще ти бъде добра поука за следващите ти връзки.
И какъв беше смисъла да го лъжеш ако си нямала какво да криеш?
Да сгрешила си всеки греши но може това е преляло при него чашата и може да му дошло до гуша от скандалите и като сте почнали да се карате той да си е помислил че наистина имаш друг и затова да сте скъсали ако е това обесниму че няма друг и си ходила защтото си имала работа а не заради мъж.Незнам дали добре го казах дано да си ме разбрала. :)
sweety11
07-28-2010, 18:37
И какъв беше смисъла да го лъжеш ако си нямала какво да криеш?
Ами ако му бях казала, че съм ходила се страхувах да не се разсърди, че съм била там без него.Щеше да ми каже:,,Защо не ми се обади да ми кажеш". И в тоя случай щеше да има скандал.
justonegirlwithonehope
07-28-2010, 18:43
Искаш този човек, а в същото време правиш грешки и се налага той да ти дава "шансове".Обичаш го, а го лъжеш.Мисля, че ти самата не знаеш кавко искаш.
sasha_90
07-28-2010, 19:19
Ами ходих до един град, без да му кажа.Имах работа там и то само за половин час и просто си помислих, че не е необходимо да му звъня.Когато после ме попита дали съм ходила някаде-аз му казах ,,не" (тук ми е грешката-трябваше да му кажа) ,обаче той ме бил видял, като се връщам.И после скандала- защо ме излъга , с кое момче си била там и така...глупостите пак .
От една страна си виновна,че си го излъгала,а от друга той-защо не ти вярва.Не се отказвай лесно-обясни му,че няма друг и си му вярна.Но не прекалявай, т.е. не му нахалствай прекалено.
Harum_Scarum
07-28-2010, 19:24
Като гледам,ти правиш всичко за да не се карате..Даже заради т'ва сте се скарали последния път.Щом се държи така значи просто не иска вече да сте заедно.Преживей го. : )
fenkatakrisi952
07-28-2010, 20:02
Ако държи на теб (въпреки всичко) ще се върне!
Интересно ми е на колко години си ? Защо като се разделите с гаджето ви се срива света. Та нима то е единствено ? Ако кажеш, че той е перфектен, аз ще ти отговоря, че не виждаш по далеч от носа си ......
Ако тръгнеш да се обвързваш с него и ти си инициятора, не след дълго пак ще скъса с теб. Ако 1 момче скъса с момиче, не е умесно момичето да иска да възтановява връзката.... Та с 2 думи - остави го.......
WaterLilly
07-28-2010, 20:17
Да видим правилно ли съм разбрала... сърди ти се, защото не си му казала, че си ходила някъде? До магазина като ходиш докладваш ли му?
8992LIGHTER
07-28-2010, 20:38
Виш кфо тва е много тъпа ситуация ....обяснила си му за кво си ходила разбрали сте се той продължава да те отхвърля.Явно е чакал да стане нещо такова за да си намери причина да се скарате ... не е трябвало да го лъжеш!Са ще кажете че не е нужно тя всичко да му казва ама ... ехооооо... той и е гадже и много ясно че ще си помисли нещо или пък ще му стане неприятно все пак и ти на негово място щеше да се подразниш и да искаш обяснение. Обаче раздялата ви е приключила глупаво такаче защо просто не му кажеш... че явно си е търсил причина или се опитай още веднъж да оправиш нещата ...ако не се получи ... спри и не се унижавай повече щото явно тва момче не те иска! И все пак тва е моя съвет ти сама прецени! :wink:
Al3ksandra
07-28-2010, 21:03
Интересно ми е на колко години си ? Защо като се разделите с гаджето ви се срива света. Та нима то е единствено ? Ако кажеш, че той е перфектен, аз ще ти отговоря, че не виждаш по далеч от носа си ......
Ако тръгнеш да се обвързваш с него и ти си инициятора, не след дълго пак ще скъса с теб. Ако 1 момче скъса с момиче, не е умесно момичето да иска да възтановява връзката.... Та с 2 думи - остави го.......
+1
Smrazqvashta
07-28-2010, 21:12
Никога не е трудно да дадеш още един шанс, ако човека го заслужава. Намери начин да говориш с него на живо, разбира се. Кажи му всичко точно и ясно, ако той наистина държи на теб мисля,че ще намери начин да ти прости и да ти даде още един шанс, не си убила човек в крайна сметка. Но, ако не пожелае просто трябва да си наясно,че тази връзка се е изчерпала.
ultrakiss94
07-28-2010, 21:19
Mисля, че трябва да му дадеш малко време .. Той ще ти даде още един шанс ако те обича просто в момента му е трудно .. Времето ще покаже няма начин да си го върнеш всичко зависи от него .. Просто го остави да помисли :)
sweety11
07-29-2010, 07:30
На 18 години съм. И не, че е перфектен- просто е точно мой тип, пасваме се добре, има голяма тръпка и го обичам.Това е достатъчно за мен.
Да видим правилно ли съм разбрала... сърди ти се, защото не си му казала, че си ходила някъде? До магазина като ходиш докладваш ли му?
Едно е да отидеш до магазина, съвсем друго е да скокнеш до друг град. Нищо не й пречи да му каже "имам работа, отивам еди-къде-си". Изобщо не става дума за даване на отчет.
Но, примерно, айде, можем да я оправдаем, че не му е споделила, че отива в града. Но след като той й поставя въпроса ребром, а тя го излъгва в очите, защото (видите ли) се страхува от скандал... Това е знак, че нещо в тази връзка не е в ред. Не знам дали вината е в него, че й държи сметка или в нея - че се е научила да лъже, вместо да посрещне истината, както си му е редът. Но нещо не е наред и може би е най-добрият вариант да си останат разделени, да утихнат проблемите, да се избистрят и ако между тях има истински чувства, то те да изплуват.
На 18 години съм. И не, че е перфектен- просто е точно мой тип, пасваме се добре, има голяма тръпка и го обичам.Това е достатъчно за мен.
А ако ти кажа, че тази ситуация е само предлог, за да скъса с теб ? Неможе за такава дреболия да скъсате, явно си е търсил повод. Спитам да ти давам съвети, защото си на зряла възраст и предполагам, че ще вземеш най-правилното решение. Успех!
bratignat
07-29-2010, 08:50
Естествено, че е предлог. В политиката му викат Casus Beli - той от отдавана е имал това намерение, но се е нуждаел от повод.
Ок - мацето е излъгало (и то в очите), после са я хванали и си е признала, защото е нямало накъде. Това е супер тъпо от нейна страна, но така както гледам историята, това е само предлог, за да се реализират отдавна направени планове.
В тази връзка изобщо не го търси.
П.П.
А това да му пишеш всеки ден няма да помогне - така той вижда, че се нуждаеш от него и "акциите му се вдигат".
nespasqema
07-29-2010, 08:59
на мен ми се струва, че той само си търси повод да се скарате за да се разделите...
sweety11
07-29-2010, 14:26
Смятам да го оставя на мира-нямам избор.Ако ме обича-ще ме потърси..(надявам се).
soul1199
07-29-2010, 14:33
разсмисли в/у грешката и ако можеш да я поправиш го направи,а й не можеш ли да го размекнеш,за толкова време би трябвало да си се научила на това
Ако те обичаше нямаше да се прави на пу*ка, заради някаква си тъпа издънка от твоя страна. ;) В този случай май край значи наистина край.
Едно е да заобиколиш истината друго е да го излъжеш. Защо просто не му каза едно да и до там щеше да е цялата работа. Да ти е обеца на ухото. Според мен трябва да си поговорите. Не може година и 8 месеца заедно и после заради нещо такова да се разделите. Кажи му, че това е била неволна грешка и според теб не е било нещо важно и че не си знаела че ще се получи така. За толкова време предполагам, че се обичате, така че наблегни и на чувствата , които изпитвате един към друг. Всичко обаче да е очи в очи.
BigFakeSmile
07-29-2010, 17:57
Като страдаш и особено като му пишеш смс-и няма да си го върнеш. Ти хубаво го обичаш, но той ти е казал Край. Изчакай и виж дали ТОЙ ще те потърси, ако не...продължи си живота без него. Сега и да го търсиш и да му се молиш, полза няма, само му вдигаш самочувствието и ако се съберете, ще ти е още по-зле, ще се отнася лошо с теб, помисли дали искаш точно това преди да напишеш следващия смс.
anonimchetou
07-29-2010, 18:00
А какъв ти беше проблема още от началото да му кажеш, че отиваш в другия град. Да му беше предложила да дойде с тебе или нещо подобно.Нормално е да си помисли нещо и да се ядоса. Ти като си някви си твои неща и после го лъжеш е нормално..
BoBa4eWeR
07-29-2010, 18:26
Който иска да чете и дава съвети.
С моя приятел ходим от година и 8 месеца.Постоянно се караме за глупости, но аз съм супер привързана към него, обичам го и мисля, че е идеалното момче за мен.Преди 2 дни пак се скарахме, но този път ми каза че окончателно приключваме (и преди ми го е казвал, но пак сме се събирали-затова имам надежда,че пак ще се съберем).Но този път ми изглежда непреклонен-каза, че това е бил последният ми шанс.Вярно,направих малка грешка, но както казах-той се сърди за глупости.Сега ми говори на въпреки и не иска да се виждаме.Пиша му мили смс-и, но той продължава с неговото-,,всичко свърши-бях ти дал последен шанс". :cry:
Искам да си го върна.По цял ден мисля за него.Някакви съвети?
недей се притеснява нещата ще се обърнат ... но вече ще е късно за него ще си го забравила и той ще си умира от ъка... знам го от личен опит ;д
апф малка грешка вика направих .. ми да му беше казала .. да ходих .. върнах се .. кво го лъжеш .. много ясно,че може да те е видял и за това да те пита .. ! не одобрявам и неговото дръжание .. накакъв параноик .. трябва да знае всичко .. че къв е той .. :smt104 ама е попаднал на приятелка .. то никоя друга няма да го трае такъв .. ще му обяснявам аз къде ходя и какво правя всяка секунда .. сигурно много го обичаш ..
омг
като ти е казал, че не иска да е с теб спри да го търсиш ... ако промени мнението си и ако му пука би те потърсил ..
зависи каква грешка си направила
мен ако питаш на момчето му е дошло до гуша, все пак това са 1 г. и 8 месеца и ти да го лъжеш за подобна глупост.. не знаеш ли че истината винаги излиза на яве? Не го лъжи повече!!! за каквото и да е било, не му казвай че отиваш до магазина ако отиваш до кофата за боклук!!! Бях направила подобна грешка, но мн по сериозна лъже, склоних го да ми даде шанс ето какво направих аз: казах му, че ще отида до тях независимо какво иска той, ще стоя и ще го чакам докато не го видя било и то цяла вечер и цял ден, бях написала на лист хартия всичко което искам да му кажа, защото в такъв момент си гълтам езика и забравям половината неща. в продължение на няколко часа аз се молих като грешен дявол и се опитвах по 0585 начина да му обясня защо съм направила такава глупост. така направих аз и благодаря на бог подейства... прецени си ти дали си заслужава да правиш като мен