View Full Version : Момичета?
Здравейте, питам се нещо и ще питам това и вас.. Въпроса е повече към момичетата.. Абе толкова ли са се променили времената, старомодно ли е да си романтик? Да подаряваш цветя, да казваш че я обичаш повече от живота си? Защо повечето момичета, които съм срещал като чуят това се смеят? Защо не можеш да свалиш момиче с романтика и красиви думи, а трябва да си гъзар със прическа и 50 лв джобни на ден? В мен ли е грешката, или съм с грешно впечатление? 15 години :) Благодаря за вниманието, темата ако искате я трийте, просто питам ;)
justonegirlwithonehope
07-28-2010, 19:03
Ако си сигурен в чувствата си и това не е състояние за месец е хубаво да ги споделяш с половинката си и да се опиташ да не се губи романтиката във връзката ви.Но все на 15 колко може да си уверен в своите чувства и в тези на човека до теб.На тази възраст нямаш вяра на себе си, а какво остава на някой друг.Лично мое мнение е това разбира се.Но и първо трябва да осъзнаеш, че любовта се гради именно върху малките жестове.Че малките неща имат много по-голяма стойност от всичко материално, което може да ти предостави някой.Защото любовта не е пари.
sasha_90
07-28-2010, 19:07
Недораслите тийнейджъри(а и не само те) си мислят,че ако си със скъпа кола,дебел портфейл и се правиш на гъзар,си голяма работа.Да,ама не.В твоя случай попадаш на точно такъв тип момичета.Заради такива просто не си струва да си тровиш нервите.Момичета от този тип просто ги подминавай,жалки са.Според мен романтиката е много хубаво нещо.Няма жена,която да не се впечатли от букет цветя или някакъв подарък.Под подарък-не е нужно да е нещо огромно и скъпо.По-добре да е нещо малко,но от сърце.За обичам те:не ми харесват хора,които след 2 месечна връзка,например,казват обичам те.Обичам те все пак не е поздрав.Трябва да изречеш тези думи когато наистина обичаш,а не на първия,който ти е харесал.
Здравейте, питам се нещо и ще питам това и вас.. Въпроса е повече към момичетата.. Абе толкова ли са се променили времената, старомодно ли е да си романтик? Да подаряваш цветя, да казваш че я обичаш повече от живота си? Защо повечето момичета, които съм срещал като чуят това се смеят? Защо не можеш да свалиш момиче с романтика и красиви думи, а трябва да си гъзар със прическа и 50 лв джобни на ден? В мен ли е грешката, или съм с грешно впечатление? 15 години :) Благодаря за вниманието, темата ако искате я трийте, просто питам ;)
Брато така,правил съм опит с една Астра спираме до едно кафе и слизаме няколко момчета ... следователно кафето е гъч с мацки,никво внимание...на другия ден зимаме един Мерцедес АMG спираме пред кафето и всички мацки с погледи в нас ... мацките искат да си подсигурят животеца и след това да се впускат в "любовни" игрички ... жалко но е факт !
GossipGirl89
07-28-2010, 19:11
Да, временат се измениха доста и голяма част от днешните тийнейдъжри не струват. Момичетата са материалистки, а момчето гледат повече на външния вид и бройката отколкото на всичко останало. Въпреки това все още са останали и от тези "старомодните" (като мен), които обичат романтиката и милите думи. Може би не си попаднал на такова момиче
ivelin4eto1
07-28-2010, 19:21
На мен лично ще ми е хубаво ако някой ми каже нещо подобно.
Трябва да опознаеш момичето преди да изречеш тези думи :)
bratignat
07-28-2010, 19:26
Старата тема на нов пост....момичетата казват, че обичат романтика. Някой действително я обичат. Но ако искаш да си с момичето - не тръгвай по романтичната релса - ще се забиеш в глух коловоз.
Harum_Scarum
07-28-2010, 19:26
За всеки влак си има пътници.Просто не си попаднал момиче,което да се впечатли. :)
на 17 съм и се питам същото като автора :)
Всяка твърда круша,с времето умеква! :D
SladkotoPoly
07-28-2010, 19:29
смеят се явно защото немогат да повярват,малко пресилено ми звучи незнам и аз бих се изсмяла.
findthetruth
07-28-2010, 20:39
И аз се чудя същото, вярвям и се надявам, че има свестни момичета които да ценят чувствата преди всичко и да могат да повярват в мечтите си, макар че за сега ставам свидетел само на такива които предават мечтите си и започват да търсят най-вече материялно благополучие и "гъзарски" момчета...
Ако някой има да каже нещо смислено по въпроса, нека сподели.
soul1199
07-28-2010, 21:58
проблема не е там,че си романтик,просто ние момичетата,когато чуем обичам те,не вярваме на тия думи,а още повече,че обичаш повече от живота си,тва е леко пресилено
ShowMeHowToLie
07-28-2010, 22:43
смеят се явно защото немогат да повярват,малко пресилено ми звучи незнам и аз бих се изсмяла.
дамм..Това не се чува честно и бих била по-скоро изумена и щастлива ;)
FuckedUp
07-28-2010, 23:50
Предпочитам да не коментирам.. :-o
Мислех,че вече такива мъже не съществуват!Въпросът не е във времената,а в хората както има такива момчета като теб не се съмнявам,че има и момичета,които харесват по-романтични типажи,но вси пак не прекалявай с цветята и думите!Бъди по-земен от време на време вместо обичам те използвай по-елементарни думи като "мнооо си готина". :) :) :)
На повечето чалгата им е изпила мозъка. После: "Ама той не ми показва, че ме обича". Романтиката не е нещо забравено, просто няма кой да я оцени в повечето случаи.
step_up_right
07-29-2010, 14:30
Ами зависи...ако попадаш на кифли какво очакваш???
findthetruth
07-29-2010, 21:03
може би ставаше въпрос не специално за цветята и подаръците, а за начина по който се гледа на връзката- в смисъл- ценностите...
де да имаше момичета на които не им пука за общоприетите норми от обществото- де да имаше момиче, което да види какъв си наистина, да може да те обича истински, с цялото си сърце и да бъде щастлива дори само от факта че е до теб и получава твоята любов... а не да очаква непременно да правиш същите простотии като всички и да си все душата на компанията и да бъдеш такъв какъвто другите искат да си
замислете се- ако двама повярват в една мечта, те могат заедно да я осъществят без да се интересуват от другите :)
Няма момиче, което да не се трогне от цвете. Виж това, че я обичаш повече от живота си е живо клише. Не всяко момиче държи приятеля й да е с пари. Просто трябва да си мил. Не искаме кой знае какво. Рано или късно на всяко момиче му се приисква до него да застане мило момче.
ShtrudeL
07-29-2010, 21:54
Оф. Оф. Оф. Романтиката е хубава,когато не е планирана,лигава и банална. Ако някой ми каже,че живее заради мен и тъй нататък,не само ще му се изсмея,еми и мнението ми за него ще спадне коренно много. Ще го помисля за жалък,аадски жалък депресиран идиот. Бих се впечатлила ако направи нещо спонтанно.
MaLkaTa_LaDy
07-29-2010, 22:50
Оф. Оф. Оф. Романтиката е хубава,когато не е планирана,лигава и банална. Ако някой ми каже,че живее заради мен и тъй нататък,не само ще му се изсмея,еми и мнението ми за него ще спадне коренно много. Ще го помисля за жалък,аадски жалък депресиран идиот. Бих се впечатлила ако направи нещо спонтанно.
Може би първото смислено нещо, което прочетох в тази тема.
Авторе, ти знаеш ли какво значи да обичаш някого повече от всичко? Май имаш наблюдения върху реакциите на момичетата, когато им го кажеш... Или от въздуха си направи изводите? Как да се впечатляваме, като тези неща се казват на всяка втора?
В тези времена романтик=човек, който лети в облаците. Не съм сигурна дали е вярно или грешно определени и не смятам да го коментирам. Просто това те прави слаб като човек. Особено ако става дума за мъж, който ролята му е да е силен и смел и храбър, безстрашен... Аз за себе си правя разлика между романтик и мечтател.
Треа си прошляк, копеле. Удри, бой, ща скъсам, Страст. Тия романтики ги остави на гейовете и Холивуд. Трее си ебач, безчувствен, по възможност пяница и престъпник.
ГРЕШКАТА Е В ТЕБ. Промени се или лашкай бастуньо до края на живота си.