Влез

View Full Version : Няколко въпроса :)

imigranta
07-28-2010, 19:16
Добър вечер ! 8-)
Имам няколко въпроса , който ми идва от вътре да си ги задам понеже за пореден път не съм запознат .

1. Какъв е периода за изпразването при едно момче . Имам впредвид , постепенно ( при редовно правене на секс ) или с нарастване на възрастта .. ? Забелязвам че прав / легнал ми идва страшно бързо , има любовни игри , много страст , всичко е ок , но немога да разбера защо ми идва толкова бързо :(
2. Има една поза ( момчето в/ху момичето ) не ми се получава . Членът ми влиза до едно определено място , не целият , и просто немога да легна и да правя движенията поради причината че или излиза , или се пречупва и трябва с едната ръка все да го държа . Бъркам ли нещо самата поза , или при някой момчета това е нормално ?
3.Има ли проблем на правенето на секс докато момичето е в цикъл ?

Благодаря предварително на отзовалите се !
Като цяло наблягам на въпрос номер 1 , защото ме интересува най много
:shock:

bonibonkz
07-28-2010, 19:59
по първия въпрос не мога да ти дам отговор защото не съм момче но по 2 мога (позата за която горориш е мисионерска) за да не успяваш да вкараш целия член значи че момичето е тясно или просто се притеснява и се свива отвътре,или може да не е застанала удобно и да не може да го вкараш.опитай бавно постепенно да го вкараш,а момичето девствено ли е?

Valento
07-28-2010, 20:39
По първия въпрос ... ако ще и по глава да си застанал,ще ти дойде адски бързо треа да се научиш да стикаш,мислис си за нещо брутално или си давай кратки паузи ... докато сменяте позата ... стискане му е майката ! :D

gia_sena_mono
07-28-2010, 20:48
Номер 3 - не бърка стига да е с презерватия и да си по-нежен и внимателен.