Влез

View Full Version : грешка ли е че се разделихме? ..

Sunnnnnnnnny
07-28-2010, 19:40
Здравейте! :)
Знам че ще има много които вместо да ми дадат съвет ще се изсмеят но за останалите които няма .. ето какво ме мъчи.. :(
аз и бившия скъсахме преди вече 3 години и уж си останахме само приятели .. но след всяка провалена негова или моя връзка се връщаме един към друг .. било само за да поговорим или .. си правим разни намеци. опитахме няколко пъти да се съберем но просто не беше същото .. само че това не беше достатъчно.. отново продължавахме да се връщаме един към друг .. и не е просто приятелски защото винаги се стига до темата колко хубаво ни е било заедно.. и винаги се усеща че и двамата съжаляваме че е свършило .. напоследък обаче ме мъчат разни 'знаци' .. от рода на числа .. примерно места дето сме били заедно.. разни такива трудно е да се обясни само че как да ви кажа всичко ме връща към него.. и да признавам си той още значи нещо за мен.. но!
в момента си има приятелка ..продължаваме да се чуваме да разпитва за връзките ми .. една приятелка каза че според нея чака да му дам причина да се върне обратно.. незная наистина съм объркана :(

ако някой може да помогне.. нека пише :-)

fenkatakrisi952
07-28-2010, 19:54
Само ще ти кажа,че където е горяло,пак ще гори...Много добре те разбирам-аз бях така с бившия,но с времето при мен всичко отмина и сега съм ужасно щастлива. :) От теб зависи-щом още го харесваш нищо не ти пречи да му правиш някакви намеци.Ако ти откликва ОК,ако пък не продължаваш напред.Надявам се да съм помогнала :-) :-)

findthetruth
07-28-2010, 20:15
амиии, я кажи плс, имаше ли основателна причина да скъсате? тоест- грешка ли беше раздялата ви? дай малко по-подробна информация да знаем за кво става дума :)

Sunnnnnnnnny
07-28-2010, 21:09
бяхме заедно около година.. ии скъсахме защото.. незнам ей така от веднъж :(
просто той започна да се променя .. предполагам и аз също .. и много хора не бяха от възторг че сме заедно и просто ей така стана..
наистина буквално за секунда :(

ultrakiss94
07-28-2010, 21:27
бяхме заедно около година.. ии скъсахме защото.. незнам ей така от веднъж :(
просто той започна да се променя .. предполагам и аз също .. и много хора не бяха от възторг че сме заедно и просто ей така стана..
наистина буквално за секунда :( Не трябва да се интересувате от това хората какво мислят за вас .. Ако искаш да си с него просто поговори с него - опитаи .. може да се окаже че просто той не е сигурен дали още чувстваш нещо към него - покажи му че ти липсва и той ако иска ще се върне .. това е въпрос на време :)

Sunnnnnnnnny
07-28-2010, 21:34
той си има приятелка 1-во ..
и второ наистина се страхувам да не ме нарани като преди :(

razores
07-28-2010, 22:49
Пробвайте пак и ако не ти хареса го забрави...

findthetruth
07-29-2010, 04:15
имали сте силни чувства и сте скъсали еи така!??!?!
хей, ако си заслужава- ако се обичате- ЗАЩО ЩЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ НА ГЛУПОСТИ ДА ВИ РАЗДЕЛЯТ?!?!
Вярно е -хората се променят, минало е време..,но ако мислиш, че имате шанс да сте щастливи- опитай :)
А щом си има приятелка... става малко по-сложно, но.. имаш 3 вариянта: 1- ако са щастливи да ги оставиш на мира, 2- въпреки всичко да му го кажеш.., 3- да ги изчакаш да скъсат...
трудничък избор, но ти ще трябва да си решиш

Justify
07-29-2010, 06:28
2- въпреки всичко да му го кажеш..,

Аз ти предлагам този вариант. :) Кажи му пък да става каквото ще.

Blondityy
07-29-2010, 06:32
Рискувай - пробвай отново, разбира се, че никога няма да е същото. Но ако пак останеш наранена, просто ще трябва да го преодолееш, без да се връщаш отново към него - заминаваш някъде, не го виждаш, не мислиш за него и когато всичко се успокои, се връщаш...

Vain
07-29-2010, 06:38
А сигурна ли си, че ще бъдеш щастлива с него? Не пречи да му кажеш какво мислиш, но не и да го притискаш. Ако той също има някакво отношение към теб ще направи своя избор.

scanadal
07-29-2010, 07:22
Остави момчето намира и просто продължи напред :)

SemperFidelis
07-29-2010, 08:19
Един път живееш, рискувай, защото иначе може цял живот да съжаляваш.

MaLkaTa_LaDy
07-29-2010, 08:37
Само ще ти кажа, че колкото повече бавиш нещата, толкова по-наранена ще останеш накрая.

Elenichkaa
07-29-2010, 08:44
Говори СЕГА с него.
Ако започнеш да мислиш трябва ли,няма да говориш и после ще те е яд на себе си!

bratignat
07-29-2010, 08:45
Аз пък не мога да разбера страхът от "нови територии". Пълно е с момичета (а и с момчета) и ми е принцип никога да не "хвърлям въдицата, където вече съм я мятал". Щом не се е получило веднъж, защо спомените да ти влияят? С други думи имаш повече от един патрон в пушката.

nespasqema
07-29-2010, 09:06
Според мен трябва да си поговоите по този въпрос...за да спрете да се мъчите..а пък накрая каквото стане :)

sasha_90
07-29-2010, 10:31
Чувстваш,че имате отново шанс да сте заедно?Тогава действай!Не прави моята грешка.