Влез

View Full Version : Да живееш в страх.

Cveti097
07-28-2010, 19:47
Нашите ми обещах, че ще ми купят куче ако завърша 2 срок на 6 клас над 5.50, е аз завърших с 5.75 и ми взеха френски булдог. Барон (Бари) в началото беше много жизнен, игрив и палав. Но с времето започна да се разболява. :( :( :smt022 Тъкно оздравееш и след точно 2 дена се разболяваше от нещо друго. Аз си мислех, че всичко ще отшуми, но ето , че всичко се влушава. Излезе му топче под гушата лекарите уш я махнаха и всичко беше на ред. После загуби глес и казаха, че ако до 5 дена не умре ще оздравее и веше всичко ще е наред. Тези 5 дена азз живях в страх за моето кученце. То ги преживя много трудно и се оправи, но ето , че болестите продължавт да го връхлитат като бурии и аз продължавам да живея в страх дали ще оживее след някоя нощ когато е бил болен. И ето ,че това топче не се е махнало цялото и го водиме по лекати всеки ден. Нямам миг спокоиствие, всяка нощ плача и се моля да не се случи нещо на Бари. Той е едва на 8 месеца. Понякога си мисля, че аз ще умра от притеснени когато чакам пред кабинета на лекаря ,за да каже дали
Бари ще е добре или не. И този страх е в мен даже и сега докато го пиша в момента. Седя и гледам как Барон спи на леглото до мен и диша тежко и се моля да оцелее. А аз искам понякакъв начин преодолея поне част от страха си. Моля ви помогнете ми, защото чувствам как ще се поболея и полодея от този страх. :( :(

Djuff
07-29-2010, 10:19
Има ли ваксина?Може да е от храната с която го храните, а може да сте го купили болно.

iiordanova
07-29-2010, 10:42
Има ли ваксина?Може да е от храната с която го храните, а може да сте го купили болно.

+++

Не знам какво да те посъветвам .. аз лично съм без силна пред болни животинки!
Но .. мисли позитивно и горе главата , всичко ще се оправи! (:

N0_feAR
07-29-2010, 12:04
кучето на баба ми, питбул, имаше такова топче на ухото си. Водеха го на лекари и й казаха, че е тумор. Чистиха го няколко пъти, но то пак се появяваше. Горкото куче, беше много зле, но беше и доста старо - над 10 годишно. Може да е същото и при твоя Бари, но силно се надявам да не е. Грижете се за него и дано ветеринарите разберат какво му е и му помогнат.

SladkaZagadka
07-29-2010, 12:21
Има ли всички необходими ваксини? Някои трябва да се направят когато се роди , а ако сте го взели скоро значи няма как да знаете :(

Cveti097
07-29-2010, 12:31
Има ли всички необходими ваксини? Някои трябва да се направят когато се роди , а ако сте го взели скоро значи няма как да знаете :(Има всички необходими ваксини. На всеки 2 месеца го обеспаразитяваме, но лекарите незнаят.

Burn94
07-29-2010, 17:36
Съжелявам за това което ще ти напиша, но според мен трябва да го приспиш. Знам че едвали ще ти е лесно да се разделиш с любимеца си, но помисли за него. Едва ли му е лесно на хайвана когато се бори за живота си при всяка болест и едва ли му става приятно когато отивате до лекарския кабинет.

Neutral
07-30-2010, 10:26
Моето котенце най-любимото беше винаги болно,но накрая,за да не се мъчи повече го приспахме :cry: :cry: :cry:

hotxxmess
08-04-2010, 22:40
Дано да се оправи.. Моето минало куче - Хера имаше такова топче на врата, водихме я на ветеринар и казаха че било рак..уж я оперираха ,ама нищо не направиха- дори след време не и махнаха конеца от раната ..беше зарастнал заедно с раната.. ЕБАТИ докторите :( :( - Много я обичах и аз така като теб^^. Викнахме друг ветеринар и той каза че няма да се оправи :-# :-# - започна да и пада козината,задните крака и се парализираха и не можеше да ходи... :-k :-k . Решихме да сложим край на мъките и , и да я приспим.. :roll: -

Jessie
08-04-2010, 23:38
Оф, не се стръпявам - пак ли ще полОдяваш ?! :? :-x

Claymore
08-05-2010, 06:10
Какъв е смисъла да държите болни животни? Хем вие се измъчвате, хем и животното. Що не вземеш5 пример от hotxxmess. Приспете го...след време като се оправиш ще си вземеш ново куче и ще видиш, че така е по-добре.