View Full Version : Объркана..
ShowMeHowToLie
07-28-2010, 22:42
Здравейтее :]
Имам странен проблем..Всичко започна септември 2009, когато бях в нов клас, нови хора и тн. Там се запознах с 1 момче, с което си станахме ужасно близки, но покрай всичко започнах да го харесвам..И то МНОГО! После той си намери гадже..Малко гадно ми стана, защото чувствата ми към него не бяха никак малки, а той не спираше да ми говори за нея..Няма значение после се появи едно друго момче, което до сега не бях забелязвала, но проблема е, че е 2 години по голям, а честно казано аз никога не съм харесвала по-голямо момче, а и се страхувам че го залъгвам само заради другот момче..Имам впредвид, за да го забравя..Не искам да го нараня, защото и той има чувства към мен :/ Не знам какмо да правя дори и аз не съм сигурна в чувствата си.. Искам съвет..
sladkalady
07-29-2010, 09:11
Ако нямаш чувства към момчето,което е по-голямо с 2 години от теб,няма смисъл да тръгваш с него.Това,че не можеш да тръгнеш с момчето,което харесваш,не означава ,че трябва да тръгваш с друг ,само и само да го забравиш. Добре си помисли дали имаш чувства към второто момче-ако нямаш по-добре недей да го нараняваш.
sasha_90
07-29-2010, 10:12
Правилно мислиш:няма смисъл да си с един,за да забравиш друг.Мога да те посъветвам само едно:остани сама,докато не забравиш първото момче.В противен случай нараняваш не само,този,с когото си тръгнала,а и самата себе си.
MaLkaTa_LaDy
07-29-2010, 10:54
Ако смяташ, че ще ти помогне да забравиш въпросното момче - давай, забавлявай се с него. Няма нищо лошо в това да си егоист от време на време! Апък ако в крайна сметка не се получи, той би трябвало да е достатъчно мъж, че да преглътне нещата.
postmortem
07-29-2010, 13:39
А така, забавлявай се с него, играй с чувствата му и го захвърли като използвана тоалетна хартия - нали е мъж, те не чувстват нищо!
ShowMeHowToLie
07-29-2010, 14:29
А така, забавлявай се с него, играй с чувствата му и го захвърли като използвана тоалетна хартия - нали е мъж, те не чувстват нищо!
Нали за това казвам че не искам да го наранявам..не съм безразлична към него.. но в същото време другото момче също ме привлича..
soul1199
07-29-2010, 14:42
ама ти изпитваш ли нещо към новия,поне малко?
ShowMeHowToLie
07-29-2010, 14:55
Да....Имам чувства и към двамата. Просто единият си има приятелка, а другият има същите чувства към мен.. Изглежда че няма проблем но съм объркана.. :/ Не знам как да постъпя
soul1199
07-29-2010, 14:59
Да....Имам чувства и към двамата. Просто единият си има приятелка, а другият има същите чувства към мен.. Изглежда че няма проблем но съм объркана.. :/ Не знам как да постъпяако мислиш,че ще си щастлива с новия,бъди с него
vagarious
07-29-2010, 15:23
Да....Имам чувства и към двамата. Просто единият си има приятелка, а другият има същите чувства към мен.. Изглежда че няма проблем но съм объркана.. :/ Не знам как да постъпяако мислиш,че ще си щастлива с новия,бъди с него
Мда, няма лошо да опиташ, но само, ако наистина си убедена,че имаш чувства към него.Иначе не е честно спрямо него, а дори и спрямо теб.
:? :)
Не започвай нова връзка, която да е заместител на стара обич. Няма смисъл да се наранявате взаимно.
sunshinepp
07-29-2010, 15:59
Ако смяташ, че ще ти помогне да забравиш въпросното момче - давай, забавлявай се с него. Няма нищо лошо в това да си егоист от време на време! Апък ако в крайна сметка не се получи, той би трябвало да е достатъчно мъж, че да преглътне нещата.
напъъъълно съгласна съм с това мнение, а и плюс това нали другото момче си има момиче .. следователно ти трябва да рподължиш напред по някакъв начин :) ! Ако не използваш този, ще използваш друг.. така че :D
ShowMeHowToLie
07-29-2010, 16:13
Благодаря на всички за отговорите :] :-)
Elenichkaa
07-29-2010, 16:46
най-лошо е да бъдеш използван за да спомогнеш за забравата на предишния/та!
отвратително е!
не си играй с него,после и да съжалиш първо,че ще е късно и започнеш ли връщане няма!
разясни се пък тогава предприемай нещо!
Съгласна съм. А и любовта се поражда и при странни обстоятелства.
ch0c0latee7
07-29-2010, 16:54
Остани сама .. така е най-добре когато вече си забравила момчето можеш да се огледаш за нов приятел .. та за да го забравиш може да се запознаеш с някое момче да си говорите чисто приятелски без никаква интимност и за нула време ще ти излезе от главата въпросното момче : ))
BigFakeSmile
07-29-2010, 17:45
Първо се изясни сама със себе си, тогава искай съвети от другите. Ние няма как да знаем какво точно чувстваш.
PoRcHeTaTa1
07-29-2010, 22:10
Аз съм на същото мнение :) Даваи!
theexplorer
07-31-2010, 19:50
Недей да дръгваш с другото момче само за да забравиш първия,защото няма да стане..Нито ти ще си щастлива,нито той.. Недей да ставаш използвачка, само защото не си с този,с който искаш да бъдеш.. :)
justonegirlwithonehope
07-31-2010, 19:58
Ако мислиш, че това момче може да ти помогне да забравиш предишния, защо да не опиташ.Но ако виждаш, че нещата не се получават и ще го нараниш, няма смисъл.
BlueFace
07-31-2010, 21:55
O,страхотно...Дай сега всички момичета да почнат да използват момчетата само за забавление,защото виж ти те са мъже и ще го преглътнат ... :? :?
Към авторката: Ти сама трябва да се изясниш със себе си ,да разбереш кое от двете момчета харесваш повече и с кого искаш да бъдеш.
Да , понякога в живота трябва да си егоист/използвач ,но има едно нещо наречено морал ,което лично мен ме спира.Ти си знаеш дали го имаш или не ;)
sweetlemon
08-01-2010, 01:54
sp0red mene nai d0bre zabravi za pyrv0t0 m0m4e, 6tom ti e govoril mn za neeq znachi te smqta za mn d0bra priqtelka n0 nisht0 p0veche pr0bvai s vtoroto m0mche :) :)
Blondityy
08-01-2010, 18:20
Ами само едно мога да ти кажа - клин клин избива! НО само ако наистина харесваш другото момче, иначе почва една верижна реакция... Абе тръгни с баткото, пък ще видим... 8)
Това мом4е,с което сте от един клас,нали с него сте "ужасно близки",тоой те има само като приятелка зна4и.Щом си има други,теб не те забелязва,просто те има за приятелка.А ти защо не му намекнеш за 4увствата си? Може би той не вярвя,4е ти можеш да го харесваш,може да си мисли ,4е го имаш само за близък приятел.Опитай
Blondityy
08-02-2010, 06:26
Това мом4е,с което сте от един клас,нали с него сте "ужасно близки",тоой те има само като приятелка зна4и.Щом си има други,теб не те забелязва,просто те има за приятелка.А ти защо не му намекнеш за 4увствата си? Може би той не вярвя,4е ти можеш да го харесваш,може да си мисли ,4е го имаш само за близък приятел.Опитай
++ тва е по-добър съвет, ама пък ако баткото е много готин, не го забравяййй! :D
NaGaStYlE
08-02-2010, 07:15
буквата "Ч" е на конзолата ...
sp0red mene nai d0bre zabravi za pyrv0t0 m0m4e, 6tom ti e govoril mn za neeq znachi te smqta za mn d0bra priqtelka n0 nisht0 p0veche pr0bvai s vtoroto m0mche :) :)
кирилица,подягодите ....
по темата: Принципно за 2/рото момче,мислиш ли,че можеш да имаш дълготраина връзка ?
най-лошо е да си играеш с чувствата на хората