Влез

View Full Version : nasilstweno powrushtam ;x

anonimna12345
07-29-2010, 12:11
zdraweite ot 1 mesec nqkade s1m na dieta no .. kogato hapna neshto koeto ne trqbwa mi e guzno i otiwam w banqta i nasilstweno powr1shtam .. nz kakwo da prawq i ako taka powr1shtam shte otslabna li?

zoreto
07-29-2010, 12:18
Да ще отслабнеш, ама се замисли с повръщане какво си причиняваш.Това не е шега,ей кк не зарбрахте ,че живота се живее ,а все се мичите да си го направите ад.ХУбаво бъди си на диета,като хапнеш нещо 'нередно' ем поспортувай повечко и готово, тялото има нужда и от сладко,щот поле като невидяла се нахвърляш и изяждаш промишлено количество храна Да не оворим ,че такива чудесии можеш да си причиниш, това сето повръщаш стомашен сок е много вреден за зъбите... и не само.И сигурно вашите не знаят :? представи си следната гледка прибират се вашите от работа и те заварват в банята около собственото ти повръщано и си се задушила, зашото като повръщаш риска да се задупип е ОГРОМЕН. Приятна гледка нали?

ПП Мисли какво правиш имаш глава ползвай я за друго не за закачалка на шапката :)

spopi
07-29-2010, 12:18
Ще ослабнещ в мозака !! Марш при доктора!!
:)

PinkFloydSound
07-29-2010, 12:22
Ти си булимичка.

anonimna12345
07-29-2010, 12:29
ne mislq che imam bulimiq az s1m 76 kila ne powr1shtam sled qdene..smis1l bulimiqta e kogato priqdesh togawa az ne priqjdam ch e da mi stawa losho da powr1shtam .. ap1k i s1wetite na zoreto sa dobri .. shte spra :)

zoreto
07-29-2010, 12:33
ne mislq che imam bulimiq az s1m 76 kila ne powr1shtam sled qdene..smis1l bulimiqta e kogato priqdesh togawa az ne priqjdam ch e da mi stawa losho da powr1shtam .. ap1k i s1wetite na zoreto sa dobri .. shte spra :)

това е най-доброто ,което можеш да направиш + дапишеш на кирилица и да си оправиш темата, щот ще ти я заключат ;)

Little_Lady93
07-29-2010, 12:36
баш булимичка си... повръщаш насилствено храна забога... и не е нужно да си слаба за да си булимичка. Отслабването е следствие на заболяването. Пробвай да спреш. Повече нито едно повръщане. Ако не можеш да спреш - булимия. Оттам казвай на родителите си а те ще те заведат - диетолог, психиатър и прочие. Щом го правиш от месец значи все още нямаш увреждания. НО имай впредвид, че колкото повече чакаш, толкова по-нежъзможно става да спреш и да няма последствия за органите ти.

CupcakeMonster
07-29-2010, 13:05

Булимията не е когато преядеш,ами точно,защото ти става гузно и те е страх да не надебелееш от всичко и го повръщаш..после спираш и да ядеш и след това ще си 30 кила,щом е това,което искаш. :)

dzdzdz
07-29-2010, 13:25
осъзнай се навреме :shock:

FiRe_LaDy
07-29-2010, 13:38
Не прави така!И аз преди години бях си наумила, че съм дебела и каквото хапнех после тичах в банята и повръщах.След време осъзнах, че е глупаво и исках да спра ... ама не беше толквоа лесно.Той организма си ми беше свикнал така и почнах да повръщам без да искам.Много време се възстановявах след това.Ако искаш и ти да си така .. продължавай.Но едва ли ще ти е приятно!Откажи се докато е време.Има хиляди други начини да отслабнеш.Замисли се колко много вредиш на здравето си по този начин.Разваляш си организма!Мисли с тая глава!Не ти е дадена за красота само.

MakeMeLaugh
07-29-2010, 13:42
Скоро няма да можеш да си контролираш организима.
Ти избери дали ще си нормална или ще се възстановяваш дълго. Изключително голяма тъпотия си причиняваш.

Paramour
07-29-2010, 14:48
Така... ще ти го кажа накратко:
1. искаш да отслабнеш- Диета, решила си- добре е да е съчетана с някъв спрорт, ако е плодова или зеленчукова (в пубертета-не особенно добро дело, но за това друг път)
2. Ходиш да повръщаш НАРОЧНО, защото ти ставало гузно. => Ти не позволяваш на организма ти да поема каквито и да е хранителни вещества и в същото време го увреждаш.
3. След известно време насилствено повръщане ще решиш да хапнеш нещо (като си свалила желаните от теб килограми предполагам) и знаеш ли кво ще стане... ще повърнеш!! Ама не по твое желание, ами просто организма ти така ще е свикнал. И от там почват проблемите. Мисля, че сама можеш да се сетиш кво ще стане по-нататък (болници, системи)

Сама си прецени къв трън си вкарваш в гащите. Станало й било гузно... пфф... :( :(

tnp123
07-29-2010, 16:20
Това е болестно състояние, ПОТЪРСИ ЛЕКАР. По-зле и от анорексията.

ch0c0latee7
07-29-2010, 16:24
Ти явно не разбираш каква голяма грешка правиш :? Ето всички какви хубави съвети ти дават....послушай ги :wink:

xSANYAx
07-29-2010, 16:31
Божичко недей добре си си за годините не спазвай диети.. така имах позната която беше почти колкото тебе и правеше като теб и почина 2 месеца по-късно..това ли искаш?! Знаеш ли че наистина имаш сериозен проблем.. ако ще отслабваш просто ти трябва движение а не диети! Който и да попиташ,където и да прочетеш пише,че дори диетите са вредни и за жени над 30,а какво остава за теб! Недей! Послушай ни.

KumchoValcho
07-29-2010, 16:36
Храната трябва да е твой приятел, а не твой враг, че да ти е гузно, защото ядеш.

Кое е по-важно - да си здрава, щастлива, макар и леко закръглена, или болна, гладна и нещастна, защото си гладна постоянно с болки в корема и ОЩЕ КУП глупости ще последват ако продължиш така.

НИКОГА няма да станеш като какичките от кориците на списанието, съжалявам ако ти разбих мечтите. Обичай себе си такава, каквато си.
Познавам едно едро момиче, пълничка си е (не е с наднормено тегло, просто е по-пълна и едра), но е...страхотен човек! И тя си се обича такава, каквато е, за това и другите я харесват. :)

Sintya
07-29-2010, 16:46
Ако искаш да си докараш булимия, продължавай.
Най добре се консултирай с лекар, това не чака отлагане.

foreverr
07-29-2010, 17:38
Ми сигурно ще тслабнеш, но щом повръщаш на сила значи си болна от булимия.По-добре спри, докато е време.

eminemfenka
07-29-2010, 20:55
Akо ще и 100 кг. да съм няма да тръгна да повръщам.. Да и аз съм 60 кила и не се харесвам, имам коремче и паласки крака също, ама не съм тръгнала да драифам насила.. Да преяжддала съм и ми е било хем тежко хем гузно,защото примерно съм била на диетаисъм сбъркала.. Ама т'ва не значи да си увреждам организма и да се вманиячавам..

Di
07-29-2010, 21:14
дам,ще отслабнеш

pentxayc
07-29-2010, 21:20
zdraweite ot 1 mesec nqkade s1m na dieta no .. kogato hapna neshto koeto ne trqbwa mi e guzno i otiwam w banqta i nasilstweno powr1shtam .. nz kakwo da prawq i ako taka powr1shtam shte otslabna li?

Не .

sladkosbatko
07-29-2010, 21:59
Подкрепям всички мнения дотук. Съветвам те да се консултираш с личния си лекар по проблема. Може да се окаже по-сериозно отколкото си мислиш че е!

Wojczek
07-30-2010, 09:10
деба и глупаците. :-x

fUcKsMiLe
07-30-2010, 09:15
Една съседка /сега вече 7-ми клас/ си беше втълпила че 40 кг. са и много и започна да повръща .. мина 2-ра година от както се осъзна /уж/ и още повръща .. не МОЖЕ да спре .. друг е въпросът че тя иска.. .. :(

Съветвам те да си ядеш повечко пъти по малко - едва ли предпочиташ едва да се държиш на краката си, вместо да си по пълничка, но да не застрашаваш здравето си ;)

wheeliemaster
07-30-2010, 09:25
К'ви диети... просто спортувай, хапвай си каквото ти харесва, без да прекаляваш и няма да напълняваш... ;)