View Full Version : Най-готините съобщения от сайтове,скайп,които сте получавали
Видях че има тема за най-гадните, а защо да няма и за най-готините :)
така, че давайте ;Рр
"mani kurvite,bratq zavinagi" :oops:
Аз и "@" те харесваме, и аз :О
soul1199
07-29-2010, 14:45
kaто се сетя може и да напиша
SladkotoPoly
07-29-2010, 15:56
по скайп
аз: ,,липсваше ми "
той: ,,и ти на мен много" :grin: момче с което ходех
от приятелка по скайп от доста време си бяхме писали по скайп,бяхме се виждали два три пъти на живо и исках да разбера че и тя ме чувства близка и за това много се зарадвах... :
тя:обичам те,чувствам те много близка ,мога да ти споделя всичко (само, че на латиница)
това са за сега
sunshinepp
07-29-2010, 16:21
Той (бившият ми) беше казал на 1 моя позната следните думи, които тя после ми написа на смс -
"Знаеш ли, че като съм при нея и ми става нещо, не знам още какво точно е.. но е суперр якото чувство"
BigFakeSmile
07-29-2010, 18:01
Мили думи бол, но не са доказани накрая. Тогава защо да ги помня? Не отричам, че ми стоят в главата, все едно не преди 2 години, ами преди 2 минути съм гипрочела, но не си спомням с хубаво за тях.
ScarletBite
07-29-2010, 18:07
Мили думи бол, но не са доказани накрая. Тогава защо да ги помня? Не отричам, че ми стоят в главата, все едно не преди 2 години, ами преди 2 минути съм гипрочела, но не си спомням с хубаво за тях.
Priceless
07-29-2010, 19:26
[28.7.2010 г. 23:07:26]" nqkoi she b1de nasilvan i zashto li imam 4yvstvoto 4e she b1da az "
има и още много ама не ми се пишат :?
LovelyGirl
07-29-2010, 19:40
От много време ми е, но все още го пазя, защото ми е най-хубавото:
..каза: Ti si smisala mi na jivot
..каза: i go ocvetqva6 po edin mn specialen na4in
..каза: Iskam da prekaram jivota si s teb
..каза: iskam da ti go spodelq
..каза: obi4am te
MakeMeLaugh
07-29-2010, 19:44
:)
emiliaaa
07-29-2010, 20:18
[26.7.2010 г. 02:52:18] ..;;;: ami, vij kakwo..kogato i da me potursish..az nqma da sum se otkazal ot teb i vse oshte shte te obicham...az sum nameril momicheto, koeto tursq...nqma da se predam..
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
От много време ми е, но все още го пазя, защото ми е най-хубавото:
..каза: Ti si smisala mi na jivot
..каза: i go ocvetqva6 po edin mn specialen na4in
..каза: Iskam da prekaram jivota si s teb
..каза: iskam da ti go spodelq
..каза: obi4am te
Тва, ако ми го напише или каже някоя...... Ще почувствам живота си застрашен!
по темата: Не си водя списък с подобни глупости. Днеска си писах ей тва:
Аз: ebe mi se. iskam da te chukam
тя: i az iskam
Аз: vij na men mi se ebe na teb ti se ebе. tva se kazvat shodni interesi
тя :D
DqVoLsKoJeLaNiE
07-31-2010, 11:57
"az te har ama ti dali me xar nzz smisul nadqwam se da me har"- много са ми сладки тия съкращения "har" и т.н., аз не ги ползвам, но ми изглежда много сладко.. 8-) Съобщението е от преди време, но ми се наби в главата... 8-)
lipsvashh_mi
07-31-2010, 12:39
все едно аз съм го писала....думи без дела просто не зачитам от дооста време насам...иначе е имало ипо-оригинални изказвания ,които са ме впечатлили..помня когато един човек каза,че за него съм приятел и ще поддължаме вразка и след края на 12 клас,а хич не го очаквах от него и ме зарадва супер много....иначе със сигурност има и още,но не съм си ги записвала или от сорта :D
" Lipsvash mi (h) OBICHAM TE (H)! (sun) "
loverichie
07-31-2010, 21:25
toi: 4e ne sum te vijdal nqkolko dena
az: aide az otivam
toi:i 1 minuta dori
toi: mi se struva kato den това е от днес ставаше дума дали ще дойде да се видим от различни градове сме иначе има още много :-)