View Full Version : Въпрос..
12345677654321
07-29-2010, 20:05
имам въпрос, вероятно за някои от вас може да ви се смята ТЪП, но все пак не ме интересува и ще го задам,защото преди да го направяя искам да знам вашето изискано мнение ;д ако е възможно без ирония :) ,, и ето го въпроса:
Ако момчето е свършило 1 път и след това без да се премие и момичето му направи френска любов и след това той и го вкара има ли шанс да е останало нещо и момичето да забременее? при положение след акта момчето не е получило ерекция
Извинете за направената нова тема но точно този въпрос незнам точно къде да го поставя ..плс без тъпи иронии
.. не те иронизирам ама... :razz: :razz: :razz:
FeelMyPain
07-29-2010, 20:13
Ако си успял да го вкараш, докато не е в ерекция, или си магьосник или приятелката ти има 7 цола между краката си.
TheThinker
07-29-2010, 20:16
owned (бтв и аз тва се чудех, как ли го вкарва мек...)
Ако си успял да го вкараш, докато не е в ерекция, или си магьосник или приятелката ти има 7 цола между краката си.
:lol: хах...ххаха :razz: \:D/ браво,този отговор ме разби :razz:
Smrazqvashta
07-29-2010, 20:18
Ти сериозно ли ? :shock:
12345677654321
07-29-2010, 20:24
ИЗВИНЕТЕ МЕ :D ИМАЛ СЪМ ПРЕДВИД .. Еякулация не ерекция имах предвид дали след френската любов е останала малко сперма и след като това пробвам без кондом, дали има вероятност момичето да забременеи ..
тъпо объркване :D
ИЗВИНЕТЕ МЕ :D ИМАЛ СЪМ ПРЕДВИД .. Еякулация не ерекция имах предвид дали след френската любов е останала малко сперма и след като това пробвам без кондом, дали има вероятност момичето да забременеи ..
тъпо объркване :D
Какъв е този въпрос,да не би да сме били там да ти светим :-D
ти преположи сам -> сперматозоидите са микро организми които се движат много бавно, от влагалището до матката има сиг между 10 и 20 см ... ще им отнеме доста, но може и да оцелее некой друг 8-) почнах да си фантазирам вече
Аз знам,4е сперматозоидите са много бързи.
PoRcHeTaTa1
07-29-2010, 21:45
Ако си успял да го вкараш, докато не е в ерекция, или си магьосник или приятелката ти има 7 цола между краката си. :razz: :razz: :razz: :razz:
sladkosbatko
07-29-2010, 21:49
Възможно е да стане белята. Най-добре е да се използват презервативи или противозачътъни ако връзката е сериозна с постоянен партньор след консултация с гинеколог