View Full Version : искам го но е неловко
fashion96
07-29-2010, 23:17
да започна от начало..вярайте ми скучноо е не се смейте ;дд . Аз съм момиче на 14 и още не съм се целувала.Въпросът ми не е за целувките ее да малко ме е страх да не улигавя партниора си .. :dd имала съм гадже - детински колко щеш .. но истинска не!И си мислех че първата ще е с някой колко мен а той взе че на 17..мм да харесвам го искам го ...и той също..но има друга тя пречи ноо горе долу става та човека ми даже работи няма много свободно време а като се видим незнаем какво да си кажем .. само какво правиш и общи работи .. а по скайп ме пита дали искаме да сме заедно и ако това стане трябва да има и секссс изтръпнах.. та ето въпроса ; 1во-в положение няма как да му го кажа но го искам какво да му кажа и да налитам ли първо аз защото го гледам и неиздържам... и 2ро-малка ли съм ако тръгна с него мине се една година стана на 15 и правим секс... и ако го направим каква трябва да съм.... :grin: :shock: :booooomb: :oops:
Smrazqvashta
07-29-2010, 23:39
Щом ти е поставил, като условие секса за вашата връзка, мислиш ли, че този младеж ще те чака 1 година ?
fashion96
07-29-2010, 23:49
ммм обедена съм но това няма значение 14-15 все едно и също .. но малka ли съm :D
Smrazqvashta
07-29-2010, 23:58
Малка си и не мисля, че може да си убедена в намеренията на този човек. Хората познават някой с години и той накрая излиза ..... :-s , а ти си убедена, кое те кара да си толкова сигурна, ако не е тайна ?
ScAntRaX
07-30-2010, 04:06
Не се притеснявай някои почват и от по-малки... :D
Иначе по темата направо си избирай друг... :)
mnogoznaikO
07-30-2010, 05:24
Ние ли трябва да ти кажем дали си готова за секс ? ЕМ ЯВНО НЕ СИ ! :) след 1 год пак си задай въпроса :)
Щом ти поставя условия това какво трябва да значи ?
И ми се струва,че не си готова още за секс ,най-добре поизчакай още някоя година.
xrusinka
07-30-2010, 07:19
Щом ти поставя условия това какво трябва да значи ?
И ми се струва,че не си готова още за секс ,най-добре поизчакай още някоя година.
+1 :)
Ти казваш, че не знаеш как да се целуваш, а вече за секс мислиш?! Ами не, определено не си готова.. Имам чувството, че не го приемаш за нещо особено.. :?
TheBobqk
07-30-2010, 08:43
По-добре намери някой на твоята възраст. Този човек искам само секс от теб.
sasha_90
07-30-2010, 09:04
Струва ми се,че възприемаш сексът като някакво задължение,а не трябва.Готов е този,който иска да прави секс не защото така са му казали,а защото сам го е почувствал.Когато започнеш да водиш полов живот трябва да си запозната с много неща,за които очевидно си нямаш и ни най-малка представа.
soul1199
07-30-2010, 11:06
още от началото ти е казъл,че иска секс,ако не си готова,недей го прави,а колкото до целуването,остави нещата да се случат и не му казяай,че не можеш
ThePowerOfLove
07-30-2010, 12:15
Той ти е казал, че ако се получи нещо трябва да правиш секс с него?
Намери си някой като за тебе.
Щом ти е поставил, като условие секса за вашата връзка, мислиш ли, че този младеж ще те чака 1 година ? уместен въпрос 8-)
Vesiii94
07-30-2010, 14:35
mislq 4e trqbva da se zamita6 dali iska6 da byde6 s tova mom4e , dali toi ti vdyva doverie i sigurnost a ne prosto da go polzva6 za opitno zai4e ili tirbu6on... ;]]] celuvkata 6te si doide s vremeto i 6te mn mn po prekrasna ako ne6tata ne sa prresileni. A otnosno vryzkata s tova mom4e ..... az podkrepqm 4ast ot komentarite po gore >> Misli6 li 4e toi e 4ovek pri polojenie 4e ti e postavil uslovie i dali 6te te 4aka godina ??? :oops: :-) :-) :-) :-)
Reaper93
07-30-2010, 15:38
Щом питаш, значи си малка...
щом има наглостта да ти каже, че трябва да правите секс това значи, че те харесва визуално иска да те вкара в леглото и после да ти бие дуспата ... от "готините" в класа ли е ? не се занимавай с него!!!
SilenceMustBeHeard
07-30-2010, 17:53
Naah
То на вашата възраст любовта има само задник... xDxD
Бре хормони - бре чудо ! xD
А човека си иска и той xD ма щом още веднага ти е споменал за секс - яснооо. ( Ох миличко, колко те обичкам, искаш ли да спиш с мен... Не... ем ай чупката xD )
Paramour
07-30-2010, 19:54
Ще кажа само очевидното.
1. Ти си на 14 и не си се целувала и не си имала сериозна връзка. => НЕ си готова за секс.
2. Баткото, който си си харесала ти е казал, че иска секс. => НЕ е склонен да чака една година.
мисля, че разбра на къде бия...
step_up_right
07-30-2010, 20:19
иска само това и едва ли си единствената от която го иска,той трябва да те изчака когато си готова тогава,недей да правиш нещо само за да мо угодиш...ще допуснеш грешка
секс на 14-15 wtf ?
това плейбойче само това иска от теб ,нищо друго ;)
Не не не не не .. как може още да не си го правила ;о на 14 си доста голяма вече.. .. лелеее срам и позорр .. бързо отивай и кажи на момчето.. че искаш още днес
Ти си на 14 бе момиче, осъзнай се ..луда ли си .. Не гледай от твоите съученички които са се прое**ли на по 13 и вече са к***и ....
Пък това момче мислиш, че ще те чака точно теб 1 година .. хаха ..ако има истински чувства към теб няма да ти каже че ако стане нещо ..тряябва да става и друго нещо ..... Една седмица ще бъдете заедно хахх ..ти няма да му пуснеш и ще те зареже ... или ти ще му пуснеш и той отново ще те зареже, защото само си търси и ти ще си поредната малка глупачка (съжалявам ако те убиждам) която ще си мисли че мнооого я обичат и е готова на 14 са сексс.
fashion96
07-31-2010, 11:41
мм дааа разбрах но вие не ме разбрахте .. Цулувала съм се би даже и със него вече секи денн даже и ходиме вече ... а за секса хмм направихмее гоо бешеее мноооооооогоооо хубаво.. не бе базикам се за секса :DD:D:D:
Вие хора и побърканото ви ежедневие. Щом ти поставя за УСЛОВИЕ да правиш секс с него и ти нямаш нищо против, тогава бъди с него. Ако имаш против УСЛОВИЕТО му не бъди с него. Не е толкова трудно.
да започна от начало..вярайте ми скучноо е не се смейте ;дд . Аз съм момиче на 14 и още не съм се целувала.Въпросът ми не е за целувките ее да малко ме е страх да не улигавя партниора си .. :dd имала съм гадже - детински колко щеш .. но истинска не!И си мислех че първата ще е с някой колко мен а той взе че на 17..мм да харесвам го искам го ...и той също..но има друга тя пречи ноо горе долу става та човека ми даже работи няма много свободно време а като се видим незнаем какво да си кажем .. само какво правиш и общи работи .. а по скайп ме пита дали искаме да сме заедно и ако това стане трябва да има и секссс изтръпнах.. та ето въпроса ; 1во-в положение няма как да му го кажа но го искам какво да му кажа и да налитам ли първо аз защото го гледам и неиздържам... и 2ро-малка ли съм ако тръгна с него мине се една година стана на 15 и правим секс... и ако го направим каква трябва да съм.... :grin: :shock: :booooomb: :oops:
Явно другата не му пуска и за това се е насочил към теб - малка си, наивна си, изпитваш симпатии... Той просто иска секс, а не сериозно обвързване, любов и т.н., което искаш ти... Моя съвет - тегли му една и да не ти пука, той не е за теб :-)
Blondityy
07-31-2010, 19:26
Изчакай за секса, но за целуването мога да ти кажа само едно - 99% от момичетата се научават да се целуват с език от други момичета. Не е извратено и приятелките ти няма просто да ти кажат "ми няма", зщото и тях някой ги е научил. НЕ му казвай, че не можеш да се целуваш!!! Бъди подговена и когато го видиш, не му налитай, а просто го прегърни и го целуни. Успех! :-)
justonegirlwithonehope
07-31-2010, 19:35
Хаха той направо ти поставя условие, ако искаш да си с него - трябва да правиш секс с него.Според мен не е правилно и едва ли има кой зане какви чувства към теб.Моето мнение е, че всичко си идва с времето и нещата се нареждат сами, такива уговорени неща не ми допадат особено.А колкото до целувката, ако се притесняваш изчакай той да те целуне.
BlueFace
07-31-2010, 22:27
1во - УНИКАЛНО ГРОЗНО НАПИСАН ПОСТ!!!!
2ро- Няма шанс да те чака 1 година ,за да правите секс...
3то-Прекалено малка си за него.Естествено,че няма да имате общи теми и интереси 3 години разлика не са никак малко ,дори и да е недорасал за възрастта си....
4то-Момчетата на тази възраст яко ги тресат хормоните и много от тях мислят само как да "приземят самолета в хангара" (ако разбра метафората )
Blondityy
08-01-2010, 08:40
BlueFace, ти си на 20 или повече, нали? Ами много ясно, че не е готова за секс, ама ти сериозно ли се замисляш за възможността той да я чака 1 година, тези връзки са кратки, и месец може да не издържат.
Според мен колкото и да те харесва, ще те чака около 1 месец да му пуснеш, НО ако ако чувствата му се задълбочат, ще те чака колкото ти трябва... :?
Поредната простотия :lol: Абе къде живееш,в кой свят?
Зна4и на живо няма какво да си кажете,има приятелка,намеква ти за секс,харесва те,оба4е само в скайп...И ти на 14 си загоряла за секс така ли? Само гледай да не го олигавиш,че и секс няма да иска да прави с теб. :razz: :lol: :razz: